Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גטס 2006 1.4 אוטומט. אצלי כבר ארבעה חודשים. מנסה לשמור עליה בכל כוחותיי (אני נער בן 17) :-P

השקעתי בה היום 3 שעות ושטפתי אותה עם פלסטלינה& ואקס, צחצחתי את הריפודים והרצפה עם APC. וגם התחדשתי אתמול בכיסויים חדשים אז לא יכולתי להתאפק ועשיתי לה בוק :-D

IMG_5311.jpgIMG_5312.jpgIMG_5313.jpgIMG_5314.jpgIMG_5315.jpgIMG_5317.jpgIMG_5321.jpgIMG_5319.jpg

בארבעה חודשים שהיא אצלי החלפתי את כל הצמיגים, החלפתי מצבר, התקנתי דאבל דין ומצלמת רוורס, חיישני רוורס, ציפיתי את הפנסים וצחצחתי אותם (מהמדריך בפורום), השחרתי חלונות, החלפתי טסות ושמתי כיסויים למושבים. כדאי לדעתכם להוסיף מגני רוח?

שבת שלום והמשך יום נעים :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רואים שזו GLF, ידיות ומראות שחורות, כרית אוויר אחת בלבד, חלונות ידניים מאחור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
נראית מעולה! כיף לראות השקעה כזאת.

ממליץ להוסיף מגיני רוח.

נ.ב- באיזה רמת גימור מדובר?

תודה רבה לך :)

מדובר ברמת גימור GLF הנחותה.

רואים שזו GLF, ידיות ומראות שחורות, כרית אוויר אחת בלבד, חלונות ידניים מאחור.

צודק.

יפיפייה!!!

ככה צריך להראות רכב .

שאפו :).

איזה רדיו מולטימדיה יש לך ברכב ?

תודה רבה :)

הדאבל דין הוא ZED ZI 622M ,עלה 800 ש"ח לפני חודשיים, עכשיו העלו את המחיר כנראה.. בכלל מערכות בתל אביב.

http://www.clalcar.co.il/index.php?productID=4861

יפה מאוד. מה שאני אוהב בגטס שיש לה צבע עמיד יחסית ולא ראיתי מעולם גטס מקולפת.

תודה רבה !

השטיח של הנהג הפוך.

נראת מעולה.

תודה רבה, ולא שמתי לב, תודה על ההערה!

פורסם
גטס 2006 1.4 אוטומט. אצלי כבר ארבעה חודשים. מנסה לשמור עליה בכל כוחותיי (אני נער בן 17) :-P

השקעתי בה היום 3 שעות ושטפתי אותה עם פלסטלינה& ואקס, צחצחתי את הריפודים והרצפה עם APC. וגם התחדשתי אתמול בכיסויים חדשים אז לא יכולתי להתאפק ועשיתי לה בוק :-D

[ATTACH=CONFIG]411445[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]411446[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]411447[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]411448[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]411449[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]411450[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]411451[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]411452[/ATTACH]

בארבעה חודשים שהיא אצלי החלפתי את כל הצמיגים, החלפתי מצבר, התקנתי דאבל דין ומצלמת רוורס, חיישני רוורס, ציפיתי את הפנסים וצחצחתי אותם (מהמדריך בפורום), השחרתי חלונות, החלפתי טסות ושמתי כיסויים למושבים. כדאי לדעתכם להוסיף מגני רוח?

שבת שלום והמשך יום נעים :)

מדהים ממש.

כל הכבוד על ההשקעה, ככה צריך להיראות רכב!

איפה עשית את הכיסויים? תפירה אישית נכון? עור ?

פורסם
מדהים ממש.

כל הכבוד על ההשקעה, ככה צריך להיראות רכב!

איפה עשית את הכיסויים? תפירה אישית נכון? עור ?

תודה רבה לך! :)

הכיסויים הם מאוטו דיפו, דמוי עור, עלו 450 ש"ח (במבצע במקום 600) והותקנו אתמול בערב ע"י אבא שלי.

הם ממש רכים ונוחים והרבה יותר כייף ליסוע ככה :)

IMG_5103[1].jpgIMG_5102[1].jpg

כמה עלה לך התקנת הדאבל דין + מצלמת רוורס ?

הדאבל דין והמצלה הותקנו בהתקנה ביתית בבית ע"י אבא שלי.

IMG_3361[1].jpg

פורסם

הרכב נראה מעולה!

תמיד כיף לראות אוקראינים חובבי קוריאניות :hihi:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראת מצויין אל תוסיף יותר כלום אתה יודע מה אומרים "כל המוסיף גורע"

כשמוסיפים יותר מידיי זה הופך את הרכב למצועצע.

פורסם
הרכב נראה מעולה!

תמיד כיף לראות אוקראינים חובבי קוריאניות :hihi:

תודה רבה לך! :lol:

נראת מצויין אל תוסיף יותר כלום אתה יודע מה אומרים "כל המוסיף גורע"

כשמוסיפים יותר מידיי זה הופך את הרכב למצועצע.

אתה צודק וזה בדיוק המקור של הדילמה שלי אם להוסיף או לא, תודה רבה.

פורסם

אם כבר אתה רוצה להשקיע אז תשים רמקולים טובים יותר למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יפהפייה! אני גם מחזיק באחת כזו ומאד מרוצה.. אמנם מהדור הקודם עם מנוע 1350, אבל בתחזוקה נכונה ובזמן - היא מפגינה אמינות מוחלטת!

אגב, אם אתה רוצה המלצה לרמקולים - החלפתי לפני כשנה בערך לסט קומפוננט קדמי - מורל טמפו 6.5". סט מצויין במחיר זול!

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תוכן חדש...