Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגעו בי

יניב921
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי את ברכב ברחוב מחוץ לביתי לפתע שמעתי בום אזעקה כסחו לי את הטמבון של האריה שלי שבר קטן בטמבון שפשוף בפנס והוא נכנס קצת פנימה וגם לא עובד כלכך טוב.זהו.

לקחתי פרטי הנהג הפוגע החתמתי אותו....

שאלותי הן:1.האם טמבון של 106 במקרה של שבר אפשר לרתך או חייב חדש או שההדבקה תפתח....?

2.האם יחליפו לי פנס חדש ואם כך הפנס השני יהיה ישן לעומתו ...מכוער...?

3.מהכדאי לעשות מה עושים ?

4.לי יש ביטוח מקיף וגם לרכב הפוגע שהוא אגב נחמד ורכבו מליסינג...משום מה הוא אמר לי אם אפשר להסתדר בינינו לא הבנתי למה (רכבו של החברה בה הוא עובד)..

5.הבנתי שאם אני מפעיל את הביטוח שלי כדי שיתבע אותו זה גם נקרא תביעה כך שאני נדפק עם הפרמיה(העדר תביעות וכד..)למרות שלא עוול בכפי.

6.בנוסף לכך יש ל מכה בדלת האחורית שחשבתי כבר לתקן ביחד

7.אני מפחד מכך שאניאתקשר לביטוח שלו והוא יגיד לי תתקן ותביא חשבונית ואז יגיד לי מוגזם....(מניסיון) או שיקח אותי למוסך הסדר שלו ויעשו לי עבודה זבל

מכל הסיפור מה האופציות שלי!!!

אגב הצעות מחיר שקיבלתי על הטמבון 400 שח להדבקה וטחרים שאמרו חייב חדש אמרו שצריך להזמין לצבוע....(הרבה כסף)-ןזה תכלס מה שאני רוצה למה שאמי אסבול מטמבון סדוק

לגבי הדלת 600-750 שח??

תשובות חברי המומחים..!

פורסם

אני כמובן מניח שהרכב שלו לא נפגע.

כנראה שההשתתפות העצמית שהוא ישלם על רכב הליסינג גבוהה (כ-1000 ש"ח), ולכן רוצה לחסוך ולשלם ישירות על התיקון.

פעל מהר! קח הצעת מחיר על תיקון שמשביע את רצונך. קבל אישורו למחיר, קח את הכסף לפני הזמנת התיקון ושחרר אותו.

לגבי תביעת הביטוח, במידה והוא חתם שזו אשמתו המלאה, אינני חושב כי זו נחשבת לתביעה שלך את הביטוח. ולכן אל תחשוש למצות את הדין.

לגבי הדלת אני לא חושב שזה יתפוס. לא אצל השמאי ולא אצלו.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
לא כל אחד יכול לגדל אריה בבית

מסתבר שזה נכון, הא? :lol::lol::lol::wink:

אני מציע שכדי שהתיקון יצא נורמלי (ונראה לי שאכן אכפת לך) להוציא הכל

מהביטוח (פגוש חדש, פנס חדש) ולא לתקן חאפלפ.

הבנתי שאם אני מפעיל את הביטוח שלי כדי שיתבע אותו זה גם נקרא תביעה כך שאני נדפק עם הפרמיה(העדר תביעות וכד..)למרות שלא עוול בכפי.

אפשר לתבוע את הביטוח שלו.

דבר עם הסוכן שלך. הוא ישמח לעזור.

MCS 2008

פורסם

למה לך להתעסק עם הצעות מחיר באופן פרטי וכו'?

נכנסו לך באוטו ולאוטו שפגע בך יש ביטוח, למה לא לתבוע את הביטוח שלו ולתקן את האוטו שלך כמו שצריך כולל חלקים חדשים?

אני אתן לך דוגמה....יכול להיות שכרגע אתה רואה שהנזק הוא רק פגוש וכנף, אבל אולי ניזוקו דברים נוספים כמו רדיאטור (אם הפגיעה מקדימה) וכו'.

אתה במצב שאתה יכול לנצל את הביטוח של הרכב הפוגע עד תום. ד"א, גם אם אתה תובע את הכסף מהביטוח שלך על מנת לזרז עניינים ובסופו של דבר חברת הביטוח שלך מקבלת את הכסף מהביטוח של הרכב הפוגע זה לא יחשב לך כתביעה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אתן לך דוגמה....יכול להיות שכרגע אתה רואה שהנזק הוא רק פגוש וכנף, אבל אולי ניזוקו דברים נוספים כמו רדיאטור (אם הפגיעה מקדימה) וכו'.

מסכים.

יניב,

תדאג שירימו את הרכב על הליפט...

התחת של ה 106 "מאוד" רגיש למכות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

טעות אלו היו הפנים .מה בקשר לשאר שאלותי למי לפנות לביטוח שלי או שלו ולעמית האם אתה בטוח שזוהי לא תביעה מיצידי (כך שיתלכלך הרפרטואר ).מה בקשר לסוגית טמבון חדש או סתם הדבקה מה כדאי והאם אני יכול לדרוש חדש? והפנסים אם יחליפו אחד זה מכוער מהן הנהלים מה אפשר לדרוש.......? תשובות פרטניות זוהי תביעתי הראשונה....תודה

פורסם
למה לך להתעסק עם הצעות מחיר באופן פרטי וכו'?

נכנסו לך באוטו ולאוטו שפגע בך יש ביטוח, למה לא לתבוע את הביטוח שלו ולתקן את האוטו שלך כמו שצריך כולל חלקים חדשים?

אתה במצב שאתה יכול לנצל את הביטוח של הרכב הפוגע עד תום. ד"א, גם אם אתה תובע את הכסף מהביטוח שלך על מנת לזרז עניינים ובסופו של דבר חברת הביטוח שלך מקבלת את הכסף מהביטוח של הרכב הפוגע זה לא יחשב לך כתביעה.

איך אני בדיוק תובע את הביטוח שלו פשוט סתם להתקשר(לסוכן)? ואם יגיד לי כן כן כן ובסוף(מניסיון לא אישי) יאמר לי הסכום גדול.....ויתחמק...הוא הרי ינסה להוריד כמה שיותר עלויות ויאמר לי לא צריך חדש זה ככה וזה כלום וזה לא מכסים.הרי אין לו שום אינטרס לבצע את התיקון בצורה הטובה ביותר ואני לא כלכך מבין בפחחות ונהלי\חוקי ביטוח.

פורסם
400 שח להדבקה וטחורים

תגיד ... גבר גבר ... איפה אמרת שנכנסו בך ??

תשמע ... נשמע באמת כואב , אבל אני לא חושב שהדבקה תעזור לך במקרה הזה , שמעתי שזה נוטה להפתח ולהתרחב עם הזמן .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
איך אני בדיוק תובע את הביטוח שלו פשוט סתם להתקשר(לסוכן)? ואם יגיד לי כן כן כן ובסוף(מניסיון לא אישי) יאמר לי הסכום גדול.....ויתחמק...הוא הרי ינסה להוריד כמה שיותר עלויות ויאמר לי לא צריך חדש זה ככה וזה כלום וזה לא מכסים.הרי אין לו שום אינטרס לבצע את התיקון בצורה הטובה ביותר ואני לא כלכך מבין בפחחות ונהלי\חוקי ביטוח.
ראשית, כפי שכבר נאמר "לא כל אחד יכול לגדל אריה בבית" והטיוואני האחרון שראינו מסתבך עם אריות יצא בשן ועין. אתה כבר מסתבך כאן עם אריות כמה פעמים בפורום אז כל הכבוד לפחות על האומץ, אם לא על השכל...

ולעניין, ראשית נשאלת השאלה אם אתה עובד עם חברת ביטוח ישירה או דרך סוכן.

אם מדובר בחברת ביטוח ישירה, עדיף שלא תפתח תביעה, כיוון שהם כמעט אוטומטית לוקחים התביעה על עצמם, ותובעים את חברת הביטוח שלו. זה נשמע אמנם יפה, אבל התוצאה היא שאם הם לא זוכים בתביעה באופן מלאה, התשלום שלהם לך נרשם כתביעה שלך! (קרי, היסטורית התביעות של מלוכלכת, בדיוק כאילו אתה אשם בתאונה, וזאת למשך 3-4 שנים...).

לכן, במקרה זה, בהחלט ייתכן שעדיף שתסגור ישירות עם הנהג, ולא תיגש אפילו לביטוח. בכל מקרה, צלם את הנזק וגם קבל חוות דעת בכתב ממוסך מורשה, כדי שהכל יהיה מתועד למקרה של בעיות.

אם מדובר בסוכן ביטוח, המצב שונה לחלוטין. במקרה זה מומלץ מאוד שבכל מקרה תיגש מיידית לסוכן הביטוח שלך, ועוד לפני כן צלם את כל הנזקים. במקרה זה, סוכן הביטוח שלך הוא עצמאי, ואינו חלק מחברת הביטוח; למעשה הוא אמור לפעול לטובתך יותר מאשר לטובת החברה. ובמקרה הספציפי מה שהוא אמור לעשות הוא לעזור לך לתבוע את חברת הביטוח של הנהג הפוגע. אם תזכה בתביעה, תקבל הכסף. אם לא, לפחות היסטורית התביעות שלך נשארה נקיה.

סוכן הביטוח שלך גם יכול לייעץ לך שלא להגיש תביעה כלל, ולסגור את העניין ישירות מול הנהג הפוגע, בהנחה שהנ"ל מעדיף לשלם ישירות. בכל מקרה, אין שום סיבה סבירה שפנייה זהירה שלך לסוכן הביטוח שלך (בהנחה שיש כזה) תפגע בך. הוא אמור לתת לך את הייעוץ הטוב ביותר כיצד לצאת מהמצב בצורה העדיפה מבחינתך (ויהי היעוץ הזה לפנות לביטוח של הפוגע, שלך, של שניכם או של אף אחד; בשביל זה הוא קיים)!

צריך כמובן גם להזכיר שאם מדובר בנזק בעל משמעות (פגיעות המחייבות ריתוכים\הלחמות או פגיעות שלדה) את רמת הנזק צריך לבדוק שמאי, לפני תחילת התיקון; ובכל מקרה במקרה כזה יש לפנות לביטוח.

נ.ב. אומץ מהסוג האמור מכונה לעתים קרובות "פזיזות"...:smile:

פורסם
ראשית, כפי שכבר נאמר "לא כל אחד יכול לגדל אריה בבית" והטיוואני האחרון שראינו מסתבך עם אריות יצא בשן ועין. אתה כבר מסתבך כאן עם אריות כמה פעמים בפורום אז כל הכבוד לפחות על האומץ, אם לא על השכל...

ולעניין, ראשית נשאלת השאלה אם אתה עובד עם חברת ביטוח ישירה או דרך סוכן.

אם מדובר בחברת ביטוח ישירה, עדיף שלא תפתח תביעה, כיוון שהם כמעט אוטומטית לוקחים התביעה על עצמם, ותובעים את חברת הביטוח שלו. זה נשמע אמנם יפה, אבל התוצאה היא שאם הם לא זוכים בתביעה באופן מלאה, התשלום שלהם לך נרשם כתביעה שלך! (קרי, היסטורית התביעות של מלוכלכת, בדיוק כאילו אתה אשם בתאונה, וזאת למשך 3-4 שנים...).

לכן, במקרה זה, בהחלט ייתכן שעדיף שתסגור ישירות עם הנהג, ולא תיגש אפילו לביטוח. בכל מקרה, צלם את הנזק וגם קבל חוות דעת בכתב ממוסך מורשה, כדי שהכל יהיה מתועד למקרה של בעיות.

אם מדובר בסוכן ביטוח, המצב שונה לחלוטין. במקרה זה מומלץ מאוד שבכל מקרה תיגש מיידית לסוכן הביטוח שלך, ועוד לפני כן צלם את כל הנזקים. במקרה זה, סוכן הביטוח שלך הוא עצמאי, ואינו חלק מחברת הביטוח; למעשה הוא אמור לפעול לטובתך יותר מאשר לטובת החברה. ובמקרה הספציפי מה שהוא אמור לעשות הוא לעזור לך לתבוע את חברת הביטוח של הנהג הפוגע. אם תזכה בתביעה, תקבל הכסף. אם לא, לפחות היסטורית התביעות שלך נשארה נקיה.

סוכן הביטוח שלך גם יכול לייעץ לך שלא להגיש תביעה כלל, ולסגור את העניין ישירות מול הנהג הפוגע, בהנחה שהנ"ל מעדיף לשלם ישירות. בכל מקרה, אין שום סיבה סבירה שפנייה זהירה שלך לסוכן הביטוח שלך (בהנחה שיש כזה) תפגע בך. הוא אמור לתת לך את הייעוץ הטוב ביותר כיצד לצאת מהמצב בצורה העדיפה מבחינתך (ויהי היעוץ הזה לפנות לביטוח של הפוגע, שלך, של שניכם או של אף אחד; בשביל זה הוא קיים)!

צריך כמובן גם להזכיר שאם מדובר בנזק בעל משמעות (פגיעות המחייבות ריתוכים\הלחמות או פגיעות שלדה) את רמת הנזק צריך לבדוק שמאי, לפני תחילת התיקון; ובכל מקרה במקרה כזה יש לפנות לביטוח.

נ.ב. אומץ מהסוג האמור מכונה לעתים קרובות "פזיזות"...:smile:

תשובה יפה ומקיפה אך למה אתה מתכוון באמרך אמץ פזיזות פשוט לא הבנתי (החכם אותי בחושך ההיטולי) ובקשר למכה היא קטנה מקדימה שבר באורך חמישה ס"מ ונפתח קצת הטמבון הקיצוני נשרט ונכנס הפנס פנימה (והוא לא עובד)האם בשביל זה יבוא שמאי?

פורסם

אז מה? גם של שלומי.

מעבר לזה?

עזוב אותך מקומבינות, תביא ביטוח וזהו.רק תדאג שהבן אדם באמת ישלם.נוכלים יש כמו זבל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אז מה? גם של שלומי.

לא מכיר רכב כזה:-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
תשובה יפה ומקיפה אך למה אתה מתכוון באמרך אמץ פזיזות פשוט לא הבנתי (החכם אותי בחושך ההיטולי) ובקשר למכה היא קטנה מקדימה שבר באורך חמישה ס"מ ונפתח קצת הטמבון הקיצוני נשרט ונכנס הפנס פנימה (והוא לא עובד)האם בשביל זה יבוא שמאי?
טוב לגבי ההבדל שבין אומץ לפזיזות אני ממליץ על כתבי אפלטון, המצטטים (כמו שכל חובב פילוסופיה יודע) את וויכוחיו של סוקרטס עם כל מיני יוונים, אתונאים בעיקר, לפני בערך 2400 שנה. שם הבסיס ומאז כבר כתבו על זה הרבה. בקצרה הכוונה היא שאומץ לב הוא פעולה נועזת הנעשית מתוך הבנה מלאה של הסכנה, ואילו כאשר אין הבנה של הסכנה, מדובר בפזיזות. כמובן שאומץ לב נחשב למעלה, ואילו פזיזות לחיסרון. עד כאן העניין הוא פילוסופי ורציני; אני השתעשתי (כמו אחרים) מהעובדה שהחתימה שלך מתגאה ב"כשרון" מיוחד שלך כביכול (מסוגל לגדל אריות בבית), שזה כמובן דבר שמחייב תעוזה; ואז נשאלת השאלה האם מדובר באומץ לב או בפזיזות??? אני מקווה שעכשיו זה מובן...

לגבי השמאי: שמאי זה דבר שעולה לא מעט כסף (משהו כמו 1000-1500 ש"ח אם אינני טועה) אם תזמין אותו באופן פרטי. לחברת הביטוח זה כמובן עולה הרבה פחות. בכל מקרה, אם מדובר בנזק קל מאוד לרכב, שניתן לתקנו על-ידי פתיחת וסגירת ברגים, החלפת חלקים, פחחות קלה, צביעה קלה וכיו"ב, וכמובן שסדר הגודל הכולל של כל הנזק מסתכם בלא יותר ממספר אלפי ש"ח בודדים, אז לא כדאי להזמין שמאי וייתכן שגם לא כדאי להפעיל ביטוח, אבל בכך כבר דנו אתמול...

פורסם
טוב לגבי ההבדל שבין אומץ לפזיזות אני ממליץ על כתבי אפלטון, המצטטים (כמו שכל חובב פילוסופיה יודע) את וויכוחיו של סוקרטס עם כל מיני יוונים, אתונאים בעיקר, לפני בערך 2400 שנה. שם הבסיס ומאז כבר כתבו על זה הרבה. בקצרה הכוונה היא שאומץ לב הוא פעולה נועזת הנעשית מתוך הבנה מלאה של הסכנה, ואילו כאשר אין הבנה של הסכנה, מדובר בפזיזות. כמובן שאומץ לב נחשב למעלה, ואילו פזיזות לחיסרון. עד כאן העניין הוא פילוסופי ורציני; אני השתעשתי (כמו אחרים) מהעובדה שהחתימה שלך מתגאה ב"כשרון" מיוחד שלך כביכול (מסוגל לגדל אריות בבית), שזה כמובן דבר שמחייב תעוזה; ואז נשאלת השאלה האם מדובר באומץ לב או בפזיזות??? אני מקווה שעכשיו זה מובן...

אתה צריך לז** יותר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אתה צריך לז** יותר.

שמע, כנראה שתיאלץ לדמיין את התשובה שהתכוונתי לתת לך ברגע הראשון, כי יש מישהי שקוראת מדי פעם את ההודעות שלי בפורום הזה...:lol:

• תוכן חדש...