Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם ניתן לשטוף את הרצפה (גרניט פורצלן) עם ONR ירוק מדולל במים.

כנ"ל לגבי חלונות ומראות.

תודה.

פורסם

תגיד, למה בעצם להשתמש בONR ירוק לשטוף רצפות?

אם זה חד פעמי כדי לראות מה זה עושה וכו' אז מגניב, אבל אם אתה מתכנן את זה באופן יותר קבוע - למה להשתמש בחומר יקר פי כמה מנוזל שטיפת רצפות פשוט, במיוחד כשנוזל הרצפות כנראה ינקה אותו דבר אם לא יותר טוב?

לא חושב שיש דילול ספציפי, מניח שהדילול הרגיל יביא לך את התוצאות הרצויות (30 מ"ל ל-7.5~ ליטר).

פורסם
תגיד, למה בעצם להשתמש בONR ירוק לשטוף רצפות?

אם זה חד פעמי כדי לראות מה זה עושה וכו' אז מגניב, אבל אם אתה מתכנן את זה באופן יותר קבוע - למה להשתמש בחומר יקר פי כמה מנוזל שטיפת רצפות פשוט, במיוחד כשנוזל הרצפות כנראה ינקה אותו דבר אם לא יותר טוב?

לא חושב שיש דילול ספציפי, מניח שהדילול הרגיל יביא לך את התוצאות הרצויות (30 מ"ל ל-7.5~ ליטר).

החבר מעוניין יותר באפקט של הווקס כנראה. לעיתים תכשיר שאינו ייעודי דווקא מתאים יותר לשימוש מסויים. כמו שאמרת, רוב הציבור לא ישלם על תרכובת יקרה לשטיפת רצפות ולכן אין בסופרמרקט, אבל זה לא אומר שאין מי שמעוניין בזה.

בחנויות של פרקטים ורצפות יש חומרים כאלה במחירים יותר גבוהים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בחנות רצפות המליצו לי לשטוף את הרצפות עם חומר שנקרא ספירט.

קניתי גלון ב-100 שקלים אבל יש לו ריח לא טוב,לכן שקלתי את אופציית ה-ONR ולראות האם יותר קל לנקות איתו.

אך לפני שאני עושה נזקים לרצפה (חדשה) רציתי לוודא שהONR לא יהרוס את הגרניט פורצלן.

פורסם

לשטוף רצפה עם אתנול מפוגל?

מה אתה צריך לחטא שם?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

החומר הזה כל כך יקר שחבל להשתמש בו לריצפה בזמן שיש חומרים יעודיים לריצפה ובמחירים זולים בהרבה מהחומר הירוק.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני שוטף את הרצפה, משטחי השיש במטבח וגם את הארונות עם ה-ONR הכחול.

מינון : 2-3 פקקים לחצי דלי [בכפוף לרמת הג'יפה] . עלות ללקוח : כ -3 ש"ח לשטיפה.

הריח כידוע משכר ונעים ומתקבלת שכבת הגנה עדינה ונעימה על המשטח לאחר הייבוש.

שווה נסיון.

פורסם

כרגע יש לי בקבוק ירוק די חדש ככה שאני לא מתכוון לקנות את הכחול.

האם לנסות את הירוק או לא לקחת סיכון ?

שוב,מדובר על רצפה מבריקה גרניט פורצלן.

פורסם
כרגע יש לי בקבוק ירוק די חדש ככה שאני לא מתכוון לקנות את הכחול.

האם לנסות את הירוק או לא לקחת סיכון ?

שוב,מדובר על רצפה מבריקה גרניט פורצלן.

הכחול והירוק זהים למעט תוספת הווקס בירוק כך שעל פניו לא צריכה להיות בעיה

הייתי מנסה בחדר אחד ורואה אם התוצאה לרוחי.

הרי תמיד תוכל לחזור לחומרי הניקוי המסורתיים אם לא תהיה מרוצה

• תוכן חדש...