Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו אימפרזה 2002 מנוע 1.6

אני מבסוט מאד מהאוטו,שידרגתי לפני שנה לגאנט 17 רציתי לשדרג קצת את היופי של הרכב, והיום נפלה לי הזדמנות לשדרג לגאנט אחר

ואני מעוניין להתיעץ איתכם מה כדאי, מה שיש לי כרגע או הגאנט שבתמונה.

8b6679236aa8dd776ceeb057e2891709.jpgf335cc813eb40fae059c111249d34ea4.jpg

imprza new age

פורסם

הג'אנט שבתמונה יותר ספורטיבי לטעמי, אבל הצבע לא להיט. צבע אותו בכסף ואז יש לך רביעיה מנצחת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לטעמי הג'אנטים שמורכבים על האוטו יותר יפים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כשאני ראיתי את התמונה של הרכב שלך עם הג'אנט הנוכחי, אני ישר חושב בראש זה ג'אנטים של B4, מה הקשר לאימפרזה?

הג'אנטים בצבע זהב שאתה רוצה להתקין מגיעים מקוריים על אימפרזה WRX, ולדעתי הרבה יותר הגיוני להתקין אותם על הרכב, מכיוון שזה מיד ישלים את התמונה בדימיון שאתה רואה אימפרזה WRX.

יש אפשרות לצבוע את הג'אנטים לכל צבע שתחשוק אצל צבעי רכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאתה רוצה לקנות יפה יותר ממה שיש כרגע על הרכב (לדעתי כמובן)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תשמע הג'אנט שבתמונה זה הג'אנט האולטימטיבי לאימפרזות לדעתי, ואז נשאר רק עניין הצבע שפה אין בעיה בכלל ספריי פלסטידיפ ואתה עושה איתו מה שרק תרצה , אני בטעמי האישי הייתי צובע בכסוף או בשחור עם דגש על שחור , מיוחד .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

כשאני רואה את הרכב שלך עם הג'אנט שכרגע עליו, הדבר הראשון שעולה לי לראש זה: "המממ... משהו לא בסדר עם ה- B4 הזו..".

הג'אנט המורכב לדעתי לא מתאים לרכב.

מצד שני, אני לא יודע כמה הייתי שמח שהאוטו שלי יהיה לבן ושהג'אנט יהיה מוזהב.

על כן, השילוב האידיאלי בעיניי יהיה לצבוע את הסט שבתמונה, ולהרכיב על הרכב.

לאיזה צבע? החלטה שלך כמובן, אבל אני הייתי צובע בכסוף סטנדרטי.

זה עניין של טעם ואני יודע שהרבה לא יסכימו איתי (כנראה), אבל בעיניי ג'אנט שחור על רכב לבן זה פשוט שילוב רע מאוד. לרוב.

פורסם

הג'נט החדש יפה יותר.

יתקנו אותי בעלי האימפרזה למנהם, אך למיטב זכרוני הצבע הזהוב הגיע על דגמי הSTI והכסוף על דגמי הWRX.

מכאן שלא הייתי נוגע כלל בצבע הג'נטים, שכן (כמקוריים) הג'נטים הזהובים אקסקלוסיביים יותר ועל כן שווים יותר.

פורסם

אני חושב שהג'אנט של ה B4 קצת OVERKILL , הזהב הוא יותר הגיוני 16 נכון?? וגם כמו שאמרו הוא מיד נותן לך תחושה של אימברזה ספורטיבית ולא אימברזה עם גלגלים של מיצובישי מגנום !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...