Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התקנתי מולטימדיה באוטו והמסך ברכב מתבטל ,ניסיתי לבדוק אם לדגם 2004 אפשר להחזיר תמסך אמרו שלא ,אבל הם אומרים לרכבים דגמים 2005+ אפשר להתקין מסך ביחד אם המולטימדיה , השאלה שלי אם אני לוקח מסך של רכב 2005+ אפשרי להתקין אותו מישהו מכיר?

פורסם

איזה מסך ? של בקרת האקלים והשעון ?

בעיקרון את השעון לא יהיה ניתן להחזיר אבל אמור להיות לך במולטימדיה שהתקנת זה לא בעיה .

אבל לבקרת האקלים ישנו חיבור שונה , יכול להיות שפשוט לא החזירו אותו ?

פורסם

מתעלק על השרשור

יש לי גם מאזדה 3 2004 מותקנת אצלי מערכת מולטימדיה והמסך של בקרת האקלים וכול זה בחוץ מחובר למערכת המקורית של הרכב.

השאלה שלי אם ניתן להפריד את המסך של בקרת האקלים מהמערכת המקורית ולחבר אותו למקומו ביחד עם מערכת המולטימדיה ?

פורסם

היי.

שנתונים 04-06, הצמה שמזינה את המסך, הייתה מחוברת ישירות ליחידת הראש של המערכת המקורית.

משנת 07, המסך הופרד מהמערכת, וחובר ישירות לבקרת האקלים.

יש אפשרות לבצע מעקף עם כבל של טלפון, בעבר כמעט עשיתי את זה.

בכל מקרה הכל יעבוד כמו שצריך גם בלעדיו.

ג'ובני

פורסם

כן ברור הכול עובד כמו שצריך אך אי אפשר לדעת מה היא העוצמה של המזגן הטמפרטורה שעון וכו

תוכל לפרט על המעקף שאתה עשית?

פורסם

אין דרך לעשות מעקף למסך בשנתון הזה, הפתרון היחידי הוא לזרוק את המערכת המקורית בבגאז או בתא כפפות ולחבר אלייה כבל תקשורת (כבל בזק) או לקנות מפירוקייה מסך משנתון גבוה מ2006

פורסם

עד כמה שאני יודע, אין קשר למערכת (יש קשר עקיף).

"הבעיה" היא ברכב עצמו.

שנתונים 04-06 הגיעו עם צמת חוטים אחת בלבד מהרכב, שמתחברת למערכת המקורית.

הצמה הזו מפעילה גם את המערכת וגם את המסך הקטן שמעליה.

החל משנתון 07, הרכב שולח 2 צמות נפרדות.

אחת אל המערכת, ואחת אל המסך הקטן.

אצלי במאזדה 08, יש 2 צמות והחלפתי לדאבל דין.

יש לציין שגם כאשר המסך עובד, אז רק צידו הימני עובד. זה שמראה את נתוני המזגן.

השעון עצמו בכל מקרה לא יעבוד :)

• תוכן חדש...