Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול בלילה חזרתי לבית אחרי יום מסלול וגיליתי (למרבה המזל זה קרה רק בבית ולא במסלול) שנקרע והתפוצץ לי הצמיג הקדמי.

הרכב כרגע נועל צמיגים של הנקוק מהדגמים הפשוטים ביותר (הבעלים הקודמים שם אותם קצת לפני שקניתי) וקדמיים מאוד שחוקים אז אני חושב להחליף כבר את כל ה4.

מה שחשוב לי בעיקרון זה 60% אחיזה ו40% עמידות. חשוב לי שהצמיגים לא יפסיקו "לאחוז" אחרי שלושה חודשים.

אני מוכן להשקיע בסביבות ה450 לצמיג, המידה היא 205/55/16.

קראתי פה בפורום, ובטווח מחירים שלי רוב הדיבור היה על הטויו T1R ועל הR1R.

על הR1R אמרו שהוא נשחק ממש מהר ושבזמן נסיעה "מאמצת" הוא אוחז ממש טוב עד שהוא מאבד את זה בפתאומיות (וזה קצת מאכזב אותי כי אני רוצה טיפה יותר אינדיקציה מהגלגלים) אז נראה לי שדיי פסלתי אותו.

ועל הT1R שמעתי שהוא יותר מתון מבחינת איבוד אחיזה והעמידות שלו טובה אבל שאחרי חודש-חודשיים הוא מרגיש כמו צמיג רגיל ואין לו יכולות בלתי רגילות מבחינת אחיזה. אז ככה שהוא גם על סף הפסילה מה שמשאיר אותי בעיקרון עם כלום...

בבקשה תגידו לי אם יש איזשהו ביסוס לטענות האלה ומה אתם ממליצים אני פתוח לכל רעיון חברה או מוצר...

תודה רבה !

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

הT1 Sport עולים 550 שקלים לצמיג... מה הביקורות עליהם(הם שווים את ההפרש)?

על איזה צמיג גודייר אתה ממליץ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

ה-T1 עולים 500 ש"ח באתר היבואן: http://www.tireclub.co.il/catalog/205-55r16pr-94w-xl-tl.html

ותקבל 200 ש"ח בדמות כרטיס מתנה על 4 צמיגים, כך שלמעשה מדובר בשווה ערך ל-450 ש"ח.

פה יש קצת ביקורות עליהם: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/Proxes-T1-Sport.htm

חפש גם הודעותיו של המשתמש misterb בנושא.

פורסם

אוקיי אני אקרא עליהם, תודה רבה!

אני דיי סגור על אלה אבל אשמח לעוד הצעות.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

הT1 Sport עולים 550 שקלים לצמיג... מה הביקורות עליהם(הם שווים את ההפרש)?

שלום טל,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-T1 Sport בעלות של 501 ש"ח לצמיג כולל מע"מ, איזון והתקנה.

כאן תוכל לקרוא ביקורות על הצמיג מגולשים בחו"ל.

כמו שתם ציין, בנוסף על כל זוג צמיגים תקבל גם 100 ש"ח מתנה לקניות ברשתות קבוצת FOX.

המחיר והמבצע תקפים כמובן להזמנה באתר האינטרנט או דרך מוקד ההזמנות.

עריכה: הקישור לביקורות הוא אותו קישור כמו שתם פרסם.

פורסם

בוקר טוב,

רק לשם השוואה כדאי שתקרא את הביקורות על ה EFFICIENTGRIP PERFORMANCE שלו הדירוג הגבוה ביותר שיש היום בשוק!

במחיר של 468 ש"ח כולל התקנה ומעמ-

http://www.itire.co.il/catalog.php?id=1075

על הT1R שמעתי שהוא יותר מתון מבחינת איבוד אחיזה והעמידות שלו טובה אבל שאחרי חודש-חודשיים הוא מרגיש כמו צמיג רגיל ואין לו יכולות בלתי רגילות מבחינת אחיזה

צמיג איכותי הוא כזה שהביצועים שלו נשמרים לאורך זמן ואפילו עד סוף חייו,חשוב מאוד לזכור ואני יודע שירימו כאן גבה אבל בדיוק כמו שתרכוש נעלי ספורט חדשות מכל סוג ביום הראשון יהיה לך נוח אבל עם הפחות איכותיות הרגל תתעקם* בפנים ואילו באיכותיות יותר ייקח יותר זמן..

*לכותב יש פלטפוס רציני

פורסם

תודה רבה על ההמלצות דיברתי עם עוד אנשים מהתחום וכולם אמרו לי שהT1 הם בחירה מעולה אני אלך עליהם... תודה רבה לכולם!

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

טל אם אתה מחפש אחיזה תנצל את המעלה של הבראבו ותעלה למידות ספורטיביות... 225/45/17 יאחוז בעשרות מונים יותר מכל צמיג במידה שיש לך כרגע על האוטו

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

עצם הגדלת המידה לא תשפיע על האחיזה.

אולי יש מגוון צמיגים ספורטיבי יותר, ורק אם תתקין צמיגים כאלו תקבל יותר אחיזה.

ומה לגבי העלות הנוספת של חישוקים ושל הצמיגים שבדר"כ יקרים יותר במידות גדולות יותר?

פורסם

מעניין.. אתה טוען שרכב x עם צמיג מסוים בחתך 225/45/17 לא אוחז וספורטיבי יותר מאותו הצמיג בחתך 205/55/16 על אותו הרכב?

פורסם

יש דיון שלם הרי על ענין הגדלת החישוקים. מאמין שכל התאוריות כבר הועלו שם, אבל בקצרה:

קח את המידה הגדולה ושים צמיגי אוביישן או שקר סיני אחר.

קח את המידה הקטנה ושים צמיגי מישלין PSS או גודייר אסימטריק או לך יותר רחוק ושים צמיגי R1R, Z222, R888 וכו'.

מה נראה לך יהיו התוצאות?

גם לרוחב החישוק תהיה משמעות, ואני מוכן להמר שעל אותו דגם צמיג, הקטן, יתפקד טוב יותר (לפחות בתנאים מסויימים). אם:

המידה הגדולה תורכב על חישוק ברוחב מינימלי מומלץ - "7.

המידה הקטנה תורכב על חישוק ברוחב מקסימלי מומלץ - "7.5.

וזה מבלי להכניס משתנה של תנאי הכביש.

פורסם

מניסיון דיי דל אפשר להגיד עם ה-T1SPORT, הם צמיגים נחמדים, האחיזה סבבה, אבל לא יותר מזה. כנראה שבאמת הגודייר אסימטריק 2 כמה רמות מעל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...