Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני להחליף תרמוסטט ברכב ,

פסאט 2002 TDI 130HP AVF, המק''ט המקורי הינו 113 121 044

והזמנתי מאיביי תרמוסטט של טופרן תואם מק''ט מקורי 113 121 050

שניהם עובדים על 87 מעלות צלסיוס.

השאלה היא האם השוני המסויים ביניהם קריטי או שאפשר לשים את השני?

( צירפתי תמונות. ההוא עם הבליטה כמו צלוחית למטה זה של המק''ט המקורי והשני זה מה שהזמנתי מאיביי)

תודה

הורד (1).jpg

הורד (2).jpg

פסאט 2008 TDI 140HP

סקודיאק TDI 2.0 150HP

קבוצת ווצאפ לבעלי קודיאק/קארוק

https://chat.whatsapp.com/GLKUrTxFXXhI6WW3n6zpji

פורסם

חבר'ה.... תרשו לי

אני יודע שזה לא אותו דבר אבל השאלה היא האם התוספת הזאת כ''כ משמעותית שם או שאפשר בלי זה

( מה התפקיד שלה ) כי חוץ מזה הכל כולל הכל אותו דבר, הקוטר, המידות ההיקפיות מכל הכיוונים,

תודה ואבקש תשובות עם ידע. כי ללכת לחנות ולקנות חדש.....וואלה.......לא חשבתי על זה לפני כן.....

זה יכוליות רעיון גאוני......

פסאט 2008 TDI 140HP

סקודיאק TDI 2.0 150HP

קבוצת ווצאפ לבעלי קודיאק/קארוק

https://chat.whatsapp.com/GLKUrTxFXXhI6WW3n6zpji

פורסם

ממה שאני מוצא ברשת, המק"ט שהזמנת מתאים למנועי הבנזין והמק"ט האחר (זה שאתה צריך) למנועי הדיזל.

מעבר לכך המידות שלהם שונות:

VAG 044 121 113

262713.png

VAG 050 121 113 C

262712.png

פורסם (נערך)
חבר'ה.... תרשו לי

אני יודע שזה לא אותו דבר אבל השאלה היא האם התוספת הזאת כ''כ משמעותית שם או שאפשר בלי זה

( מה התפקיד שלה ) כי חוץ מזה הכל כולל הכל אותו דבר, הקוטר, המידות ההיקפיות מכל הכיוונים,

תודה ואבקש תשובות עם ידע. כי ללכת לחנות ולקנות חדש.....וואלה.......לא חשבתי על זה לפני כן.....

זה יכוליות רעיון גאוני......

איזה בלאגן...

התרמוסטט בתמונה השמאלית הוא תרמוסטט כפול לעומת הימני שזה תרמוסטט רגיל. לרכבך אתה חייב תרמוסטט כפול שתפקידו לסגור מעבר מים בתוך בלוק המנוע כאשר התרמוסטט נפתח.

התרמוסטט שרכשת ייכנס אבל אתה עלול להתקל בבעיות של התחממות המנוע או בלאגן אחר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

התרמסוטט הכפול מאפשר שליטה יותר מדוייקת על טמפ' נוזל הקירור. מזה אפשר להקיש על שליטה טובה יותר של חום המנוע וביצועי המנוע.

בתרמוסטט כפול קיימים 2 קפיצים וגם שתי דיסקיות אחת עליונה הראשית ואחת תחתונה (הצלוחית כפי שקראת לה) ולשתיהם יש תפקיד במערכת הקירור של המנוע שלך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...