Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רוצה לנקות את הרכב לבד.

מים וסבון מספיקים? או שצריך להוסיף חומרים?

איך מומלץ לנקות את הפנסים? (שמעתי כל מיני מיתוסים ממשחת שיניים ועד נייר זכוכית).

יש לי את "ספוגית הפלא" זה יכול להועיל?

תודה. :-)

פורסם

לשטיפה בסיסית מספיק ספוג מיקרו פייבר,סבון לרכב ומטלית מיקרו פייבר.

יש לך צינור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפנסים לי היה ניסיון טוב עם זה:

http://www.cartaract.com/

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפנסים לי היה ניסיון טוב עם זה:

http://www.cartaract.com/

נשמע מעניין, כמה זמן זה החזיק?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נסינו על הרכב של אבא שלי בזמנו ב2010 בערך על קרייזלר נאון 96 הפנסים היו במצב גמור פשוט,שיפר טוב את מצב והחזיק לשנה,בדובלו שהייתה לי המצב היה טוב יותר לא הייתה לי אופציה לבדוק לטווח ארוך כי מכרתי אותה אבל לכמה חודשים הייתה תוצאה מאוד טובה,יש גם חומר בחבילה שצריך למרוח אחרי שנה,מה שטוב שאתה מקבל הכול בחבילה וזה באמת עובד.

• תוכן חדש...