Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם האחרון וההכי מעניין מהסט צילומים שעשיתי.

סובארו XV מרזין מיוצרת ע"י חברה קטנה ואנונימית (אך יקרה להחריד) בשם WIT's.

אבא שלי קנה סובארו XV 2.0 פרימיום לפני שנה ומאז ניסיתי למצוא דגם שלה.

קצת על הרכב:

מדובר בג'יפון יחסית חריג לקטגוריה, סובארו הינה יצרית קטנה וענייה יחסית, בעוד כל היצרנים מייצרים ג'יפונים מעוצבים להחריד, סובארו נאלצו ללכת בדרך שונה, הם פשוט לקחו את האימפרזה האצ'בק הקיימת, "מיזגו" אותה עם הפורסטר וקיבלנו אימפרזה האצ'בק מוגבהת (20 ס"מ) עם מנוע 2.0 ליטר והנעה כפולה קבועה.

לצערי לא יצא לי לבדוק את הרכב בשטח כראוי אבל כתבי רכב משבחים מכל עבר, ההנעה הכפולה, מרווח הגחון וכיוונון המתלים מאפשרים נהיגה מהירה בשבילים ובכביש. אחרי חצי שנה אנחנו מאוד מרוצים ממנו.

סקירה יותר מפורטת שלי בקארספורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?538214-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%A6%D7%99-%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-XV-2-0-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9D

הדגם:

קודם כל, היצרנית היא חברה עלומת שם בשם WIT's, לא הצלחתי לברר עליהם יותר מידי מידע כי הכל ביפנית ואני פחות דובר את השפה. כל הדגמים שהם מייצרים הם מרזין ויקרים יחסית לתחום ה1:43. בנוסף, כל הדגמים מיוצרים בכמות מאוד קטנה ויודעי דבר אומרים שחלק המדגמים נמכרים בפריסייל ולא ניתנים להשגה בכלל.

הדגם מאוד מפורט, אפילו הכפתורים על ההגה דומים למציאות (לא הצלחתי לצלם עקב חוסר הכרות עם המצלמה). כמו שכתבתי בסקירה על רנו דזיר, מפריע לי קצת המשקל הקל מידי של הדגם אבל הפירוט בהחלט מפצה על כך.

חיסרון אחד הוא שהגלגלים לא מסתובבים.

לא הצלחתי להשיג את הדגם הסטנדרטי (נמכר בפריסייל במחירים הזויים) אז הדגם שנקנה הוא Hybrid, חיצונית ההבדל הוא ג'אנטים, פנסים אחוריים שקופים וכיתובי הייבריד.

****השרת שוב סיבב לי את התמונות****

****הדגם 1:43 והרכב 1:1 שייכים לאבא שלי אבל הייתי חייב לסקר****

תמונות של הXV:

שלנו:

attachment.php?attachmentid=392067&d=1407995766

מגוגל:

photo-1574.jpg

Subaru_XV_test_022-630x418.jpg

subaru-xv_600a-600x400.jpg

2013-subaru-xv-crosstrek-limited-side.jpg

הייבריד:

001-2014-subaru-xv-crosstrek-hybrid.jpg

2014-subaru-xv-crosstrek-hybrid-rear-profile.jpg

2014-Subaru-XV-Crosstrek-Hybrid-Car-Pics-2.jpg

הדגם:

2mzmnujkmmrj.jpg

g4jfmozy42ai.jpg

yzuzt3mzmy5q.jpg

tnemk4mwm4un.jpg

nehwmjngf2wm.jpg

hylynmz2hjmi.jpg

zoiymxq2ytww.jpg

zocjkddfz5dz.jpg

iigt0nmj2ymd.jpg

wmztmu1nnbkj.jpg

2hjoildz2fnm.jpg

wyltzjq2jzzm.jpg

vzjctyzhxztg.jpg

j4zzuhitynwl.jpg

2vte1yyjmmwm.jpg

yawwjnoli3vj.jpg

ojkzntywho0v.jpg

ככה נראית החניה של הבית:

zt2l1emhgzyj.jpg

hiztmt5zmlne.jpg

wztqmdom5zme.jpg

zw1lmdgruool.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...