Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מכיר את ביטוח ישיר, אני יודע רק שאני מעדיף לשלם עוד 500 שקל ושברגע האמת הסוכן ישרת אותי.

יש המון פרטים בביטוח, המון. לדעתי חבל לוותר על מקיף בשביל עוד 1000 שקל בשנה, הינה למשל עכשיו ההורים שלי הרכב שלהם שווה 28 אלף, הם מבוטחים בביטוח מקיף. מישהו פגע וברח ועשה נזק לא קטן לרכב (יש פגיעה בקצה שלדה) ואם לא היה להם מקיף הם היו צריכים לשלם את הנזק. אבל זה שיקול שלך. ואם יגנבו את הרכב? לא חבל? אבל זו דעתי בלבד. צריך לעשות סקר שוב ולראות מה כל ביטוח מציע יש כאלו שמציעים זול אבל מורידים מלא כיסויים מהפוליסה:

כמה זמן מקבלים רכב חליפי במקרה של טוטאל-לוס, כמה זמן במקרה של גניבה, האם יש ביטוח שמשות, גרר, והאם הגרר כולל חילוץ (ואם כן איזה, האם כולל חניון תת קרקעי ומכבישי אגרה או לא, האם כולל גם תיקון פנצ'ר...)

האם כולל רעידות אדמה, הפגנות וכו', כמה אחוזים מערך הרכב נקרא "טוטאל לוס" האם 50% או 60%, ועוד דבר חשוב- מה רמת המיגון שהם דורשים? יכול להיות שחברת הביטוח תציע לך פוליסה זולה אבל תדרוש רמת מיגון גבוהה ואז אתה תצטרך לשדרג את המיגון ברכב שלך מה שיעלה לך עוד כמה מאות שקלים.

מיקוח זו מילת המפתח.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מקיף אני לא עושה על רכב של 15 אלף, הסיכויים שיגנבו אותו נמוך מבלי לפתוח פה לשטן. אני גם בלילות יחנה אותו במקום פתוח בכביש ראשי.

האם ביטוח חובה וצד גימל כולל החלפת גלגל בפנצר/ חילוץ בעזרת גרר/הפעלת מצבר מת וכו'?

• תוכן חדש...