Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לייבא ב.מ.וו. 320D חדשה מגרמניה. הדגם במנוע דיזל עם 184 כ״ס, גיר ידני, בגרסת לימוזין או סטיישן (עדיין לא החלטתי).

מחיר הרכב בגרמניה, ללא מעמ הוא 24,000 יורו שהם כ- 100,000 ש״ח.

אני מעוניין להתחיל את תהליך הייבוא.

האם מישהו יכול להעריך את העלות המלאה והסופית של הרכב הכוללת את תשלומי המיסים, ההפחתות, ההובלה וכל השאר? האם מישהו יכול לפרט, פחות או יותר, את העלויות הכרוכות בתהליך?

תודה!

פורסם

אני לא יכול לעזור לך עם השאלות אבל, מה הסיבה שאתה מעדיף את הדגם הידני והאם יש לך נסיון עימו ברכב הספציפי הזה?

פורסם
אני לא יכול לעזור לך עם השאלות אבל, מה הסיבה שאתה מעדיף את הדגם הידני והאם יש לך נסיון עימו ברכב הספציפי הזה?

לגבי דגם ידני/אוטומט:

1. ידני זה אחלה

2. גם יותר זול

3. הנסועה שלי בין עירונית

לגבי ניסיון עם הרכב:

1. אין לי ניסיון עם הרכב כלל. אני מתכנן לשכור אחד באירופה לשבוע בשביל לוודא שאני עושה את הבחירה הנכונה

2. בכל מגזיני הרכב מהללים ומשבחים את הסדרה ובפרט את הדגם 320D. קריאה מעמיקה של מבחני והערכות הרכב מציגה תמונה אשר בה ״אין ל BMW תחרות״

פורסם

אז ככה.

יש לי לא מעט נסיון עם ה320d (וה520d לצורך העניין) והסיבה ששאלתי אותך אם יש לך נסיון זה כי למרות שאני אוהב ונהנה לנהוג בידני, אני מאוד לא אוהב אותו ברכב הזה.

הוא פשוט לא נעים לתפעול, וזה מפתיע ומאכזב כי בכל זאת מדובר בבימר.

לא אחת גם קראתי ביקורת על כך במגזינים בריטיים (שידועים בחיבתם לגיר ידני) ועל זה שהגיר האוטומטי המצוין שלהם (8 מהירויות) עדיף.

אני בכל אופן נהנתי הרבה יותר בתקופות שהדגם האוטומטי היה ברשותי.

בקיצור, לפני שאתה מחליט, תבלה קצת זמן עם אחת ותשפוט בעצמך - אולי תחשוב אחרת.

פורסם
אז ככה.

יש לי לא מעט נסיון עם ה320d (וה520d לצורך העניין) והסיבה ששאלתי אותך אם יש לך נסיון זה כי למרות שאני אוהב ונהנה לנהוג בידני, אני מאוד לא אוהב אותו ברכב הזה.

הוא פשוט לא נעים לתפעול, וזה מפתיע ומאכזב כי בכל זאת מדובר בבימר.

לא אחת גם קראתי ביקורת על כך במגזינים בריטיים (שידועים בחיבתם לגיר ידני) ועל זה שהגיר האוטומטי המצוין שלהם (8 מהירויות) עדיף.

אני בכל אופן נהנתי הרבה יותר בתקופות שהדגם האוטומטי היה ברשותי.

בקיצור, לפני שאתה מחליט, תבלה קצת זמן עם אחת ותשפוט בעצמך - אולי תחשוב אחרת.

תודה - מעריך מאוד את דעתך!

אני אבדוק את העניין. בכל מקרה הגיר הוא לא דיל-ברייקר: אני יכול לחיות עם אוטומטי :)

מה שמעניין אותי כרגע להבין הוא המחיר הסופי של הרכב הזה ביבוא אישי. במחיר סביר אני אצליח לשכנע את אשתי.

אודה למי שיוכל לעזור, מכיר את הפרוצדורה ואת התמחיר.

פורסם

בהערכה גסה מאוד זה יהיה סביב 250K שקל, אבל תלוי בעלויות משלוח, אגרות, וכל מיני עלויות שצצות תוך כדי.

כמו כן תזכור שאתה יכול לייבא רק רכב שיוצר עד שנתיים טרם כניסתו לארץ, או לחלופין רכב אספנות.

• תוכן חדש...