Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה למתחילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה.

קראתי ביקורות חיוביות על הסוני אבל בגלל שקראתי גם ביקורות טובות על הקנון שאנשים עפו על זה, חשבתי שאולי אל מול גודל החיישן העדיף בסוני יש בקנון פיצרים אחרים שמאזנים או משהו אחר ששווה לוותר על גודל החיישן בעבורו. למשל עדשה רחבה יותר בS120, אז אתה אומר שלא.

דרור, אני חושב שאין לי צורך כרגע בזום רציני.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk
פורסם

עדשה רחבה יותר נחוצה למי שאוהב לצלם באורך מוקד מסויים, דווקא כזה.

הסוני רחבה מספיק, לכל שימוש נורמלי.

לעומת זאת, גודל החיישן תמיד משפיע על איכות התמונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצאתי את עצמי יושב עד 3 לפנות בוקר קורא וקורא וקורא.. באמת יש המון חומר ברשת, גם בעברית.

הבעיה עכשיו שקמתי הבוקר עם מחשבות אולי לקפוץ ישר למירורלס קטנה שאוכל לגדול איתה.

שאלתי כרגע היא האם בהתחשב בעובדה שאני רוצה במצלמה שלי מעבר כמובן לחיישן גדול, גם עינית מובנית, גם פלאש מובנה וגם קישוריות WIFI, זה לקפוץ מעל הפופיק עכשיו? האם יש יתרון למירורלס עם עדשת קיט במצבים אוטומטיים על פני הRX100 למשל?

כמה בעצם חשוב שתהיה לי עינית? קראתי על הסוני A6000 (כולל את הת'רד של רוני), שזה למשל אחד הפיצ'רים שנוספו בה מהA5000 שהמליצו כאן לעיל שהבנתי מקריאה ברשת שזו אחלה מצלמה.

איך ה Panasonic Lumix DMC-GM1 (שאין בה עינית)?

בקיצור אני קצת מתפזר..

לסיכום, איזו מירורלס קטנה מומלצת בטווח של 2500 ש"ח?

האם יש יתרון למירורלס במצבים האוטומטיים על פני הRX100?

פורסם

מירורלס זה כבר סיפור יותר מורכב, כי יש שוני מהותי בין המערכות השונות (ואלי בכלל DSLR תתאים לך יותר?).

אני אומר, עזוב אותך.

אתה עוד מצלם על אוטומט...

קנה את הסוני. קח אותה כל יום. צלם הרבה.

אחרי זה תדע יותר טוב גם לצלם וגם תוכל להבין מה אתה מחפש להמשך.

עד אז, לא המצלמה תגביל אותך.

ולאחר מכן, כל צלם נהנה מעוד מצלמה, שנכנסת לכיס.

אבל לשאלתך, למירורלס יתרון... קודם כל כי החיישן עוד יותר גדול, אפשר להחליף עדשות ועוד (תלוי בדגם).

אני מאוד אוהב עינית, אבל עינית טובה יש רק בדגמים יקרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קנה את הסוני. קח אותה כל יום. צלם הרבה.

אוקיי, אני מקבל את המלצתך :-D

אגב, מתוך 6 חנויות שמפרסמות שיש להם את זה בארץ, רק לאחת יש..

"אין לנו כרגע את הדגם הזה במלאי אבל בלה בלה בלה..."

• תוכן חדש...