Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

לצערי הרב הבוקר שהגעתי לרכב הבחנתי בזוועה, פשוט שפשפו ושרטו לי את כל הטמבון ומעליו, לא השאירו פתק ולא כלום, רכב שאצלי חודשיים ללא שריטה וללא תיקוני צבע ופתאום לגלות הפתעה כזאת פשוט מבאס, אנשים חסרי רגש.

אני מחפש פחח טוב שיעשה עבודה מקצועית באזור חולון-בת ים-ראשון לציון, כמה להערכתם תיקון כזה יכול לעלות?

תודה ושבת שלום.20150327_121208.jpg

פורסם

אם אתה מוכן להדרים עד יבנה, יש מוסך משפחתי נהדר בשם מוסך לסרי, אני ממליץ בחום

יום טוב גם לך

פורסם

http://www.carsforum.co.il/cars/מדריך-עסקים/1182/מוסך-אלעד-שירותי-רכב

יש הרבה חוות דעת טובות עליו בפורום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה, קראתי ביקורות די טובות על "אלעד שירותי רכב", מה גם שזה קרוב מאוד לבית שלי.

כמה להערכתם יכול לעלות תיקון כזה?

פורסם

לא הייתי ממהר לגשת לפחח ולעשות צביעה. נראה שירד בעיקר צבע לבן שלו, לא שלך.

פוליש יעשה פלאים לנזק. בהסרת שריטות יש לי נסיון מצויין עם פוליש no. 7 שניתן לקנות בכל הום סנטר ואוטו דיפו.

מורחים על מטלית, משפשפים טוב טוב וחזק את האיזור הפגוע, מחכים שיתייבש ומסירים עם מטלית נקייה. בהצלחה.

no-7-polishing-compound-284-gr.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא הייתי ממהר לגשת לפחח ולעשות צביעה. נראה שירד בעיקר צבע לבן שלו, לא שלך.

פוליש יעשה פלאים לנזק. בהסרת שריטות יש לי נסיון מצויין עם פוליש no. 7 שניתן לקנות בכל הום סנטר ואוטו דיפו.

מורחים על מטלית, משפשפים טוב טוב וחזק את האיזור הפגוע, מחכים שיתייבש ומסירים עם מטלית נקייה. בהצלחה.

תודה, האמת שגם אני בטוח שהרבה ירד עם פוליש אבל ישנם שריטות עמוקות שמגיעות עד לצבע השחור, כלומר שפוליש לא יוריד אותם.

איך מורחים? עם צמר גפן או מטלית רגילה? הפוליש הנ"ל מוגדר כ"גס" או "עדין" ?

פורסם

סביר להניח שישארו שריטות, אבל אני מאמין שאחרי הפוליש תראה שהנזק לא רציני ולדעתי כמה שריטות קטנות בטמבון לא מצדיקות צביעה במאות שקלים.

אני חושב שהפוליש הנ"ל מוגדר כגס, אבל אני לא ראיתי שהוא עושה שום נזק לרכב. יש בו חומרים ממסים (יש לו ריח חזק של נפט) והוא עושה עבודה לא פחות ממצויינת. העבודה נעשית עם מטלית, מגבת או חולצה ישנה. צמר גפן יתפרק וישאיר סיבים, לא ממליץ.

לדעתי אין לך מה להפסיד כאן. מקסימום תמיד תוכל לצבוע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
סביר להניח שישארו שריטות, אבל אני מאמין שאחרי הפוליש תראה שהנזק לא רציני ולדעתי כמה שריטות קטנות בטמבון לא מצדיקות צביעה במאות שקלים.

אני חושב שהפוליש הנ"ל מוגדר כגס, אבל אני לא ראיתי שהוא עושה שום נזק לרכב. יש בו חומרים ממסים (יש לו ריח חזק של נפט) והוא עושה עבודה לא פחות ממצויינת. העבודה נעשית עם מטלית, מגבת או חולצה ישנה. צמר גפן יתפרק וישאיר סיבים, לא ממליץ.

לדעתי אין לך מה להפסיד כאן. מקסימום תמיד תוכל לצבוע.

האמת שאני די חושש לבצע פוליש נקודתי מכיוון שהצבע שלי הינו מטאלי ולא רגיל ובנוסף לכך אין לי ניסיון בפוליש, גם ככה רציתי לעשות לכל הרכב פוליש מקצועי, אכנס ביום ראשון לאלעד לקבל הצעת מחיר. תודה בכ"מ

פורסם

אם אתה במילא הולך לעשות צבע אז פוליש לא ישנה, מקסימום תהרוס צבע שבמילא אתה רוצה לצבוע :lol:

למרות ההזהרות בפוליש על מטאלי זה לא כזה נורא ולפי דעתי אתה יכול להחזיר את הפגוש למצב מספיק טוב בלי להשקיע כסף מיותר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בדיוק. לא ייגרם שום נזק מהשפשוף ובתנאי שהוא יעשה בלחץ המתאים על מקום הפגיעה.

פורסם

גם אני לא הבנתי מה הולך בתמונה הראשונה.

הפוליש הספציפי הזה הוא מאוד אגרסיבי. אם מורחים אותו בכמות נדיבה ומפעילים לחץ מתון הוא מצליח להמיס ולהסיר כל מיני ליכלוכים ושריטות שטחיות מבלי לפגוע בלכה או לעמעם ברק מטאלי, מין הסתם שריטות שחדרו את מעטה הלכה והצבע ניתנות לתיקון רק בצביעה.

פורסם

***עדכון***

תודה על הטיפ הנהדר, נסעתי לקנות פוליש, הפוליש שהמליץ לי עליו איתמר היה חסר במלאי ומנהל הסניף המליץ לי על פוליש מצוין, שהוא אכן מצוין!

שפשפשתי את השריטות כמו שאמרתם וכמעט כמעט הכל ירד למעט החיבור בין הטמבון לכנף ששם השריטה מאוד עמוקה, ו2 נקודות מזעריות שרואים רק אם עומדים ממש קרוב, כל השאר פשוט ירד, קסם!

זה הפוליש שקניתי:

20150328_150035.jpg

וזו התוצאה: 20150328_150004.jpg

לדעתכם כדאי להיכנס לפחח לתקן החיבור בין החלקים או שעדיף להשאיר ככה?

ושוב, תודה רבה!

• תוכן חדש...