Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת סוויץ’

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא. אם אתה עושה סיבוב עם נציג של החברה ברכב, אתה מכוסה ע"י הביטוח של החברה (סוויץ')

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחילופין - אם אתה עושה סיבוב עם בעל הרכב שאתה קונה רכב יד 2 לא דרך סוחר, אזי שבמידה ואתה עונה על התנאים בביטוח שלו (גיל וכו') - אז אתה מכוסה דרכו.

לכן מומלץ למי שמוכר רכב (ולא מאלו שחיים בסרט של - אף אחד לא ינהג ברכב שלי חוץ ממני, אין סיבובים חינם וכו') - לדאוג שהביטוח שלו לא יהיה מוגבל שמית, לפחות לתקופת המכירה, למרות שיש החרגה של נסיעה שלא כדרך קבע.

פורסם
אז טכנית - לעשות סיבוב כדי לבדוק את הרכב זה לא חוקי?

לדעתי זאת הסיבה שבסוויטצ' מתעקשים שתעשה את נסיעת המבחן במסלול הסגור שלהם. ענייני ביטוח, רישוי וכאלו. הרבה יותר קל לבטח אופרציה כזאת כשהיא מתרחשת במסלול סגור ומוגדר מראש עם נציג של החברה, וגם אין חשש שוטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא הבנתי, מי משלם את העמלה. רק המוכר או שניהם?

הסידור הזה לא מתאים לכולם אבל נראה לי זה יותר כדאי למוכרים במקום למכור את הרכב לסוחר בגרושים.

פורסם

לפי מה שאני יודע, כרגע רק המוכר משלם את העמלה. יכול להיות שזה השתנה, אבל נכון ללפני חודש וחצי חודשיים

זה היה ככה. והמוכרים לא מוכרים את הרכב לסוויץ', אלא רק משתמשים בפלטפורמה והשירות שלהם למציאת קונה,

ולאחר מכן טיפול בכל הפרטים הטכניים של העברת בעלות וכסף.

פורסם
לא הבנתי, מי משלם את העמלה. רק המוכר או שניהם?

הסידור הזה לא מתאים לכולם אבל נראה לי זה יותר כדאי למוכרים במקום למכור את הרכב לסוחר בגרושים.

כרגע המוכר משלם עמלה של 2.5%. בעתיד גם המוכר וגם הקונה ישלמו עמלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...