Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאגש למוסך אם בכלל רציתי לשאול אתכם.

זה נורמלי ברכב מהסוג שלי שהמנוע קר וששמן הגיר קר שאני שומע

תק קטן בין 2 ל 3 או שאני צריך להחליף שמן או לבדוק משהו אחר?

לאחר שהמערכת מתחממת הכל עובד יותר חלק.

פורסם
או תושבת גיר.

אני חייב להחליף שמן גיר בשביל לבדוק את זה.

אם השמן לא יעזור אז כנראה זו התושבת.

מה העלות של תיקון תושבת גיר?

פורסם
אתה לא חייב להחליף שמן גיר. לא עובדים בשיטת מצליח. פשוט צריך להיסתכל על התושבת עצמה וממנה להסיק מסקנות.

בגלל זה שיתפתי, אין לי מושג.

תודה.

פורסם

עדכון תקלה

הגיר לא מתפקד כמו שצריך אני חושב וכמעט בטוח, חוץ מהתיקים שאני שומע גם שהשמן חם דרך אגב,

יש גם רעש מוזר (שריקה צרובה) בזמן לחיצה על הדוושה ושאני מכניס לניוטרל ונותן גז הרעש אינו ולכן אני

חושב שהרעש אולי קשור גם לגיר . וישנה תופעה מוזרה שאני ב50 60 קמ"ש הרכב מכניס לרביעי והטורים נמוכים שאני נותן גז יש לי דחיפה כאילו מישיהו דוחף אותך ומשחרר לשנייה וזו תופעה שיש לי אותה מהיום שקניתי את הרכב רק בטורים נמוכים ולא ייחסתי לה חשיבות כל כך עד כה. יש מישהו שמעלה השערה מה התקלה ואולי משהו לא קשור כאן לגיר ואם כן מה דפוק חוץ משמן בגיר או מחוצה לו?

פורסם

כמו שכתב אייל שווה להתחיל מהשמן.

לבדוק מה מצבו ובהתאם לבצע החלפה חלקית או מלאה

יום טוב גם לך

פורסם

כל התהליכים בגיר פלאנטרי מופעלים הדראולית (גם אם מבוקרים אלקטרונית) לכן לאיכות הנוזל ההדראולי ישנה השפעה על כל הפונקציונאליות של הגיר

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...