Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, משדרג את הרכב בקרוב ואשמח לדעתכם.

כאמור ההתלבטות היא בין סיאט לאון, איביזה

לבין פולקסוואגן פולו.,גולף

אני בכיוון מאוד ראשוני כרגע ואשמח אם תמקדו אותי,

המעבר הוא מספייס סטאר

לכן חשוב לי שהרכב יהיה מרווח יותר וחזק יותר.

השנתונים לרכב הבא יהיו בין 2010 ל2012 תלוי בק"מ והיד של הרכב

אז מי מבין הארבעה יספק לי את הרצונות בהגבלת מחיר, רמות יגמור שונות ונפחי מנוע. בהתחשב בשנתון נמוך ובלאי

סייגים:

לא יותר מ1.6 נפח מנוע

אוטומטית (ידוע על הdgs)

המון תודות

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

אני מעדיף נקנקיה גרמנית על טאקו, אבל לגבי השאלה אם סיאט מול פולקסוואגן , אני בחרתי סיאט.

אחרי שבדקתי את הלאון מול הגולף, הלאון היא 1.8TSI מול 1.4 TSI טווין צ'רג' (אם אני לא טועה יש גם מנועים אטמוספרים לגולף בשנתונים האלה, ללאון אני לא חושב)

האבזור והפלסטיקה בגולף מול הלאון לא שווה את ההבדל במחירים לדעתי

פורסם

אמנם במקרה שלי מדובר בדגמים ישנים אבל הבחירה שלי היא עדיפות על הסיאט מאשר על פולקסוואגן. יש לי הרגשה שמשום מה בחלק מהדגמים בפולקסוואגן פשוט זלזלו. בפולו 2002 ו 2003 שהיו לי וגם בגולף MK4 הפלסטיקה היתה מזעזעת ומביישת.

אני לא אשכח איך בגולף באמצע נסיעה כל תא הכפפות נפל ואיך נשארתי עם ידית פנימית באויר.

בסיאט לאון 2002 שהיתה לי זה בחיים לא קרה, שום רשרוש בפלסטיקה גם אחרי המון ק"מ ושנים בשמש הקופחת. גם לא בקורדובה 2005 שהיתה לנו.

זו הבחירה שלי, סיאט. לדעתי גם העיצוב יפה יותר.

פורסם

תוכלו בבקשה להעמיק עם ההבדל בין לאון לאחד מזה,

ולספר על דגמים שונים?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם
אני מעדיף נקנקיה גרמנית על טאקו, אבל לגבי השאלה אם סיאט מול פולקסוואגן , אני בחרתי סיאט.

אחרי שבדקתי את הלאון מול הגולף, הלאון היא 1.8TSI מול 1.4 TSI טווין צ'רג' (אם אני לא טועה יש גם מנועים אטמוספרים לגולף בשנתונים האלה, ללאון אני לא חושב)

האבזור והפלסטיקה בגולף מול הלאון לא שווה את ההבדל במחירים לדעתי

אתה טועה, אין בשנתונים האלו דגמים שהם לא tsi לגולף, רק לפולו (1.4 אוטמוספרי).

וה1.4 tsi בגולף הנורמלית הוא לא טויין צ׳ארג׳ר, רק בדגם עם ה 160 כס, שבמקביל אליו יש את הלאון 1.8 עם אותו מספר כס, ורק מנוע יותר אמין וחזק.

הגולף הרגילה היא או עם מנוע 1.2 טורבו, או 1.4 טורבו (105 - 122 כס בהתאמה).

פותח השרשור, איביזה מגבילה לפולו, והאחיות הגדולות שלהם לאון וגולף גם כן מגבילות אחת לשנייה, לדעתי התמורה ביותר לכסף תהיה סיאט לאון 1.8 (אוטומטית/ידנית לבחירתך) עם 160 כס, שזאת מכונית ספורטיבית עם הסוואה של משפחתית.

בהצלחה.

פורסם

האחזקה מבחינת צריכת דלק וביטוח מושכות אותי לכיוון ה1.2 טורבו..

למרות ש..?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם (נערך)

אני רציתי רכב חזק אז לקחתי את ה1.8

לגבי הצריכה, בנסיעה משולבת לא מתפשרת (לוחץ על הגז בלי לחשוב על הכסף) אני עושה בסביבות 1:12

היו 4 חודשים שהחלטתי לעשות ניסוי של נהיגה זקנה (לא מבוגרת, זקנה!) והגעתי גם ל1:17 בנסיעה משולבת אבל נהיגה ממש לא מהנה.

שכחתי להוסיף שאני נוהג בידני אז כל ענייני הDSG לא הפריעו לי ואני לא יודע להשוות צריכה של דלק לרכבים עם DSG

עריכה אחרונה על ידי sihproma
פורסם
אני רציתי רכב חזק אז לקחתי את ה1.8

לגבי הצריכה, בנסיעה משולבת לא מתפשרת (לוחץ על הגז בלי לחשוב על הכסף) אני עושה בסביבות 1:12

היו 4 חודשים שהחלטתי לעשות ניסוי של נהיגה זקנה (לא מבוגרת, זקנה!) והגעתי גם ל1:17 בנסיעה משולבת אבל נהיגה ממש לא מהנה.

שכחתי להוסיף שאני נוהג בידני אז כל ענייני הDSG לא הפריעו לי ואני לא יודע להשוות צריכה של דלק לרכבים עם DSG

חשבתי שיש לך את החדשה.

אני קניתי את החדשה, יש לי אותה בערך חודש וחצי, ומרוצה עד הגג.

• תוכן חדש...