Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש !

יש לאישתי אחת כזאת בחנייה , רכב מ ע ו ל ה !!

גם לי לקח מעל 3 חודשים למצא רכב ראוי , ראיתי המון רכבים , ואפילו סוחר שמתעסק רק בסנטה פה ....

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לכל המברכים!

הרכב באמת נותן תמורה מעולה לאגרה, במיוחד בגרסת הלאקשורי שלקחתי.

אין לי ספק שייקח לי הרבה זמן ללמוד את כל הפונקציות שהוא יודע להציע.

לגבי טופס הבדיקה, המסקנה שלי היא בדיוק הפוכה, תוצאות הבדיקה הן ההוגנות ביותר שראיתי.

כנראה שאתה לא מבין את השיטה של מכוני הבדיקה, הם תמיד ירשמו ריג׳קטים כלשהם, גם בשעה שהכל תקין ובעל פה יגידו לך שהכל תקין וזאת כדי להתחמק מלעמוד בתנאי האחריות של הבדיקה.

כך שהלקוח יבקש מהם לתקן את הליקוי במסגרת האחריות, הם יגידו לו, ראה טופס הבדיקה רשמנו שהחלק תקול.

כאן לא רשמו כמעט ריג׳קטים, אפילו לא ריגק׳טי כסתח. כל הכבוד להם. אם יהיו לך לא עלינו בעיות, הם לא יוכלו להתחמק.

לגבי הרכב עצמו, תתחדש, אמנם רכשת רכב שנת 2012, אבל הרכב עצמו מיושן וזהו שנת מכירתו האחרונה, לדעתי היה כדאי להתאמץ ולמתוח את התקציב או לחכות קצת שמחיר הדגם החדש ירד ולרכוש דגם שנת 2013.

גם אני חשבתי ככה, אך מיד לכשפתחתי את מכסה המנוע בסוף הבדיקה הדבר הראשון שראיתי זה את תאריך המצבר מוחתם בענק ובבירור. מה שגרם לי להבין שככל הנראה הנ"ל נרשם כלאחר יד וללא בדיקה אמיתית. אינני מכונאי וגם לא מתיימר להיות, אך זה מטיל ספק בעיני על איכות של כל הבדיקה.

אני את המסקנה שלי הסקתי, אינני מבקש מאיש דבר.

לגבי הרכב, אתה צודק בעיקרון הדגם שרכשתי היה בשנת המודל האחרונה שלו - אך ישנו עיקרון "הפשרה".

מה זה אומר? ישבתי וחשבתי מהם כללי הברזל שלא אשבור: שבעה מקומות, דיזל, חדיש, מאובזר, בטיחותי, נוח וחסכוני. בינינו, הסנטה פה החדשה מהממת, אך מה יש לך מתחת לחצאית? אותו מנוע ה2.2 עם אותו שידוך הגיר. מבחינת איבזור - אם הייתי רוצה לקחת את הדגם המאובזר ביותר מהצורה החדשה אז א' אין. ב' היחיד שבכל זאת ישנו (אצל סוחר) עולה כ-80 א.שח (שלא הייתה לי כל כוונה להשקיע ברכב) יותר. כאן הייתי מוכן "להתפשר", ואני שמח שלא התעקשתי מכיוון שמצאתי רכב מ-ע-ו-ל-ה. אין לי ספק שאשתדרג בבוא הזמן גם לחדשה.

תתחדש. בחירה מענינת. מה צריכת הסולר אצלך?

כרגע אין לי השגות לגבי תצרוכת הסולר. מדברים על כ-12 ק"מ לליטר + - יש לי רגל די כבדה על הגז, והבהמה הזאת שוקלת לא מעט - נראה, נמדוד ונחזור עם השגות. :wink:

תחדש.

דווקא ציפיתי שתקנה חזרה את הקליאו שלך.

מתקדמים. הייתי שמח לקנות קליאו\מגאן ספורטיביות חדשות יותר, אך נכון לרגע זה אין זה הזמן.

גם זה יבוא.

אלי.

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב,הסבלנות משתלמת ומצאת את מה שחיפשת.

במה מתבטא אבזור הרכב ברמת לאקשרי?

אשמח לתמונות פנים.

מה היה לרכב מבחינת פחחות?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

למיטב ידיעתי - ההבדל העיקרי הינו במושבי העור ובג'נטים שונים.

ברכב הספציפי שלי דחפו בנוסף את כל התוספות האופציונליות לדגם הזה (בלי קשר לרמת הגימור). נכון לעכשיו אני עדיין מנסה לעשות סדר בכל הדברים.

לדוגמא: ישנו כפתור ECO שמדליק מנורת חיווי בלוח השעונים שנדלקת כשהרכב מבסוט מהנהיגה החסכונית שלי :lol: ונכבת כשפחות :oops:.

במגרש של אוויס הייתה סנטה פה לאקשורי (בנזין) נוספת שהיו חסרים לה חלק מהתוספות שיש ברכב שלי.

הרגשתי שייח :king:

תמונות מפנים הרכב אצלם בהמשך היום ואעלה, בשמחה.

אלי.

פורסם
Roei1 - כסת״ח

איזה כסת"ח? מדובר על עבר ביטוחי, מה הקשר בין עבר ביטוחי לבין המצב המכני\קוסמטי של האוטו?

מסקרן אותי לדעת למה התכוונו שם.

פורסם

תתחדש ותהנה! נראת מעולה!

רצית I800 לא?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
איזה כסת"ח? מדובר על עבר ביטוחי, מה הקשר בין עבר ביטוחי לבין המצב המכני\קוסמטי של האוטו?

מסקרן אותי לדעת למה התכוונו שם.

אז אני אסביר לך.

כסת״ח שבמידה והרכב עבר תאונה כזאת או אחרת או אובדן גמור למעשה והוחזר לכביש - ומישהו בא בטענה - אומרים לו - תראה - כתוב שהיית אמור לבדוק את העבר הביטוחי.

הבנת?

פורסם

חתיכת כסת"ח...

מה הצעד הבא? סעיף שיגיד:

"יש לבדוק את מצבו המכני של הרכב טרם הרכישה"

פשוט עלוב, אם הייתה תאונה כזאת או אחרת אני מצפה מהמכון שיתריע לי - כסת"ח פשוט מגעיל.

פורסם

אלי,

תתחדש. אוטו יפה. תהנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תתחדש, רכב מעולה ועושה רושם שגם עסקה מצוינת.

יש לי בעיה קלה עם האיכות של העור של הסנטה פה, גם מהדור שלך וגם מהדור החדש,

עושה רושם שהאיכות של העור עצמו פשוט ירוד ולא נעים למגע.

אשמח אם תביע את הדעה שלך בעניין.

שלומי.

פורסם

מה היה לרכב מבחינת פחחות?

שריטות לא אסתטיות בפגוש הקדמי.

לחיצה בכל אחד מהספים של הדלתות האחוריות (פתיחת דלתות, כנראה).

תתחדש ותהנה! נראת מעולה!

רצית I800 לא?

אין קשר בין הרכבים. הI800 יועד לצורך אחר לגמרי.

אמרת שאתה מתכוון למכור שנה הבאה, נכון? ;)

תתחדש, רכב מעולה ועושה רושם שגם עסקה מצוינת.

יש לי בעיה קלה עם האיכות של העור של הסנטה פה, גם מהדור שלך וגם מהדור החדש,

עושה רושם שהאיכות של העור עצמו פשוט ירוד ולא נעים למגע.

אשמח אם תביע את הדעה שלך בעניין.

מושבי העור זאת בערך התוספת הכי פחות נחוצה לי, למעשה הייתי מוותר עליה בשמחה.

לגבי טיב העור - הוא טוב יותר מזה שהיה לי בסוזוקי גראנד ויטארה. פחות איכותי מזה שהיה, לצורך העניין, ברנו לגונה כשהייתה חדשה (מתנצל, אין לי רפרנס אחר).

אלי.

• תוכן חדש...