Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אתה כבר החלטת ללכת אליו, אז מה זה משנה לך מה אנחנו חושבים?.

כמובן שגם רציתי לשמוע מה אתם ממליצים להוריד/להוסיף מהתכנית עבודה.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא פירטת מה תכנית העבודה רק אמרת שהרכב יעבור איזה שהוא טיפול כללי, לא העלית תמונות, כמעט ולא נתת פרטים. רק אמרת שאתה הולך לעשות X בתאריך Y במחיר Z.

כפי שכתבו לך ואני כתבתי לך- טוב מראה עיניים. אתה רוצה חוות דעת אמיתית? תעלה תמונות.

לא תעלה תמונות? לא נוכל לתת חוות דעת אמיתית.

פורסם
לא פירטת מה תכנית העבודה רק אמרת שהרכב יעבור איזה שהוא טיפול כללי, לא העלית תמונות, כמעט ולא נתת פרטים. רק אמרת שאתה הולך לעשות X בתאריך Y במחיר Z.

כפי שכתבו לך ואני כתבתי לך- טוב מראה עיניים. אתה רוצה חוות דעת אמיתית? תעלה תמונות.

לא תעלה תמונות? לא נוכל לתת חוות דעת אמיתית.

פירטתי בדיוק מהי התהיל העבודה עם כמה שעות ומהי כוללת רק רציתי לשמוע האם המחיר נשמע בסדר.

פורסם

אוקי, וכמעט כולם אמרו לך שהמחיר לא בסדר, ותקח הצעות מחיר נוסםות כי זה גבוהה. והתגובה שלך הייתה שכבר החלטת, ככה שייעוץ זה לא, באת עם החלטה ברורה

פורסם

חברה אני חושב שאתם טיפה מגזימים, דבר ראשון הסגנון כתיבה של יעקב הרבה הרבה יותר גרוע מבלי להעליב, דבר שני הבחור רק רצה לשמוע חוות דעת על המחיר את ההחלטה הוא כנראה עשה כבר ממזמן, לכל מי שטען שהמחיר לא הוגן טועה ובגדול יש לי נסיון גם עם יעקב וגם עם סוויסווקס המחיר שקיבלתי בשתי המקרים היה דומה, ב 2 המקרים התוצאות היו מאד משביעות רצון והייתי מרוצה מהתוצאה, כמו כן יש לי עוד נסיון עם חבר פורום שגם עשה עבודה מאד טובה על הרכב אומנם לא כמו 2 הסדנאות שציינתי אך לא נופל בהרבה והמחיר היה זול משמעותית. יש לציין שאצל יעקב כל פעם שהייתי צריך משהו הוא הראשון שעזר לי למצוא פתרון ללא תשלום ותמיד הראה נכונות, כאשר אתה מגיע ליעקב לטיפול אתה אוטמטית תקבל אקסטרות בכל פעם שרק תפנה אליו, ולדעתי זה שווה הרבה מעבר למחיר שמשולם, אז תעשו טובה מספיק עם העליהום על יעקב, זה נכון שהוא לא יודע להתבטא ולפעמים גם משתשמש ביוזר פקטיבי ,אבל עדיין זה לא מעיד ולא במעט על איכות עבודתו ועל הבנאדם שהוא!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

פותח השרשור,

תעלה כבר תמונות במקום למשוך את השרשור הזה על ריק.

תעלה את התמונות של הלפני שנראה מה המצב של הרכב ושהשרשור הזה יפסיק להיות ריק מתוכן מהותי. ושיוכל לעזור לך ולאנשים אחרים בעתיד שיעשו חיפוש שירצו לעשות עבודה כזאת בעתיד.

פורסם

יש פה כמה שמנסים לחמם את האוירה!!!

תעלה תמונות של הרכב והתהליך שיעבור

ואז החברים היקרים פה יתנו את חוות דעתם.

ואם תמשיך ללכת מסביב, עדיף שיסגרו את השרשור כי זה לא מוביל לכלום

חוץ מלהגיד זה יקר או השני עדיף.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
דפדפתי 7 עמודים אין תמונה אחת ?!?!?

:evil:

על מה כל הרעש ?

על המחיר בעיקר.

אם הבן אדם לא מוכן להעלות תמונות אז אני לא יודע למה הוא פתח את השרשור מלכתחילה.

• תוכן חדש...