Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות BMW Z4 התקציב שלי בערך 170 אלף ש״ח.

כמובן שאני רוצה לקנות יד שניה בערך 2009-2010 .

התייעצתי הרבה והמון אנשים אמרו לי שלא כדאי לי לקנות את הרכב בגלל טיפולים והמחיר של כל דבר במוסך.

השאלה שלי אם הרכב שהוא כבר לדוגמא 6 שנים על הכביש יש לו כל כך הרבה בלאי שאני אכניס אותו כל שבועיים למוסך ?

תודה , דניאל.

פורסם

זה מאוד תלוי איזה טיפולים נעשו ברכב,ומתי ואיפה.

במידה והרכב טופל כהלכה במוסך מומחה הZ4 תפגין אמינות סבירה ביותר,קח בחשבון שעלויות החלפים בישראל גבוהות מאוד,ולכן אני ממליץ להזמין חלפים יעודיים\מקוריים מן האינטרנט.

לגבי הבלאי,הבלאי הטיבעי של הרכב היינו דבר טיבעי שצריך לקחת בחשבון גם בתכנון תקציב האחזקה וגם בנקודת הרכישה הוא יכול לשמש ככלי מיקוח לדוגמא אם צריך להחליף רביעיית בולמים (משהו באיזור ה5-6 אני מניח) או צמיגים אפשר בהחלט לקחת את זאת בחשבון במשא ומתן על המחיר.

לגבי שאר הדברים שתחליף במשך בעלותך ההיו שנים יקרות יותר ושנים שלא תגע ברכב למעט טיפולי שמנים.

במקרה הספיציפי של זד 4 ישנן דוגמאות שמורות מאוד על נסועה מאוד נמוכה (חלקן שימשו כרכב שני ) כך שהבלאי ההתחלתי יהיה מועט.

לגבי השנים האם אתה מכוון לצורה החדשה או הישנה? בתחילת 2010 הדור השני של Z4 יצא ותקציב 170 אלף לא יספיק.

Porsche 944 turbo

פורסם
זה מאוד תלוי איזה טיפולים נעשו ברכב,ומתי ואיפה.

במידה והרכב טופל כהלכה במוסך מומחה הZ4 תפגין אמינות סבירה ביותר,קח בחשבון שעלויות החלפים בישראל גבוהות מאוד,ולכן אני ממליץ להזמין חלפים יעודיים\מקוריים מן האינטרנט.

לגבי הבלאי,הבלאי הטיבעי של הרכב היינו דבר טיבעי שצריך לקחת בחשבון גם בתכנון תקציב האחזקה וגם בנקודת הרכישה הוא יכול לשמש ככלי מיקוח לדוגמא אם צריך להחליף רביעיית בולמים (משהו באיזור ה5-6 אני מניח) או צמיגים אפשר בהחלט לקחת את זאת בחשבון במשא ומתן על המחיר.

לגבי שאר הדברים שתחליף במשך בעלותך ההיו שנים יקרות יותר ושנים שלא תגע ברכב למעט טיפולי שמנים.

במקרה הספיציפי של זד 4 ישנן דוגמאות שמורות מאוד על נסועה מאוד נמוכה (חלקן שימשו כרכב שני ) כך שהבלאי ההתחלתי יהיה מועט.

לגבי השנים האם אתה מכוון לצורה החדשה או הישנה? בתחילת 2010 הדור השני של Z4 יצא ותקציב 170 אלף לא יספיק.

אני מעוניין בגרסא הישנה יותר .. ראיתי ביד 2 עכשיו דווקא 2009 נחמדה מאוד.

אז אני צריך לבדוק לפי הבדיקה ולפי הטיפולים שנעשו ברכב זה הכי חשוב .

פורסם

ברר גם במחירי ביטוח,וב2008-2009 היו המון בייבוא אישי.

ראה שטיפולים נעשו כל 10K ולא כל 30 כמו שהייצרן אומר,אחרת צפה לבעיות בוצה קשות.

מעבר לזה מנוע ה3.0 לא פחות מפנטסטי.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש את חבר הפורום viper05 שיש בבעלותו Z4, אם כי אני לא יודע מאיזו שנה.

שאל אותו על עלויות אחזקה וכו'. אני זוכר (אולי אני טועה) שרשור שהציג תמונה די לא נעימה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עלויות האחזקה של הרכב גבוהות בהרבה ממשפחתית ממוצעת,זה משהו שצריך לקחת בחשבון,גם הביטוח של הדגם יקר מאד.

• תוכן חדש...