Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, וחג שמח.

ברשותי קטנוע מסוג סאניונג אטילה, בנפח 150 סמ"ק, שנת יצור 2003, בשבוע האחרון האופנוע מתקשה להניע כאשר הוא קר (עמד כמה שעות), השאלה היא ממה זה נובע, אבא שלי חשב שזה קומפרסיה, אבל לא נראה לי, כי יש לרגלית ההנעה התנגדות כאשר אני מנסה להניע איתה (מקווה שהכוונה שלי ברורה, כמה שידוע לי, בדר"כ כאשר הקומפרסיה לא טובה אז כשלוחצים את הרגלית אין התנגדות והיא גם אינה חוזרת למקומה...).

יש לי 2 אפשרויות שעלו לי לראש כרגע:

הפלאג, לא מספק ניצוץ טוב מספיק, או לחלופין: המנוע מכוון קצת בטורים נמוכים, וככה זה מאז שקניתי אותו, יכוליות שזו הבעיה ?

עכשיו, אני עושה את כל הטיפולים הקטנים האלו לבד (שמן, פילטר, פלאג, ולא יודע מה עוד, בקיצר, כל מה שאני יודע לבד), אם אני מפרק מחר בעבודה את הפלאג, יש דרך לדעת שהוא החזיר את נשמתו לבורא ?

ואם כן, איפה קונים פלאג בזול ?

תודה מראש :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אמממ... יש מצב שהמגעים בפלאג כבר מפוייחים וגמורים, למיטב ידיעתי אתה יכול לדעת אם הוא גמור לפי המראה הכללי של הראש של הפלאג. מה גם שתמיד טוב שיש פלאג אחד ספייר איפשהו בסביבה במקרה שהנוכחי ישפוך. בכל מקרה לא מזיק להחליף פלאג מדי פעם מה גם שזה לא אינסטרומט יקר מדיי. תחליף פלאג ותדווח חזרה :)

ואם זה לא עוזר, צריכה להיות לך סיכה לכיוון טורים של המנוע. תניע אותו תעמיד אותו ותשחק עם הסיכה בעדינות עד לקבלת הטורים הרצויים בסרק. בהצלחה וסע בזהירות

פורסם

אני יודע איפה הסיכה, מחר בעבודה אם יהיה זמן אני ארים טיפה את הטורים, ואם אני אראה שעדיין יש לאופנוע קושי להניע נלך לקנות פלאג ונחליף לו...

מקווה שזה לא סופו של המנוע...

פורסם

סופו של המנוע ? חס וחלילה, הוא רק בן שנה.

מתי הקרב' טופל (נוקה) לאחרונה ? מתי פלאג הוחלף לאחרונה ?

אם מקור הבעיה הוא לא בטורים, אתה מטפל בסימפטום ולא בבעיה, ולמעשה רק דוחה את הקץ...

שיהיה בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון, אין לי מושג מה מקור הבעיה ולכן אני שואל פה, הקרב' לא מראה סימני מצוקה ואין לי מושג לגבי טיפול, האופנוע אצלי כחודש, והחלפתי לו רק פעם אחת את השמן לפני שבוע...

פורסם
גרשון, אין לי מושג מה מקור הבעיה ולכן אני שואל פה, הקרב' לא מראה סימני מצוקה ואין לי מושג לגבי טיפול, האופנוע אצלי כחודש, והחלפתי לו רק פעם אחת את השמן לפני שבוע...

לא סומך על SYM עם מנוע 150.

פשוט לא סומך עליהם.

אגב אצלך זה יכול להיות פלאג, או סתם איזה כיוון כלשהו.

פלאג לא עולה הרבה בכל מקרה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

היום הפלאג פורק בעבודה, ולא היה גמור מת, אבל מפויח, הוא שוייף ע"י המכונאי שנמצא בחצר, והוחזר למקומו, על הדרך כיוונתי את הבורג אוויר (הטורים), מחר בבוקר נראה מה יהיה...

פורסם

א. ישנה האפשרות שאתה לא מניע נכון את הקטנוע .ב. להניע נכון: להניע ולא לגעת בידית גז שהרי זה מבטל לקטנוע את הצו"ק החשמלי ואז הקטנוע מציף ולא מניע. ג. ייתכן והצו"ק לא מגיב מכל סיבה שהיא למרות שלא נראה לי שבקטנוע 2003 יתקלקל כבר הצו"ק. ד. אפשרות נוספת להנעה בבקר להניע רק לניסיון ברגלית התנעה ולא לגעת בידית גז. בינתיים בהצלחה סער.המכונאי

• תוכן חדש...