Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבכיר ההוא פוטר כי הוא פישל לאורך השנים וקצה נפשו של המנהל הכללי לפני חודשיים והוא החליט לפטר. יצא לי לדבר עם אותו בכיר לפני כמה חודשים (בטווח של השלושה-ארבעה חודשים) והסברתי לו שאני מתחיל להיות מתוסכל, גם בגלל האדם שעובד איתי וגם בגלל המערכת שהאנשים שבה הורסים ומסרסים כל חלקת עשייה טובה.

אני אדם מאוד יצרני, מאוד אוהב לחשוב וליזום דברים שעוזרים לייעל את העבודה. כנראה שבמשרד ממשלתי הדברים האלה לא הולכים יד ביד.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעזוב, אתה לא בנוי לעבוד בחברה ממשלתית. אני גם עבדתי בחברה דומה והשתגעתי מזה, יש שם פארטו הפוך: 20% מהעובדים מבצעים 80% מהעבודה ומקבלים 20% מהשכר וההטבות. תעבור להייטק, עובדים יותר קשה, אין הבטחה ליציבות, אבל יש תרבות שמקדמת את הטובים והמקצועיים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
תעבור להייטק, עובדים יותר קשה, אין הבטחה ליציבות, אבל יש תרבות שמקדמת את הטובים והמקצועיים

לא מדויק, בלשון המעטה.

בתכל'ס, בכל מקום עבודה, בין אם זה גוף ממשלתי או פרטי, מי שמתקדם זה מי שדואג לקדם את עצמו ולהוציא את עצמו באור חיובי אל מול הממונים עליו.

יחצ"נות זה שם המשחק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים. העניין הוא שיראו שאתה עובד טוב, לא באמת להיות עובד טוב.

אישית אני לא פועל לפי העיקרון הזה כי אני נגעל מזה. זו תרבות מטומטמת שהתוצאה שלה היא 10 מנהלים על כל עובד.

מקום העבודה הרציני האחרון שלי התקשר אלי חודש אחרי שעזבתי כי פתאום הורגש החוסר בתפוקה.

כשעבדתי שם בקושי התייחסו אלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
תעבור להייטק, עובדים יותר קשה, אין הבטחה ליציבות, אבל יש תרבות שמקדמת את הטובים והמקצועיים

ךםך!

בחברות סטרט-אפ אולי אתה צודק. בחברות הגדולות? פוליטיקה נטו. העובדים הטובים באמת יישארו בתחתית הסולם.

באשר לקידומים בכלליות וארגונים גדולים, ממליץ בחום לכל המעוניין לקרוא קצת על ה Peter principle.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
איך להתמודד עם אדם לא אמין?

אהלן חברה,

מזה כשנתיים אני עובד במחלקת IT באחד ממשרדי הממשלה. לצערי התנהלות המשרד היא בזויה והזויה בכל מה שקשור לניהול עובדים, נהלים ועוד. עם זה אני עוד מסתדר, אבל יש לי בעיה אחרת, בעיה שבאופן אישי מציקה לי יותר.

.....

.....

..

אודה על עצתכם.

במילים המודגשות, אמרת בעצם הכל...

פורסם
לא מדויק, בלשון המעטה.

בתכל'ס, בכל מקום עבודה, בין אם זה גוף ממשלתי או פרטי, מי שמתקדם זה מי שדואג לקדם את עצמו ולהוציא את עצמו באור חיובי אל מול הממונים עליו.

יחצ"נות זה שם המשחק.

אם יש לך במוסך מכונאי שפיץ, שאתה מקדם אותו לניהול מוסך (נניח ומדובר בתפקיד ניהולי נטו, בלי לגעת במכוניות) , אתה תישאר בלי המכונאי, אבל עם מנהל שאולי לא ממש יתאים לתפקיד.

לפעמים אין אינטרס לקדם עובד, כי טוב לחברה עם איפה שאותו העובד נמצא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין פה שחור ולבן, השוק לא מתחלק רק לסטארט אפ, ספינות עבדים וחברות ממשלתיות.

יש המון חברות בין לבין, ועולם שלם מחוץ למשרדים הממשלתיים והתרבות שלהם.

אבל כן יש אמת מסוימת בקידום של לא יוצלחים למיניהם לתפקידים ניהוליים...

תופעה מרתקת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תמתין עוד קצת, לפעמים החרא צף מעצמו, וכמובן כמו בכל דבר, עדיף לא להיות רגשי כלפי הנושא [האדם],

אל תתייחס אליו כאל יותר מנסיבה מקרית, כמו נזילה בשירותים.

The first one to get angry loses

פורסם

אבל כן יש אמת מסוימת בקידום של לא יוצלחים למיניהם לתפקידים ניהוליים...

תופעה מרתקת.

קראתי לפני כמה ימים בפרצוףספר: "לטעות זה אנושי... להאשים בזה מישהו אחר מראה על פוטנציאל ניהולי".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מדהים כמה התיאורים שלך שווים לאדם שאני נמצא איתו בצבא,ואני בניגוד אליך לא יכול לעזוב.

כנראה שזו באמת הפרעת אישיות,שקר בכל משפט שני,אצלי הייתה הבעיה שהאמנתי לו כי הייתי תמים בהתחלה ואז קיבלתי את האמת בהפתעה (דברים חשובים), למדתי להתעלם ולקחת כל דבר בערבון מוגבל.

למרות שכמו שאמרת הוא גם דורש תשומת לב מתמדת,אני מנסה להראות חוסר התעניינות ולפעמים קצת בבוטות.

אין לי איך לעזור לך כי גם אני באותה סירה .

Miata ND2

פורסם

כשהכרנו לפני כשנתיים הוא הצהיר שיש לו תואר ראשון בפסיכולוגיה ובמדעי המחשב. לחבר אחר בעבודה הוא אמר שהוא מהנדס אלקטרוניקה והיום הוא החליט להרשם ללימודים לתואר ראשון בפסיכולוגיה והוא מילא את טופס ההרשמה של הפתוחה, אבל היו לו בעיות תשלום אז הוא התקשר בטעות לעברית ואתם מסוגלים לנחש איזה צחוק היה (כמובן שבבטן) כשהוא לא הבין למה הנציג של העברית לא מבין מה הוא רוצה ממנו :-D

בקיצור, אדם הזוי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...