Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

קניתי לפני כמה ימים את החומר כדי להוריד את הלכלוך מהאגזוז שנהיה אצלי כבר שחור, עבדתי כמה דק' עם ספוגית והחומר, לא ממש הצלחתי להסיר יותר מדי מהשחור, אמנם מעט ירד אבל לא מספיק.

איך משתמשים בזה כמו שצריך?

האם זה מספיק חזק כדי להוריד לכלוך של כמה שנים על אגזוז מקורי של רכב משנת 2010?

יש סיכוי שהוא עדין מדי ומתאים לחלקי מתכת באיזור העליון של הרכב ולא אגזוז, ובעצם והייתי צריך חומר חזק יותר?

אשמח לקבל הצעות כיצד להשתמש ועם אלו אפליקטורים מיועדים לכך לעבודה ידנית כמובן.

תודה!

נ.ב מוסיף שיש לי מברשת DAYTUNA וראיתי בסרטונים שהם משתמשים בזה, השאלה אם זה ממש יעזור במצב אצלי.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

האמת שיש לי ניסיון רחב עם הפוליש למתכות של chemical guys, לא מדובר בקסם.

צריך לנקות ולשפשף את המשטח או האגזוז טוב טוב לפני העבודה איתו.

לי למשל הוא לא הצליח להבריק את הג'אנט כמו שציפיתי, אבל המגן חזירים ושאר הדברים הקטנים יצאו חדשים לחלוטין.

לוקח לו גם לפעמים כמה שכבות וכמה ניסיונות כדי להתחיל לתת תוצאה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לפני שניקיתי את האגזוז עברתי עליו עם חומר של SONAX לג'אנטים ועם APC, רק אחרי זה התחלתי לשפשף עם CG metal polish. כנ"ל גם אצלי נשארו כמה חתיכות שחורות אבל הן בחלק התחתון ולא בולטות אז השארתי את זה ככה.

פורסם

הכי קל הכי פשוט והכי בטוח.

צמר פלדה 0000 , יש בכל סופר באגף של הסמרטוטים והסקוצ'ים.

תרטיב אותו במעט סבון \ APC ותתחיל לגרד את כל הליכלוכים המסיבים , אחרי 5 דקות עבודה הוא חוזר למצבו החדש.

פורסם

אגזוזים של C63 שלא עברו ניקוי יותר משנה

כמובן שזה עבר עוד פינישים קטנים אחרי זה.. אבל זה כבר נראה הרבה יותר טוב

Hs4T5pV.jpg

36WmBD1.jpg

xkjeHvP.jpg

פורסם

איזה תוצאות, זה נראה טוב מאוד, האמת ששלי נראה כמו מה שיש ב C63 מבחינת הלכלוך.

יש לי APC, יש גם צמר פלדה 0000 וגם את ה SONAX לג'נטים.

אנסה עם שלושתם ואחזור לעדכן, תודה!

אגב, לגבי צמר פלדה 0000 לא ראיתי שקיים בארץ כי לא כתוב על השקיות כלום מלבד "צמר פלדה עדין / אגרסיבי", שלי מאיביי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...