Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגזמת, כל שנה לבזבז 3000 שקל על תיקונים? אם נוריד את הסכום הזה ונקבל 7000 בשנה, לחודש זה באמת שטות. וגם אם לא נוריד, זה באמת יוצא בערך 900 שקל לחודש - לא נורא בכלל.

צריך להיות מציאותי כשמחזיקים רכב ישן, מה לעשות ? יש הרבה חלקים שמתבלים ואם אתה לא מחליף לבד אז החלפה במוסך של כל חלק זה כמה מאות שקלים. צמיגים ומצבר זה ברור, ומה עם רצועות ? מנוע הגה כח וכו, במיוחד בחורף כשקצת מים מגיעים אליהם הם מתחילות לצרוח, ומה עם חלקים כמו מראות חיצוניות, ידיות של הדלתו שנשברות אחרי שהיו הרבה בשמש, מנגנונים של החלונות החשמליים, לחצנים למיניהם, נורות בתא הנהג, רדיאטור שמתפגר כל כמה שנים, צינורות מערכת קירור שנרקבים, תושבות מנוע, וגשר תיבת הילוכים, שמתבלים.

ככל שהרכב חדש אולי אין לך את כל אלה אבל אתה משלם מצד שני בירידת הערך שלו ...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
martines

גם למה 2 טיפולים בשנה?

2 טיפולים כי ההערכה שזה יהיה רכב ישן, אני מסתמך על ספר הרכב שלי שאומר שצריך לעבור טיפול כל 10K ק"מ או חצי שנה. מה שמגיע קודם.

פורסם
אם כך תקן את הכותרת. אולי אתה צעיר ברוחך, אבל לא בביטוחך (מן הסתם עברת את גיל 24, או שאתה משתייך לאיזה קבוצת מבוטחים מיוחסת).

ביטוח רגיל לגמרי, ואני גם נהג חדש ומתחת ל24.

פורסם

ברכב ממוצע הטיפול הוא אחת לשנה או כתלות בקמ,איזה רכב יש לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה שירשור סיכום של בחור שהחזיק פונטו ישנה - עשה הכל לבד, נסע מעט, רכב חסכוני, ירידת ערך לא קיימת - ועדיין יצא לו 1200 ש"ח בחודש.

לדעתי זה ממש המינימום שעולה להחזיק רכב. פחות מכך זה רק מזל מטורף עם תקלות או חוסר נסיעה מוחלט (ואז הבזבוז אפילו גדול יותר כי אתה משלם על רכב מבלי להשתמש בו).

תהיה ריאלי ואל תבנה על פחות מ1200-1500 לחודש. אם יצא לך פחות, כנראה באמת עדיף לך אוטובוס.

פורסם

הינה הקישור לשרשור של הבחור עם הפונטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533390-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-98-%D7%A9%D7%A0%D7%A7%D7%A0%D7%AA%D7%94-%D7%91-2500-%D7%A9%D7%A7%D7%9C&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95

כאן מדובר ברכב שנקנה בסכום ממש נמוך ורוב הטיפולים ותיקונים נעשו לבד בבית, אם אני לא טועה, רק חלק מהזמן הוא היה נהג צעיר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בשרשור של הפונטו הסכום החודשי כולל את עלות הקניה של הרכב.

אני כבעלים של גולף 2001 מנוע 2000 ואוטומט (כל האלמנטים ליוקר)

בסיכום השנתי מגיע לכ12000 שקל .

נוסע בשנה 10 אק"מ. אתה תיסע פחות וגם עם רכב שאמור לצרוך פחות דלק.

פורסם
היה שירשור סיכום של בחור שהחזיק פונטו ישנה - עשה הכל לבד, נסע מעט, רכב חסכוני, ירידת ערך לא קיימת - ועדיין יצא לו 1200 ש"ח בחודש.

לדעתי זה ממש המינימום שעולה להחזיק רכב. פחות מכך זה רק מזל מטורף עם תקלות או חוסר נסיעה מוחלט (ואז הבזבוז אפילו גדול יותר כי אתה משלם על רכב מבלי להשתמש בו).

תהיה ריאלי ואל תבנה על פחות מ1200-1500 לחודש. אם יצא לך פחות, כנראה באמת עדיף לך אוטובוס.

מסכים עם כל מילה, זו המציאות שגם אני מכיר בשטח.

פורסם

תודה רבה לכם.

מהשרשור של הפונטו אני מבין בנוסף שאפשר לחסוך המון (לאו דווקא כצעיר) אם עושים חלק מהטיפולים לבד במקום לרוץ על כל בעיה קטנה למוסך, איך בדיוק אני מתחיל לרכוש ניסיון כזה? כרגע הידע הטכני שלי במכוניות דומה לידע של רוב הנשים בכדורגל...

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

תוכל להפגש עם חברי כנופיית הטיפולים השוטפים לרכישת ניסיון שכזה.

אך אני מזהיר אותך שמהרגע ש"תידבק" בזה, תוציא על כלי עבודה סכומים לא קטנים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
כרגע אני נוהג על רכב משנת 2001 ומשלם 3200 חובה וצד ג' ביחד.

ביטוח רגיל לגמרי, ואני גם נהג חדש ומתחת ל24.

זה המחיר הכי נמוך ששמעתי. אם תוכל בבקשה להגיד לי דרך איזו סוכנות ו\או חב' ביטוח אתה מבוטח, אודה לך.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.

• תוכן חדש...