Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך להתמודד עם אדם לא אמין?

אהלן חברה,

מזה כשנתיים אני עובד במחלקת IT באחד ממשרדי הממשלה. לצערי התנהלות המשרד היא בזויה והזויה בכל מה שקשור לניהול עובדים, נהלים ועוד. עם זה אני עוד מסתדר, אבל יש לי בעיה אחרת, בעיה שבאופן אישי מציקה לי יותר.

אני ועוד מישהו שמבוגר ממני ב-14 שנה עובדים באותו החדר ושנינו שייכים לאותה מחלקה. למעשה רק שנינו מנהלים תחום מסויים במשרד. הוא הגיע למשרד כ-7-8 חודשים לפניי וכשנכנסתי הוא הדביק לעצמו תואר של "אחראי". לא נמסר לי בראיון שיש לי אחראי, אבל זרמתי איתו כי באופן אישי חשבתי שזה טבעי כיוון שהיה לו וותק יותר ממני. לצערי האדם שאיתו אני עובד הוא אדם לא אמין. כל מילה שנייה שלו מוטלת בספק. האדם המציא מציאות משל עצמו (היה טייס, תכנן מערכות מורכבות למשטרה ולצבא, ישב עם מלך ספרד בביתו ועוד סיפורים הזויים ומצחיקים). כן, זה משעשע, אבל לאורך זמן זה מתיש. מכיוון שבמשרד שלנו הרוע, הריכולים והמזימות משגשגים, האדם הזה הוא גם שותף לכל מה שמתרחש. במשך שנתיים אני נאלץ לשמוע יום יום סיפורים הזויים, סיפורים על החברות שלו (האדם בן 50 והוא התגרש לפני שנה), סיפורים על סקס ועוד המון סיפורים שיגרמו לך בסוף לשבור את הראש בקיר. אני מנסה לרמוז לו שהדברים האלה לא מעניינים אותי כי אני לא בראש שלו ואני מנסה לעשות זאת בצורה דיי עדינה, כי הוא יכול להפגע (המילה כבוד אצלו חשובה) אך נראה שאני לא מצליח. לעיתים זה גם בא על חשבוני. בדיוק היום הוא החליט שהוא חולה ואז הלך הבייתה. לא מבין איך המנהלים לא רואים את זה. עכשיו אני נאלץ לעשות את רוב העבודה.

לאחרונה חשבתי למצוא לי מקום עבודה חדש גם בגלל התנהלות של המשרד וגם בגללו. נראה שעור הפיל שפיתחתי נהיה בעל שכבה דקה יותר ואני מאוד קרוב להגיע למצב של ייאוש. מצד שני לא בא לי להתחיל עבודה חדשה עכשיו, אני בן 37 ולפני מספר ימים נישאתי, ואני מרגיש שזה לא הזמן לצאת שוב לחיפושים.

אודה על עצתכם.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. עור של פיל כנראה שמעולם לא היה לך, רק עכשיו אתה פשוט מגלה את זה.

ב. או שתלמד לחיות עם האדם ופשוט ולהיות צבוע או שפשוט תגיד לו בפנים את הכל בשיחה רגועה ולא מתלהמת, לפי ההודעה שלך יש סיכוי שזה יוביל לאי נעימות לתקופה מסויימת בגלל שהוא אדם קשה עורף אבל זה חלק מהחיים.

ג. אני לא הייתי עוזב מקום עבודה בגלל סיבה כזאת.

בהצלחה.

פורסם

תנסה להעיר לו על סתירות בסיפורים שלו, בתקווה שהוא יבין את הרמז וילמד לשתוק.

לפעמים כדאי לדרבן אדם כזה לפלוט כמה שיותר שטויות בבת אחת, ואז לסתור אותו ולהראות לו שאתה מבין שהוא חרטטן.

לא הייתי עוזב מקום עבודה בגלל דבר כזה לפני שהייתי מנסה לפתור את העניין בצורה אקטיבית מול הגורם המפריע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מניסיון אישי , לא עוזר לאנשים מהסוג הזה, אין להם בושה להמשיך לחרטט אותך למרות שהם יודעים שאתה מבין ויודע שהם משקרים, זה פשוט אופי.

פורסם

החצי נחמה היא שכולם יודעים כמה האדם הזה לא אמין. הבעיה היא שהוא גם יודע למכור את עצמו טוב מול אנשים שהוא לא מכיר(למשל בישיבות עם נציגי חברות) ואני תמיד מגחך למשמע דבריו. הוא תמיד נתפס כאדם רציני, אבל בפועל הוא לא להחזיק מים.

הבעיה איתי היא שיש לי מוסר עבודה מאוד גבוה ונורא מציקה לי ההתנהלות שלו. ללכת למנהלים רק יגרום יותר נזק.. אולי יהיה שווה לי ללכת למנהלים כשאגיע למצב שכבר אין לי מה להפסיד (אם תהיה הצעת עבודה חדשה).

להמשיך לחיות במצב הזה אני עוד יכול אבל לא כיף לי. אני רוצה להגיע למקום עבודה ולהנות בו, לא להעמיד פנים.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

הוא ימצא כבר את הדרך להפריע לי. אל תדאג. הוא חייב תשומת לב מתמדת.

פורסם (נערך)

אם בנאדם כזה שאני עובד איתו מספר לי חארטות אני:

א. כל סתירה לא הגיונית בסיפור לא שלא נשמע לי אמיתי בעליל ישר מסתכל עליו ואומר זה לא הגיוני מה שאתה מספר ואומר את הסתירות בקול הכי רגוע שיש!

ב. אם הוא ממש מגזים בחארטה אז מסתכל עליו בעיניים וכל כמה מילים שלו אומר בהכי מופתע והכי מזוייף שיש: "וואלה???" "באמת??? "להההה!!!" "וואו!!!" תותחחח!!!"

הוא כבר יבין את הרמז שאתה עושה ממנו צחוק ופעם הבאה יסנן טוב מאוד את החארטות והסיפורים לפני שהוא בכלל מתחיל מספר לך אותם

לא הייתי עוזב בגלל הסיבה הזאת את המקום עבודה.

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שנתיים אתה במצב הזה ועוד לא התרגלת? אתה כנראה זורם עם זה וממריץ אותו להמשיך.

פשוט תדאג לצמצם את השיחות שלך איתו רק לדברים שהם must מבחינת עבודה. מעבר לזה כל מה שהוא מספר לך אל תגיב. מקסימום "כן/לא/שחור/לבן". הוא לא ירצה להפריע לך כשלא תהיה תגובה מצדך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בגדול אתה יכול להמשיך ולבחור בו...:roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שנתיים אתה במצב הזה ועוד לא התרגלת? אתה כנראה זורם עם זה וממריץ אותו להמשיך.

פשוט תדאג לצמצם את השיחות שלך איתו רק לדברים שהם must מבחינת עבודה. מעבר לזה כל מה שהוא מספר לך אל תגיב. מקסימום "כן/לא/שחור/לבן". הוא לא ירצה להפריע לך כשלא תהיה תגובה מצדך.

זה פשוט כבר נמאס. מה שהביא אותי לכתוב כאן את הפוסט זו תחושת התסכול שאני חווה כבר תקופה ארוכה. אני באמת מנסה לזרום כמה שניתן אבל לפעמים הוא ממש מגזים (כמו היום שהוא החליט שהוא פתאום חולה והוא עזב את המשרד). פעם אחת הוא הזמין כרטיס טיסה לחו"ל בטענה שהוא צריך להביא מכשיר רפואי שעלה לו 300,000 ש"ח לטיפול באשתו ויום אחרי שהוא הזמין את הכרטיס, הוא בא מחויך בבוקר ואמר שהרופא הודיע לו ב-2 לפנות בוקר שהטיפול של אשתו הצליח ועכשיו הוא לא צריך לרכוש שום מכונה. בפועל הוא חיפש תירוץ להזמין כרטיס טיסה ולהנות מחופשה. מה שגם מעצבן עוד יותר, זה שהבוס הגדול כלל לא ידע שהוא טס.

פורסם (נערך)

וואלה אתה עוד במצב טוב, הכרתי אחד כל היום מספר איך בארצות הברית כשהוא אצל דודים שלו, הוא משכיר בוגאטי ויירון ב-50 דולר ליום כי הכל בארה"ב עולה זול.

אני חייב לציין שיש אנשים שהם שקרנים פתולוגיים, ואצלהם זה ממש מחלה שהם לא יכולים להוציא כמה מילים מהפה מבלי לשקר, ואם דוחקים בהם ממש חזק ולאורך תקופה ארוכה, ראיתי בחור שהכרתי אחרי כמה שנים הודה שהוא משקר, ואמר שהוא לא מצליח שלא לשקר, הוא הרים ידיים והלך לטיפול לפסיכיאטרים ואחרי הרבה טיפולים אצלהם שום דבר לא השתנה, הפסקתי את הקשר איתו כי פשוט כבר נמאס לי לשמוע כל היום חארטות והמצאות.

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היה לי מכר,

שירת במוסד, מדריך כושר, לא זוכר את השמות של האקסיות שלו מרוב שיש הרבה, קיבל 780 בפסיכומטרי [אבל שיפר בגרויות סתם כי הוא פרפקציוניסט...] וכדומה.

אהה שכחתי, הוא בן 19 ולא שירת בצה"ל [קיבל פטור]. זאת אומרת הוא טען שהוא בן 23, אבל בכיתה הייתה קצינת שלישות מאוד מקומבנת.

פשוט התעלמנו ממנו.

כן/לא/שחור/להן כמו שכתב סלואורייד.

בלי לצחוק בלי להעליב, הדברים הללו בד"כ נובעים מחוסר ביטחון. עדיף פשוט להתעלם בעדינות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פשוט תתעלם, או תהנה מהרעיונות המקוריים. הסיפורים שאנשים יכולים לספר לא יאומנו.

לגבי עזיבת העבודה - חשוב על עצמך ועל משפחתך. כל עוד הסיפורים לא גורמים לך נזק (בדמות פגיעה בתפקודך בעבודה), ואין לך אלטרנטיבה טובה בידיים, המשך לעבוד, גם אם הדבר כרוך בצורך לשמוע אותו. אולי לא תוכל להמנע מלשמוע, אבל בהחלט תוכל להמנע מלהקשיב. אולי אם תתעלם הוא ירגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תענה פה, אבל יש לי שאלה: האם יש לך התחייבויות כספיות כבדות למיניהן

שמונעות שינוי בעבודה? כל עוד מדובר באוטו ואישה,

זה לא מה שאמור למנוע ממך לחפש מקום אחר.

כשיש ילדים ובתי ספר וכו' זה כבר ממש לא פשוט.

תחליף כל עוד זה פשוט, סביבת עבודה טובה זה חשוב לבריאות ולאריכות ימים,

באמת, בלי שום סרקזם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...