Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש דיון שלם הרי על ענין הגדלת החישוקים. מאמין שכל התאוריות כבר הועלו שם, אבל בקצרה:

קח את המידה הגדולה ושים צמיגי אוביישן או שקר סיני אחר.

קח את המידה הקטנה ושים צמיגי מישלין PSS או גודייר אסימטריק או לך יותר רחוק ושים צמיגי R1R, Z222, R888 וכו'.

מה נראה לך יהיו התוצאות?

גם לרוחב החישוק תהיה משמעות, ואני מוכן להמר שעל אותו דגם צמיג, הקטן, יתפקד טוב יותר (לפחות בתנאים מסויימים). אם:

המידה הגדולה תורכב על חישוק ברוחב מינימלי מומלץ - "7.

המידה הקטנה תורכב על חישוק ברוחב מקסימלי מומלץ - "7.5.

וזה מבלי להכניס משתנה של תנאי הכביש.

כשזה מוצג כך אני מאמין שלצמיג עם החישוק הקטן תהיה אחיזה טובה יותר.. מה שאני מתכוון הוא לעשות השוואה כזו:

חישוק גדול- 17" על רוחב 8" שמתאים ל225/45/17 אך החישוק מתוצרת איכותית וקל יחסית כגון momo (לרוב במידה זו 6.5 ק"ג) שנועל לצורך העניין t1sport

מולו קח חישוק קטן יותר ומקורי 16" על רוחב 7" שמתאים ל205/55/16 (ששוקל אותו דבר כמו הmomo אולי טיפה יותר)

ושים עליו את הt1 sport

אתה לא מסכים שהחישוק הגדול יציג ביצועי אחיזה טובים יותר וגם לא יאבד כמעט תאוצה?

פורסם

תם, אם יש יותר גומי על האספלט, יש יותר אחיזה (בתנאי שמדובר על אותו הגומי).

לפות"ש - R1R הם צמיגים מדהימים על כביש יבש, ובינוניים מינוס על כביש רטוב, על יבש, הם לא מאבדים אחיזה בפתאומיות, ואם כן זה יותר תלוי רכב (והיכולת שלו לשדר לנהג) מאשר צמיג.

מה שכן, אורך חייהם בנסיעה רגילה הוא כ25000 ק"מ וזהו.

ממליץ לבדוק עוד חברות פרט לגודייר וטויו שדוחפים כאן המשווקים שלהן. בתקציב שלך אולי לא תמצא מישלן ויוקוהמה, אך הייתי בודק מה יש לפאלקן, פירלי והנקוק להציע.

הנה אתר

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אני אומר שיש עוד משתנים שעשויים להשפיע, אך מאחר ואיני בקיא בכולם וברמת ההשפעה שלהם, אעדיף לא לתת תשובה מוחצת. :wink:

שטח המגע (אם לשם אתה חותר) לדוגמה אמור להיות גם דומה (ומושפע מלחץ האוויר בצמיג) למרות שצורתו אולי תשתנה (מה שישפיע על האחיזה צידית מול אורכית).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תום תחסוך בהסברים. המידה ב17 בעלת רוחב מדרס גדול בשתי מידות. החתך יורד לתחום הספורטיבי .לא רשמתי סתם נהגתי בבראבו עם גנט 15,16,17 עם 17 זה פשוט מרגיש רכב אחר! . בהנחה והוא יקנה סט איכותי בכל אחת מהמידות ההבדל במחיר רביעיה זהה יהיה קטן. גם לגנטים יש עלות אבל מי שרוצה להתקדם צריך לשלם כסף

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם (נערך)

הכל טוב ויפה, רק שפותח הדיון הגביל את התקציב ל 450 שקלים לצמיג בודד.

לא היו כוונות להחליף ג'נטים ולהוסיף כספים לצמיגים יותר רחבים. וכן יש הפרש למידה יותר גדולה. לסיכום, לפי התקציב המוגדר והדרישות מהצמיגים, טויו T1 sport במידה המקורית אפשרות הגיונית ביותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חבר רכש סט מישלין פיילוט ספורט 3, מידה 205/55/16, במחיר של כמה גרושים מתחת ל-500 ש"ח עבור צמיג. במחיר דומה קיים גם מישלין פרימסי 3. בנוסף, כפי שהוזכר קודם לכן, גם לגודייר יש מה לומר בנושא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אשמח שתשתף אותי/אותנו איפה קונים פילוט ספורט 3 ,או פרימסי 3 במידה שצינת ב-500ש״ח.

אישית נראה לי שחלמת,אבל אשמח לאכול את הכובע.

פורסם
חבר רכש סט מישלין פיילוט ספורט 3, מידה 205/55/16, במחיר של כמה גרושים מתחת ל-500 ש"ח עבור צמיג. במחיר דומה קיים גם מישלין פרימסי 3. בנוסף, כפי שהוזכר קודם לכן, גם לגודייר יש מה לומר בנושא.

אתה טועה ידידי, אין בארץ מישלין PS3 בארץ במידה הזו... אתה מוזמן להוכיח עם קישור אשמח לגלות שטעיתי

פורסם

שלום ,

אצלנו באתר תוכל לרכוש און ליין צמיגי גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס ב 475 שח לצמיג כולל התקנה ומע"מ.ודגם נוסף של גודייר ב 435 שח כולל התקנה ומע"מ לנוחיותך אפשר דרך הסלולרי באתר מותאם.

שבוע טוב

פורסם
אשמח שתשתף אותי/אותנו איפה קונים פילוט ספורט 3 ,או פרימסי 3 במידה שצינת ב-500ש״ח.

אישית נראה לי שחלמת,אבל אשמח לאכול את הכובע.

מחכה שתשתף איפה קונים מישלין כנ״ל ב-500שח

אני רוצה לאכול את הכובע

• תוכן חדש...