Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ונגל בלבן

David A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נחה עלי ועל ליאת הספונטניות והחלטנו על ארוחה בצ'קרה בירושלים המושלגת.

זה הסתדר טוב עם זה שכמה שעות לפני כן קיבלתי מחברת ההשכרה אופל קורסה easytronic , והרי אין כמו רכב מושכר כדי לפלס דרכנו בשלג :lol:

קצת לפני איזור מוצא נכנסנו לסופת שלגים שהמשיכה עד היציאה מהעיר !

הכל לבן ונראה מדהים.

שוב נתקלים בנהג הישראלי שאפילו את האדים ברכב לא יודע להפשיר

לא שומר מרחק ובולם מאוחר מדי, פשוט לא יאמן כמה מכוניות החליקו !

כמה דברים שלכדו את תשומת ליבי:

נצפו אמבולנסים עם שרשראות שלג, וכמות נכבדת של מפלסות שלג שנעו הלוך וחזור בצירי תנועה ראשיים.

בהרבה רכבים בהם היה מגב אחורי ושחנו למספר שעות ערימת השלג והמשקל שנערם על המגב האחורי גרמו לעיקומו ובכמה מכוניות אפילו לשבירה !

לכמה מכם יצא להשתמש בכפתור snow בתיבת ההילוכים האוט' (באילו שזה קיים) ?

בגיר של הקורסה דווקא שימוש ידני בתיבה יעיל יותר לנהג עם רגש בכף הרגל

ואם כבר הזכרנו את הגיר בקורסה, במצב A (אוטומטי לחלוטין) העברות ההילוכים לא נעימות

באופן חריג, במצב ידני בשילוב הרפיה מדוושת התאוצה התיבה מתפקדת לא רע.

את ההגה בכלל לא אהבתי, מעורפל ומנותק.

בקיצור אימרו לא לקורסה.

והנה התמונות

sn105.JPG

sn104.JPG

sn103.JPG

sn102.JPG

sn101.JPG

sn100.JPG

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

גרר ... הייתי היום (21:45 ) בירושלים , היה מושלג בצורה מטורפת ... סופות שלג וגשם עד למצב שבדרך חזרה לא יכלתי לראות מטר למרות שהמגבים בפול עוצמה !!

חחח ... היו מכוניות שלא ממש זזו בשלג (אהההמממ אההממ ... שלי) , היה מדכא לעמוד ברמזור ואח"כ להאבק ברכב שעה בכדי להתקדם מטר !!

בקיצור ... אם יש שותפים אני מוכן לעלות לשם שוב !!

אהה ... קטע מטורף !!! אני נוסע לי להנאתי , ופתאום עוקף אותי דרעק בראלי לבנה (לירן) ,

הוא לפני במרחק של רכב וחצי ומאט , אני מאט אחריו ... מתחשב בעובדה שיש קרח על הכביש והאוטו מחליק קלות , כמובן נוהג כמו בטסט ... שתיי ידים על ההגה (10,2) מביט במראה האחורית , בולם ו.... נקרע מצחוק !!

מאחורי הייתה מזדה לנטיס לבנה (שמסתבר שאישה נהגה בה - איך לא ?! א י ש ה ! )

אני רואה שהיא בלמה בגלל שאני בלמתי (כנראה שהיא הייתה על מהירות קצת גבוהה משלי) , בקיצור ... היא בולמת ... מתקרבת אלי ... ומתקרבת ... עד שאני רואה את הפנסים שלה ממש טוב במראות צד ... עוד מבט חטוף במראה המרכזית , האישה דפקה החלקה וחסמה את שתי הנתיבים ... גמרה אותי ... א י ש ה ... !

אני הולך לעשות מחקר ולהיות מליונר !! אני הולך להוכיח שכתיבה גזענית בפורום מפריעה לנהיגה בצורה זו או אחרת , אני מאמין שזה בא על חשבון איזה חוש אחר או יכולת מנטלית\שכלית אחרת ! :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אך אביב... :lol::lol:

תאמין לי, צריך לפתוח פורום חדש רק בשבילך

"פורום : אביב ופניני החוכמה"

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
גרר ... הייתי היום (21:45 ) בירושלים , היה מושלג בצורה מטורפת ... סופות שלג וגשם עד למצב שבדרך חזרה לא יכלתי לראות מטר למרות שהמגבים בפול עוצמה !!

חחח ... היו מכוניות שלא ממש זזו בשלג (אהההמממ אההממ ... שלי) , היה מדכא לעמוד ברמזור ואח"כ להאבק ברכב שעה בכדי להתקדם מטר !!

אהה ... קטע מטורף !!! אני נוסע לי להנאתי , ופתאום עוקף אותי דרעק בראלי לבנה (לירן) ,

הוא לפני במרחק של רכב וחצי ומאט , אני מאט אחריו ... מתחשב בעובדה שיש קרח על הכביש והאוטו מחליק קלות , כמובן נוהג כמו בטסט ... שתיי ידים על ההגה (10,2) מביט במראה האחורית , בולם ו.... נקרע מצחוק !!

אני רואה שהיא בלמה בגלל שאני בלמתי (כנראה שהיא הייתה על מהירות קצת גבוהה משלי) , בקיצור ... היא בולמת ... מתקרבת אלי ... ומתקרבת ... עד שאני רואה את הפנסים שלה ממש טוב במראות צד ... עוד מבט חטוף במראה המרכזית , האישה דפקה החלקה וחסמה את שתי הנתיבים ... גמרה אותי ... א י ש ה ... !

אני הולך לעשות מחקר ולהיות מליונר !! אני הולך להוכיח שכתיבה גזענית בפורום מפריעה לנהיגה בצורה זו או אחרת , אני מאמין שזה בא על חשבון איזה חוש אחר או יכולת מנטלית\שכלית אחרת ! :twisted:

מילא שאתה הנהג הטוב ביותר בעולם, אשר מבלי ללמוד כלום בנהיגה יודע לעשות הכל ולשלוט ברכב בצורה מעולה, נו מילא.

אבל ההצהרות השוביניטיות שלך ממש מיותרות !!!

כי לפי התיאור שנתת על האישה, אם תנסה לנהוג אחרי בתנאים קשים ולא תצליח להשיג אותי ואף תגמור בהחלקה לתוך איזה עמוד, כנראה שנצטרך לומר גם עליך את אותה תאוריה נשית ....

תחשוב על זה !

דני G.

פורסם

מילא שאתה הנהג הטוב ביותר בעולם, אשר מבלי ללמוד כלום בנהיגה יודע לעשות הכל ולשלוט ברכב בצורה מעולה, נו מילא.

אבל ההצהרות השוביניטיות שלך ממש מיותרות !!!

כי לפי התיאור שנתת על האישה, אם תנסה לנהוג אחרי בתנאים קשים ולא תצליח להשיג אותי ואף תגמור בהחלקה לתוך איזה עמוד, כנראה שנצטרך לומר גם עליך את אותה תאוריה נשית ....

תחשוב על זה !

דני G.

דני , "הלוחם למען זכויות הנשים על כבישי ישראל" :!:

:wink:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אתה רציני? אתה בטוח שזאת היתה אישה?? א י ש ה?? מהסוג שיש ממנו בערך 50% מכלל אוכלוסיית בני האדם בעולם?? לא יאומן!!

שני דברים: יש לך מזל שהיא רק דפקה החלקה וחסמה את שני הנתיבים, ולא דפקה גם את האוטו שלך באותו פירואט...

וגם - המשפט האחרון שדפקת הוא שוביניסטי ולא מתאים לפורום הזה לחלוטין. בעתיד יימחקו כאלו הודעות לחלוטין ללא הסברים אפילו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יאלללללהה

מה אתם רוצים מהבחור??? נראה לי שהוא צחק..

אנשים כבדיםם...!! :wink:

חחח ... היו מכוניות שלא ממש זזו בשלג (אהההמממ אההממ ... שלי)

בטח שהיא לא תזוז, יש לך סתם צרפתיה מגעולה.. :p

יא שובניסט מגעיל , פויה לך מפה.

פורסם

הנשים שרובן ביום יום נוהגות בקצב מתון נהגו חלק יותר בשלג ללא החלקות ודרמות מיותרות.

ברוב המכוניות שהחליקו ונפגעו נהגו גברים.

וזה מסתדר טוב עם העובדה שלרבים מהם זו הפעם הראשונה שנוהגים בשלג וגם כנראה הפעם הראשונה

שחוו החלקה אבל ללא שום כלים/יכולת להתמודד עם מצבים כאלו :!:

דווקא הנשים שלא נכנסו מראש למצבים הללו, הן אלו שנהגו בחוכמה.

אתמול הרגשתי בטוח יותר בסביבת נשים על ההגה מאשר גברים, לא סתם ניתנה להודעה כותרת "ג'ונגל בלבן"

זה היה הדבר הכי קרוב למכוניות מתנגשות בלונה פארק.

וזו דעתי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

כל הנאמר כאן היה בצורה סרקסטית לחלוטין ובלי שום כוונות זדון או רצון לפגוע ...

קחו את זה בקלות ואל תעלבו לי מכל שטות !

דרך אגב , אני עדיין מחפש אנשים למחקר שלי :lol:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...