Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש G37 Coupe 2011 שתחליף VW GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אני עושה את הבחירה/שיקול הנכון, אני שוקל להחליף את ה-VW GTI 2010 DSG שלי באינפיניטי G37 Coupe שנת 2011 [לא G37S], ומאחר ולא מצאתי אקסמפלר נורמלי בארץ גם ייבוא מסודר מארה"ב על הפרק.

לא נסעתי על האינפיניטי ואני לא מכיר אישית אף אחד עם הרכב הנ"ל [יצא לי לראות אותו ולקרוא עליו ברשת] אבל מה שכן אני מחפש רכב נח עם כח בסביבות 140-150K ולכן חשבתי על הרכב הזה. אני לא אוהב "להתגרזן" בכביש יותר מידי אבל אוהב שיש לרשותי כמות נכבדת של סוסים, מעדיף נסיעה נוחה ורכה עד כמה שניתן לנסיעות ארוכות.

כמה שאלות לי למי שהתנסה/מכיר את הרכב או את שני הרכבים:

1. האם האינפינטי יותר נוקשה מה-GTI או יותר רכה?

2. עלויות האחזקה שלה יקרות מאשר GTI?

3. האם יש בארץ מוסכים שיודעים לטפל ברכב הנ"ל בצורה מקצועית?

4. אמינות? מחלות מסויימות?

5. עלויות ביטוח?

6. תא הנוסעים מבודד מרעשים מבחוץ?

7. במידה ואחליט על ייבוא אישי מארה"ב, יש משהו מיוחד שצריך לדעת? לשנות את הפנסים? משהו שקשור לרישום? כי זכור לי על משתמש מהפורום שייבא אינפינטי אאל"ט ועבר מסכת ייסורים ע"י כל משרד אפשרי בארץ.

אם יש לכם המלצות לרכב פרימיום עם נתונים דומים בטווח המחירים הנ"ל אשמח לשמוע.

תודה מראש!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני רכישה כדאי מאוד לנהוג קצת ברכב, אתה לא רוצה להזמין רכב מחו"ל מבלי לדעת במה מדובר (ולא, קריאה באינטרנט לא תעביר לך את ההרגשה שיש בנהיגה).

פורסם

ממליץ בחום לנהוג ברכב. רק אתה תוכל לדעת האם הרכב הזה מתאים לדרישות שלך.

לגבי מוסכים בארץ שמתמחים ברכב זה, בסך הכל, נמכרו כמויות קטנות מהדגם הזה. בד"כ במקרה כזה, כדאי להשקיע ולטפל בו במוסך מתמחה, למיטב ידיעתי ברשת המוסכים של קרסו נותנים מענה למותג הזה.

פורסם

רכב הדגמה לא יהיה כי היא הפסיקו למכור אותה. בטרייד אין מופיעות 2 אבל לא הצלחתי לראות אם הן סדאן או קופה. יש חבר פורום שעובד בטרייד אין הנל חכה לתגובתו.

פורסם

צודק, רק אחרי כתיבת ההודעה נזכרתי שמותר לייבא רכב בן עד שנתיים.

נכנסתי לאתר הטרייד אין של אינפיניטי אבל כל מה שהיה שם הוא FX50 וזהו, יש משהו שאני מפספס?

פורסם

גש לסוכנויות ונהג על הG37 .אינפיניטי די מהודקות ומקפצות במהיריות עירוניות והS מעט יותר קשיחות.

עשה סיבוב תבדוק מחירים תרשום את עצמך כממתין לרכב כזה או אחר.

פורסם

לפותח השרשור, הדרישות שלנו די דומות בגדול.

אם תגדיל את התקציב שלך בקצת, תוכל למצוא Cadillac ATS מבציר 2013.

נוחה, מאובזרת מאוד, עלויות תחזוקה שפויות ו..מעל 250 סוסים שדוחפים מאחורה (לפני שיפורים ועניינים)

נותנת פייט אמיתי לרכבים מקטגוריית מחיר גבוהה יותר.

לגבי סחירות עתידית - אין לי מושג. מאמין שיהיה טוב כעי הרכב מעולה, נוסע מדהים, נראה סוף (לטעמי) ואפילו חסכוני יחסית.

לך תנסה, ההנאה מובטחת.

...CASKA for life

פורסם

ה-G37 סדאן תהיה זהה מבחינת איכות הנסיעה והפנים כמו הקופה?

משיטוט קצר ביד 2 הקאדילק עולה יותר לכיוון 190K שזה בסביבות ה-27% יותר מהתקציב שלי, 140-150 זה דיי אחרי מתיחות.

פורסם

מוסך מורשה לרכב יש רק במרכז השירות של אינפיניטי בראשל"צ והם מקצועיים מאוד.

הקופה GT זהה לסדאן, לגירסת הS יש ג'אנטים גדולים יותר (19'') וכן היגוי אחורי אקטיבי ועוד כמה פיצ'פקס.

הרכבים נמכרו בכמויות קטנות ולכן מבוקשות מאוד בחוץ.

נוחות הנסיעה, הפינוק והאבזור ברמה גבוהה בכל הגירסאות.

כרגע בטרייד אין אף לא אחת, בהמשך השבוע צפויה להיכנס אחת מבציר 2010.

אם זה מעניין אותך צור קשר בה"פ.

עידן- מנהל מכירות ארצי

אינפיניטי ישראל

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בתור אחד שמכיר מגרשי טרייד אין למכוניות יוקרה, יפה לראות שיש כאן מותג שצבר ביקוש עם רשימת המתנה. יש לי חבר שקנה מרצדס אס קלאס מאוטודיל, הרכב שכב שם שנה שלמה.

שאפו

• תוכן חדש...