Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי ענתיקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים עלתה בליבי התהייה מדוע ולמה אנחנו לא מקיימים ראלי ענתיקות בארץ. יומיים שלושה של מסע תחרותי למכוניות האספנות שלנו, כולל פרסים רבי ערך למנצחים (תעודה ...) בקטגוריות השונות, דרך כבישים צדדיים ומתפתלים, נקודות ביקורת וכדומה.

המסעות השונים שמארגן כרגע המועדון כמו בית ניר, או ליקום לפני חודשיים ממש, נחמדים ומהנים ככל שיהיו, לא נמצאים באותה הקטגורייה.

כמי שהרנו 16 שלו נוסעת מרחקים גם על בסיס יומי לעיתים, הייתי שמח לראות התארגנות שכזו בשלב זה או אחר.

אני כבר נרשם.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

יכול להיות רעיון ממש מוצלח .

הבעיה פה זה המצב של המכוניות בארץ .

מעט מכוניות יוכלו לנסוע מסעות רחוקים.

בכל מקרה נראה לי רעיון ממש נחמד.

פורסם

מועדון הדה שבו עשו לא מזמן טיול ארוך יחסית, אומנם לא ראלי תחרותי, אך בכל זאת יותר מאשר "מסע" ליקום או לבית גוברין לחצי יום.

ניתן בהחלט לארגן ראלי לכמה ימים בצורת תחרות או טיול, והמכוניות אינן הבעיה. יש מספיק רכבים שמתאימים לכך.

נראה לי שהבעיה היא באירגון האירוע, דבר שאיננו פשוט כלל. צריך אולי "משוגע לנושא" שיעסוק בזה. וועד המועדון עסוק במספיק מטלות גם ללא הראלי. ייתכן שאם ייתגבש צוות אירגון רציני ויפנה בצורה מסודרת להנהלת מועדון החמש בהצעה לארגון הפרוייקט בשיתוף איתם - ייצא משהו לפועל.

בהצלחה -

אבי. (שישמח כמובן להשתתף. . .)

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

נראה לי שהבעיה היא באירגון האירוע, דבר שאיננו פשוט כלל. צריך אולי "משוגע לנושא" שיעסוק בזה. וועד המועדון עסוק במספיק מטלות גם ללא הראלי. ייתכן שאם ייתגבש צוות אירגון רציני ויפנה בצורה מסודרת להנהלת מועדון החמש בהצעה לארגון הפרוייקט בשיתוף איתם - ייצא משהו לפועל.

רק דיברת - ואירגנו לך:

http://www.classiccar.co.il/shop/product.asp?pr_id=1

נמרוד

פורסם

מ-ד-ה-י-ם

בקשר ל"טיול" לירדן דבר מה לי אליכם:

זכור לי קבוצה מכובדת של אופנוענים שאירגנו "טיול" דומה ב.....מצרים :roll:

לאחר זמן מה ששהו שם,נסעו במדבר ונהנו, אלו נעצרו ע"י כוחות גדולים

לשם "הגנה" מפני ההמון..... :evil: והוחזרו עם שמירה כבדה ארצה... :idea:

אם כל הכבוד הראוי על האירגון וההיענות

לדעתי ,עדיף בזמנים שכאלה, להישאר בגבולות ארצינו ולא לצאת להרפתקה שכזו.

ראלי ענתיקות , עדיף שיעשה בישראל :wink: .

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

במקום דיבורים בואו נתחיל במעשים:

כול המעוניינים להתחיל לפעול למען מטרה (שכן אדם אחד לא יכול להזיז דברים ללא עזרה) זו מוזמנים ליצור עימי קשר לשם תיאום קיום מפגש ראשוני והעלאת רעיונות ביום שיש הקרוב (ה-18-12-04)בקפה שבו אנו נפגשים. אני בטוח שנחום היו"ר ועוד מספר חברים יתמכו ברעיון ויצטרפו אלינו לפגישה כדי ליקבוע מי האנשים הרציניים שרוצים ומוכנים לפעול למטרה זו.

באים פגישה זו תעלה הצלחה יעברו הפגישות לתחום המועדון בתיקוה שיצא משהו מהרעיון.

אולי ראלי זה יציין 20 שנים למועדון יש לנו מספיק זמן עד מאי 2005 לארגן יום הולדת למועדון.

בהצלחה :

משה אזולאי (שישמח גם לארגן וגם להשתתף)

050-736-00-67

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

היה כזכור ראלי לאילת שהתקיים לפני כמה שנים והיה הצלחה אדירה .

כל המכוניות שהשתתפו היגיעו ללא כל תקלות מיוחדות לאילת . מלבד אלו שהיגיעו על מובילית מפאת הנהג המבוגר או סיבה אחרת . אולם מיוטבטה כולם נסעו בשיירה עד לאילת .

אני אישית נסעתי עם האופל רקורד 1959 שלי מהקריות , חיפה , ת"א לנקודת היציאה ,

ועד אילת

חלק לגמרי ללא שום בעיה ! ! !

יפה אמרת אבי נ. אין בעיה לכלי הרכב להגיע למסע ראלי ארוך וממושך .

הבעיה אכן בארגון שהוא באמת מסובך מאוד ומורכב , וכמי שארגן כבר ארוכ אחד או שניים

אני יודע עד כמה הדבר מורכב .

לדעתי כדאי שלמסע ארוך (לא משנה לאן ) ירתמו כמה מתנדבים חדשים לעזור בנושא .

אני נרשם כבר לראלי כזה . אילת מצידי יכול להיות מסע נפלא :-)

בהצלחה דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
היה כזכור ראלי לאילת שהתקיים לפני כמה שנים והיה הצלחה אדירה .

כל המכוניות שהשתתפו היגיעו ללא כל תקלות מיוחדות לאילת . מלבד אלו שהיגיעו על מובילית מפאת הנהג המבוגר או סיבה אחרת . אולם מיוטבטה כולם נסעו בשיירה עד לאילת .

אני אישית נסעתי עם האופל רקורד 1959 שלי מהקריות , חיפה , ת"א לנקודת היציאה ,

ועד אילת

חלק לגמרי ללא שום בעיה ! ! !

יפה אמרת אבי נ. אין בעיה לכלי הרכב להגיע למסע ראלי ארוך וממושך .

הבעיה אכן בארגון שהוא באמת מסובך מאוד ומורכב , וכמי שארגן כבר ארוכ אחד או שניים

אני יודע עד כמה הדבר מורכב .

לדעתי כדאי שלמסע ארוך (לא משנה לאן ) ירתמו כמה מתנדבים חדשים לעזור בנושא .

אני נרשם כבר לראלי כזה . אילת מצידי יכול להיות מסע נפלא :-)

בהצלחה דרור .

דרור אבוס עינאק!

ראלי לאילת זה רעיון אדיר. חייבים להרים את הפרוייקט הזה.

מוכן לעזור ולתרום עד כמה שאוכל.

אכא זילוך?

פורסם

אני אשמח להצטרף וגם לעזור בארגון, ובלבד שפעם אחת יהיה אירוע ראוי שלא יפול על שבת או חג...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני עדיין מחקה לטלפונים והודעות פרטיות על מנת לקיים מפגש ראשון בין המיתנדבים להקמת הפקה זו

ידידי יובל כבר יצר איתי קשר ומה שנישאר זה לתאם שעה.

באים יש אדם שמכיר את מדינת ישראל לאורכה ולרוחבה שיכול לעזור בבחירת המסלול ומקומות העצירה להתרעננות ומוכן לעזור אנו נודה לו ממעמקי ליבנו.

וכן גם כול אחד שיכול לעזור בצד הלוגיסטי של הפרוייקט.

תודה לכולם :

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מועדון הדה שבו עשו לא מזמן טיול ארוך יחסית, אומנם לא ראלי תחרותי, אך בכל זאת יותר מאשר "מסע" ליקום או לבית גוברין לחצי יום.

ניתן בהחלט לארגן ראלי לכמה ימים בצורת תחרות או טיול, והמכוניות אינן הבעיה. יש מספיק רכבים שמתאימים לכך.

בהצלחה -

אבי. (שישמח כמובן להשתתף. . .)

מועדון הדה שבו אמנם נסע בסוף חודש נובמבר במסע בן 1150 ק"מ מת"א לקריית שמונה, דרומה לאילת דרך הבקעה-ערבה וחזרה לת"א.

הארגון לא היה מסובך במיוחד נשמח לתרום את פרטי המסע כולל טלפונים, מקומות לינה, עלויות לינה למי שירצה לארגן מסע מסוג זה (אנא פנה במסר)

הדבר היחיד שלא נוכל להבטיח זה את השטפונות שהיו לנו בדרך והוסיפו רק עניין ואתגר למסע...

בקשר לירדן, גם טיול כזה עשינו באופן עצמאי לפני 5 שנים, היום המצב קצת שונה וכדאי באמת לצאת למסע מסוג זה בצורה קצת יותר מאורגנת.

מועדון הדה שבו הישראלי

פורסם
מ-ד-ה-י-ם

בקשר ל"טיול" לירדן דבר מה לי אליכם:

זכור לי קבוצה מכובדת של אופנוענים שאירגנו "טיול" דומה ב.....מצרים :roll:

לאחר זמן מה ששהו שם,נסעו במדבר ונהנו, אלו נעצרו ע"י כוחות גדולים

לשם "הגנה" מפני ההמון..... :evil: והוחזרו עם שמירה כבדה ארצה... :idea:

אם כל הכבוד הראוי על האירגון וההיענות

לדעתי ,עדיף בזמנים שכאלה, להישאר בגבולות ארצינו ולא לצאת להרפתקה שכזו.

ראלי ענתיקות , עדיף שיעשה בישראל :wink: .

בכבוד רב

אילן פ.

היי אילן,

כל מקרה לגופו ולתקופתו...אל תסיק מסקנות חפוזות בטרם בדקת את הנושא :wink:

הטיול ישראל-ירדן שמתוכנן בקלאסיק-קאר בשיתוף עם אתר השטח הישראלי מבוסס על נסיון של עשרות טיולים אשר הוציא אתר השטח הישראלי וכמובן, טיול זה כולל ליווי צמוד לכול אורכו של שוטר ירדני, מדריך מקומי, רכב ביטחון ורכב חילוץ ישראלי, ביטוח צד ג', ביטוח אחריות מקצועית, כל האישורים הרלוונטיים ועוד ועוד...

כך ש...ההנאה מובטחת (ומאובטחת...).

יום טוב :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...