Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא קיבלתי רישיון אתמול, ואמנם אני לא רוכב מתחיל על ZPZ (לפי גירסת חבר שלי זהו האופנוע ה-500 הידוע של קוואסקי)..ובכל זאת...מספר שאלות המטרידות את ראשי

1. כיצד בא לידי ביטוי רוחב הצמיג האחורי באפנועי ספורט? מדוע באופנועי 600, הצמיג הוא 180 לעומת 190 ב-1000 הספורטיביים? מה יקרה אם באופנוע 600, ישימו רוחב 190?

2. מה ההבדל בהתנהגות כאשר המזלג הקידמי רגיל לבין כשהוא הפוך?

3. עד כמה שונה ההתנהגות של אופנוע מירוץ ב-moto gp מאשר אופנוע ספורט-ליטר ביצור סידרתי כגון R1?

4_6_2v.gif

Don't Imitate...Innovate!

Power is nothing without CONTROL!

פורסם

רוחב צמיג - אין כל יתרון ברוחב עודף, ככל שעולה ההספק יש צורך ביותר גומי בכדי להעביר את הסוסים לכביש.

מזלג הפוך - כאשר המזלג הפוך יש יתרון בכל הקשור לחיסכון במשקל המוקפץ תמורת מחיר מה בקשיחות (לאותו קוטר)

עוד לא רכבתי על אופנוע GP, אבל הפערים בזמני הקפה בין אופנעי קצה סדרתיים לאופנועי GP הולכים ומתקצרים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
רוחב צמיג - אין כל יתרון ברוחב עודף, ככל שעולה ההספק יש צורך ביותר גומי בכדי להעביר את הסוסים לכביש.

מזלג הפוך - כאשר המזלג הפוך יש יתרון בכל הקשור לחיסכון במשקל המוקפץ תמורת מחיר מה בקשיחות (לאותו קוטר)

עוד לא רכבתי על אופנוע GP, אבל הפערים בזמני הקפה בין אופנעי קצה סדרתיים לאופנועי GP הולכים ומתקצרים.

אז בעצם... כן יש כאן יתרון, זה מעביר את הסוסים יותר טוב לכביש..

ד"א יש גם חיסרון לא? זה לא פוגע בזריזות?

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
אז בעצם... כן יש כאן יתרון, זה מעביר את הסוסים יותר טוב לכביש..

ד"א יש גם חיסרון לא? זה לא פוגע בזריזות?

זהו כבר אילוץ.

הגדלת רוחב הצמיג פוגעת בזריזות.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

אתה בטוח שמזלג הפוך פחות קשיח? לפי דעתי הוא יותר קשיח - המשולשים תופסים את החלק החיצוני העבה יותר (לא בהכרח יותר חזק, אבל בהחלט נראה יותר קשיח). תקן אותי אם אני טועה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה בטוח שמזלג הפוך פחות קשיח? לפי דעתי הוא יותר קשיח - המשולשים תופסים את החלק החיצוני העבה יותר (לא בהכרח יותר חזק, אבל בהחלט נראה יותר קשיח). תקן אותי אם אני טועה...

למיטב זכרוני הטענה נגד מזלג הפוך כי הוא פחות קשיח לפיתול. יבדק.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
למיטב זכרוני הטענה נגד מזלג הפוך כי הוא פחות קשיח לפיתול. יבדק.
אכן חוסך במשקל המוקפץ.

אכן פחות קשיח לפיתול (אפשר לפתור בקלות).

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ככל שהצמיג רכב יותר, האופנוע ינסה להזדקר בעת פניה, ככל שהצמיג יותר צר, האופנוע "יפול" לתוך הפניה. ככל שהצמיד יותר רחב, יש לו שטח אחיזה גדול יותר בכביש.

פורסם
ככל שהצמיג רכב יותר, האופנוע ינסה להזדקר בעת פניה, ככל שהצמיג יותר צר, האופנוע "יפול" לתוך הפניה. ככל שהצמיד יותר רחב, יש לו שטח אחיזה גדול יותר בכביש.

האם שטח אחיזה גדול יותר = יותר אחיזה?

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

מאיפה הבאתם את זה??!! מזלג הפוך יותר קשיח,לכן "הפכו" אותו. תחת בלימות קשות המזלג ההפוך הרבה פחות מתעוות לעומת הקונוונציונלי..

(אני יודע שאין דבר כזה "הרבה פחות")

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם
מאיפה הבאתם את זה??!! מזלג הפוך יותר קשיח,לכן "הפכו" אותו. תחת בלימות קשות המזלג ההפוך הרבה פחות מתעוות לעומת הקונוונציונלי..

(אני יודע שאין דבר כזה "הרבה פחות")

אפשר בבקשה לקבל סימוכין?

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...