Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבודו מעשן?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
אתה מוכן לתת לי מידע קונקרטי על קוצבי לב? שיבושים בהם נדירים מאד, ובדרך כלל נובעים ממקורות קרינה חזקים מאד כגון רתכות - וגם שיבושים אלה נדירים וחולפים. אפילו מכשירי MRI, שבהם השדות חזקים מאד, מתקשים לחסל קוצבים.

המידע לא הכי קונקרטי, אבל דוגמא מזמן האחרון: אני מכיר קשיש שהשתבש לו קוצב לב, מי שנתן לו שירות אמרו לו שהתוכנה השתבשה לחלוטין בגלל שדות אלקטרומגנטיים - אין לקשיש בבית שום דבר חריג, לא רתכת, לא שנאים גדולים מסביב וכד'. זה לא פעם הראשונה שקרה לו דבר כזה, לאחרונה החליפו לו קוצב לב ובינתיים עם הקוצב החדש זה קרה רק פעם אחת. עם הישן זה קרה מספר פעמים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סיפור מוזר שמצריך נתונים יותר מדוייקים. אתה עצמך מציין שלא נחשף לשדות אלקטרומגנטיים חזקים.

כיון שבארץ מסתובבים הרבה עשרות אלפי אנשים המושתלים בקוצבי לב והתקנים דומים (ובעולם מדובר בעשרות אם לא מאות מיליונים) הרי שאילו היה מדובר בתופעה נפוצה היינו יודעים עליה. ולא זה המצב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כבודו מעשן?

מיאו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...