Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור התחיל כך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533797-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%94%D7%A6%D7%93-%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%97%D7%A9-%D7%9B%D7%99%D7%A6%D7%93-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94

תקציר הפרקים הקודמים - אישתי יצאה מהחניה והשתלבה בנתיב נסיעה. היא נעצרה מאחורי טור מכוניות. מישהו שחנה מעבר לכביש יצא ברוורס מהחניה ונכנס בצד הרכב של אישתי. הנזק ברכב הפוגע הוא בטמבון אחורי צד נהג ופנס אחורי שבור באותו הצד. ברכב של אישתי נזק בדלת הנהג.

פנינו לביטוח של אישתי והם פנו לביטוח שלו. הוא והביטוח טוענים ששני הצדדים נסעו רוורס ולכן שכל אחד ישא באחריות וישלם על הוצאותיו.

אישתי כמובן לא היתה בתנועה בזמן התאונה (רואים בברור לפי מיקום המכה ובכך שהמכה נקודתית).

פנינו לנהג בדואר רשום לפני תביעה בבית משפט לתביעות קטנות והוא לא הגיב.

הגשנו תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.

צירפנו חוות דעת שמאי + צילומים של מקום התאונה שבה משורטט איך התאונה התרחשה. בנוסף מסתבר שבגלל שהביטוח של הפוגע פנה לחברת הביטוח של אישתי אז כרגע אין לה העדר תביעות. הוספנו את סכום עלות הפרמיה לתביעה, אך חברת הביטוח הטעתה אותנו בסכום.

הצד השני הגיש כתב הגנה שעורך דין ניסח שבו הוא אומר שאנחנו רמאים כי אם אין העדר תביעות אז כבר קיבלנו פיצוי מהביטוח (שזה לא נכון כי חברת הביטוח שלו היא זו שהגישה תביעה נגד אישתי).

לגבי התאונה עצמה הוא מכחיש את כל מה שנאמר כולל הסיבות לתאונה והנזק שנגרם. הוא לא מתאר שום דבר מעבר ורק אומר שימסור את כל מה שצריך במשפט :shock:.

יש לי צילום של הטופס שהוא הגיש לביטוח שלו שבו הוא טוען ששני הצדדים נסעו רוורס (שזה לא מסתדר עם הפגיעה בדלת...).

מה לצפות שהוא יטען במשפט? האם הוא יכול להגיד שהנזק בדלת לא נגרם בתאונה הזאת?

יש לנו אס ששמרנו קרוב למקרה הצורך בדמות סרטוני וידאו קצרים שאישתי צילמה לאחר התאונה. היא היתה ממש בהלם ולא בדיוק תפקדה כמו שצריך אז אין צילומי סטילס של הרכבים ממש לאחר התאונה. הנהג הפוגע גם ישר הזיז את רכבו ונכנס חזרה לחנייה שלו.

בסרטון הראשון רואים שאישתי מנסה לפתוח את דלת הנהג ולא מצליחה. שהיא מניחה את הטלפון על מושב הנהג. שומעים שמישהו מכוון אותה לעצור בצד ומבחוץ תוך כדי הפעלת כח פותח את הדלת.

בסרטון השני רואים שהיא יוצאת מהרכב ושהיא מצלמת את הדלת, שומעים שהיא בהלם מהנזק וברקע הרחוק מעבר לכביש רואים את הרכב של הפוגע. היא מתקדמת וחוצה את הכביש ורואים שברי פנס בנתיב הקרוב ( כלומר שהוא התפרץ לכביש ועבר לנתיב הנגדי שם פגע בה). לאחר מכן רואים את הנזק לרכב שלו ממש מקרוב.

השאלות הם כאלה:

1. חברת הביטוח הטעתה אותנו בסכום שבה הפרמיה עולה בגלל העדר תביעות. אני צריך לתקן את סכום התביעה. כיצד עושים את זה?

2. מתי לזרוק את האסים על השולחן? לחשוף אותם כבר מעכשיו? לחכות שהנתבע יציג את גרסתו ואז בשלב ששואלים אותו שאלות להראות לו את הסרטונים ממקום התאונה? האם תהיה אז הזדמנות להציג סרטונים שלא צורפו כראיות בכתב התביעה?

3. הוא צירף את חברת הביטוח שלו כנתבעת. אני מבין שאני לא יכול להתנגד לזה. האם אישתי יכולה לצרף אותי כתובע ושאני אתנהל מול הנתבע בבית המשפט (אישתי תהיה נוכחת אבל תהיה לי גם זכות דיבור).

4. מה קורה לאדם שנתפס משקר בבית משפט? האם באמת עושים לו משהו (בסגנון ביזיון בית משפט או משהו בסגנון) או שאני מושפע יותר מידי מסרטים :lol:

תודה

אסף

פורסם

אפשר להוסיף פרטים לכתב התביעה לפני הדיון.

לא נראה לי שצריך לשמור "שפנים" ליום הדיון, מספיק לאמור שיש ברשותך צילומים מטלפון סלולרי שתומכים בטענתך.

הוא יכול לצרף את חברת הביטוח שלו לתביעה.

אתה לא צד בתביעה ולכן לא יכול להיות "תובע". תדרך את אשתך לפני הדיון.

בית המשפט לתביעות קטנות לא עוסק בצדדים הפליליים של העבירה. כל צד יציג את גרסתו ואת הראיות שברשותו והשופט יבחר למי להאמין. אין סנקציה כנגד מי ש"נתפס משקר" - הוא ככל הנראה יפסיד בפסיקה.

אתה בהחלט מושפע מסרטים. שב יום אחד בבית משפט וצפה בדיונים.

פורסם

על שם מי רשום הרכב

על שמך או על שמכם במשותף אתה יכול להופיע כתובע ולנהל את התיק , ואשתך תתפקד כעד.

גם מהצד השני יופיע איש משופשף מטעם חברת הביטוח.

תבקש לתקן את כתב התביעה מבחינת הסכום המבוקש. עשה זאת עכשיו.

תצטרך להוסיף כמה מעות כאגרה

לא ישנה יותר מדיי מבחינת כתב ההגנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...