Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני בודק אפשרות להחזיר בקרוב את רכבי חזרה לליסינג לאחר שאני לא מרגיש בטוח לנהוג בו יותר (פוקוס שעברה 2 החלפות קלאץ', 3 שדרוגי תוכנה ומחשב גיר חדש - 44,000 ק"מ).

כרגע אני פוזל לעבר הסקודה פאביה החדשה למרות שעדיין לא פורסם מפרט סופי, עוד אופציה היא הראפיד ספייסבק.

אשמח לקבל חוו"ד וצפי זמינות אם מישהו יודע?

תודה!

פורסם

סקודה פאביה החדשה לא צפויה להגיע ארצה בחודש-חודשיים הקרובים ולכן עניין הזמינות בליסינג לא רלוונטי כרגע. גם לא חוות דעת של משתמשים שכבר נהגו בה.

הראפיד כבר החלה להימכר, למרות שטרם ראיתי אותה על הכביש (למעט רכב ההדגמה של היבואן). זמינות שלה אתה צריך לבדוק בחברת הליסינג שלך, לא בטוח שלהם יהיה את הרכב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שתי מכוניות שגם שונות במידות הפנים ובמרכב. מה הצרכים שלך כי לדוגמא לראפיד יש תא מטען גדול משמעותית מזה של הפביה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אין דרישות ספציפיות מידי.

עד היום הסתדרתי עם פוקוס 4 ו5 דלתות. אני נוסע לרוב לבד, חשוב שהרכב יהיה זריז

ומאובזר. פוקוס לא אקח יותר, הפאביה החדשה והספייסבק נראות מאובזרות ונחמדות (וגם זולות יותר מהפוקוס בליסינג)

פורסם

במקום הראפיד הייתי בודק אפשרות לסיאט לאון, דיי נדירה בליסינג אבל מאובזרת יותר מהראפיד, נראית טוב יותר לדעתי והיא משפחתית קומפקטית אירופאית אמיתית ולא (קצת) ברירת מחדל כמו הראפיד.

לחובת הלאון מנוע חלש יותר (1.2 ולא 1.4).

אגב לי יצא השבוע לראות כמה ספייסבקים חדשים לחלוטין אז כנראה שהמסירות כבר החלו.

פורסם

תודה, האם הסיאט לאון צריכה לקבל מתיחת פנים השנה? אולי יהיה שווה לחכות

למרות שבגדול היא נראית טוב. חשבתי ללכת על הראפיד ספייסבק בגלל האבזור והמראה (סאן רוף, חישוקים גדולים).

הפאביה נכנסה לשיקול מכיוון שאני יכול להרשות לעצמי גם סופר מיני. אני תמיד אעדיף רכב מאובזר על פני רכב עם אבזור בסיסי ואם תיהיה גרסה עשירה

אשקול גם אותה.

לאון- אני לא הצלחתי, הצבתי עובדה למי שזה מעניין אותו באוויס. הרכב שלי כבר 13 ימים במוסך, החלופי שקיבלתי הוא פוקוס משנת 2008 שגם איתה לרוע מזלי נתקעתי (מצבר בן 4 ששבק חיים), ואני לא מוכן יותר לקבל רכבים חלופיים ולבזבז את הזמן היקר שלי בלחכות לגרר/רכב חלופי. הם יקבלו אותו בדיוק לאחר שנתיים ואני אקבל רכב חדש.

פורסם

הלאון מאובזרת יותר מהספייסבק עם גג פנוראמי נפתח ומערכת מולטימדיה מקורית. יש לה חישוקי 16, קטנים באינץ' מאלה של הספייסבק.

פורסם
מתן, מתי נתקעת בגלל המצמדים בפוקוס החדשה?

או שהתלוננת רק מתי שהפריע לך בנסיעה?

המצמדים הוחלפו אחרי שהגיר התחיל לרעוד ולהחליק, מאז 5000 קמ בערך.

לפני שבועיים נתקעתי כמה שעות לפני טיסה לחול - הגיר החליק לגמרי, נתקע בהילוך 2, המנוע נכבה בעצירה אחרי רעידות... שום נורה לא נדלקה באופן מפתיע אבל בהילוך s אין על הצג אינדיקציה באיזה הילוך אני נמצא. מוזר!

מאז הרכב שוכב במוסך מרכזי של דלק מוטורס, כנראה שהלך מחשב גיר וצריך להמתין.

בינתיים אני עם רכב משנת 2008/9 שגם איתו נתקעתי בגלל מצבר חלש. נאחס, אני יודע

אבל אני ממש לא מתכוון להישאר עם הפוקוס במצב הנוכחי.

אגב, מישהו יודע אם הלאון מגיעה עם גג פנורמי עדיין?(בליסינג ) אם כן הרי שמדובר בעיסקה לא רעה בכלל :)

פורסם

הגג הפנוראמי הוא חלק מחבילת "השקה" שלמרות שעברו כמעט שנתיים מההשקה היא עדיין קיימת.

ממה שאני יודע לא נמכרו מהלאון החדשה רכבים ללא גג פנוראמי.

בסיאט אין ממש רמות גימור לליסינג כמו ביונדאי טויוטה ומאזדה, בכלל, אני לא ממש ראיתי לאון בליסינג ויכול להיות שזה דגם שחברות הליסינג לא מקבלות עליו הנחה משמעותית מספיק ולכן הוא לא ממש קיים בהיצע שלהן.

• תוכן חדש...