Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד כמה העיתונאים אמינים וכמה מהם הם בעצם יחצ"נים?

כשאת נתקלת ב"מבחן דרכים" כמו זה: http://campaign.auto.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D/

עד כמה ברור לך שזה לא "מבחן דרכים" כמו שכתוב בכותרת אלא פרסומת לאופל?

בכל מקום יש אינטרסים סמויים, שום דבר לא אוביקטיבי. אבל דווקא בפלטפורמה כמו carsforum שבה כל אחד כותב מה שהוא רוצה אי אפשר להשתיק דעות מסוימות ולכוון את הלך הרוח. זה לא ידיעות אחרונות שמכתיבים לו מלמעלה להיות אנטי-ביבי או אוטו שמכתיבים לו מלמעלה להגיד ש-9.7 קילומטר לליטר זאת צריכת דלק סבירה.

מעבר לאירוניה של לקחת שתי מכוניות כאלה ולהיכנס אתן לסביון בתחילת הסרטון, המריבה נבחנה כאן באתר ממש לא מזמן. לא כיכבה.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2037/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%94-CrossVan-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%9C-%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%91%D7%A7

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום! שמי רומן וכגילוי נאות אציין שאני מייחצן דגמים ספציפיים - פאביה דור 2 ספורט, סיאט מיי ואודי A1.

היום ראיתי פאביה עם לוחית רישוי שמתחילה 66*666

The first one to get angry loses

פורסם

האירוניה הרבה יותר גדולה מזה.

עיתון אוטו מצלם "מבחן רכב" שהוא בעצם קמפיין של אופל מריבה. זה כאילו שהבושה פשטה את הרגל.

פורסם

אני באתי בעדינות, אתה עם אלמניה :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני פאנבוי של רנוספורט.

אני מייח"צן את רנוספורט.

בדיוק בגלל זה פתחתי דיון אודות ריקול והתלוננתי על מספר דברים בסקירה שלי.

דווקא הנושא של השרשור היה מעניין וניתן היה לפתח אותו, חבל שיעל לקחה את זה לכיוון אחר ו"אישי" מידי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני הייתי קורא לפותחת השרשור Yael Trollstein, לדעתי זה משקף הכי טוב את נושא השרשור.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

היי,

בעקבות שירותי בכנופיה יצא לי לפגוש לא מעו חברי פורום, וגם כמובן עמיתי לכנופיה,

כל האנשים שפגשתי לא קשורים לסוכנות או עסק מסויים גם אם כן הם לא אומרים

''הרכב הזה הכי טוב השאר מתפרק''.

לסיכום, גם אניח שבתי בהתחלה כמוך עד שפגשתי את הנפשות הפועלות כאן ולפעמים את משפחותיהם.

רועי

פורסם (נערך)
Plot twist אמיתי היה אם היה מתברר שיעל היא בעצם אמא של חייל או ערוסי (בכבוד של ערוסי!) אחרי שסיים תואר שני כמצטיין דיקן בטכניון.

ראבק, באה יעל, מעלה ספק טיעונים ספק האשמות ומבקשת רצינות ואנחנו פה מעלים קונספירציות.

תגיד קייסר,

ראית במקרה סובארו כחולה עוברת כרגע בחולון?

הסובארו הכחולה האחרונה שראיתי הייתה DL בירושלים ב94

התגובות באשכול הזה מלאות ב sexual innuendoes וקשה לקרוא אותו בלי להתפוצץ מצחוק

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
+2...

יש הרבה אנשים שכן משתמשים בשם האמיתי שלהם (כמוני) ואני בטוח שהם אמינים מאד.

ולבדוק את זה זה ממש קל, אז לא מבין אתכם :?:

קובי

:-)

פורסם

גילוי נאות:

אני מיחצן באהבה גדולה, אדירה, לא יודעת גבולות את רכבי רנו, המדהימים, הנוחים, האמינים, המצויינים ופשוט..שלמות של רכב.

אני מ-ת-ע-ב את היבואן של רנו, AKA, "קרסו". (ויש הוכחות...)

אני ש-ו-נ-א, שונא, שונא, שונא רכבים יפניים, קוריאנים והרכב שאני הכי מתעב, זה מאזדה. (טפו טפו טפו).

אני לא מסמפט רכבים אמריקאיים.

אני מעריץ של צרפתיות!!!!!!!!!!

סיטרואן C5, הרכב ה-כ-י נוח אי פעם שנהגתי עליו.

אה, סקודה זה פויה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אתה טועה, רק יעל הושמדה. כנראה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...