Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה במשמרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה ממכם עובדים במשמרות? עד כמה זה נורא/אחלה?

חוץ מלהפסיד ליגת אלופות/ליגה ספרדית, יש עוד מינוסים?

לאלו ממכם שעובדים משמרות לילה, לא ערב- כמה זה משנה את אורח החיים והשינה? אתם מרגישים שינוי כלשהו?

אני מתעניין כי לאור המצב העגום בשוק העבודה, כנראה שלא יהיה מנוס מלהתחיל להתפשר ולעבוד משמרות :?

פורסם

אני עובד במשמרות כי זה מסתדר עם לימודים. אם העבודה טובה, אז זה אחלה. אם לא, אז לא.

זה דווקא די נוח לעבוד רק 6 או 6.5 שעות, ואם העבודה טובה, אז אפשר להגיע למשכורות יפות. סה"כ אני לא רואה חיסרון מהותי בשבילי.

אולי אם תאמר לנו מה הרקע [במה אתה עוסקר וכולי] נוכל לייעץ יותר.

לילות אני לא עובד. אצלי לילות הם בשביל שינה. חברים שעובדים לילות הם סטודנטים, אז הם מסתדרים. להם זה נוח, לי לא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מנהל חנות והעבודה היא במשמרות. המשכורת גלובלית ואני נמדד לפי ביצועי החנות, הבוס רחוק אז שעות העבודה הן לבחירתי. 8 שעות ביום זה נחשב עבודה במשמרות? כי אני מגיע בין 8 ל10 בכל בוקר והולך בין 16-19.

פורסם

משמרת בוקר, צהרים, ערב, אין בעיה ויש בזה אפילו יתרון שאפשר לעשות סידורים בבוקר אם יש משמרת צהרים/ערב.

משמרת לילה "הורסת" לי לפחות יומיים עד שאני מצליח להתאושש ממנה.

כל אחד אינדיבידואלי, קשה לענות בשביל אחר.

פורסם

גם אני סטודנט (לפני צבא),עובד במשמרות ומעדיף ערב.

כל ערב מ6 עד 11,זה נותן לי את כל היום למחרת פנוי כשאני יכול לקום מתי שאני רוצה וגם השעה בערב לא כל כך מאוחרת ובימי שישי אני גם יוצא.

בכל מקרה אני לא יודע איך זה במקום העבודה שלך,אני ממלצר באחד ממלונות טבריה ויש צוות נפרד למשמרת ערב וצוות אחר לבוקר. אני מאוד אוהב את צוות הערב ולכן מעדיף לעבוד בערב.

האנשים שאתה עובד איתם הם גם משהו שאמור להשפיע בבחירת המשמרות שלך לדעתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חייתי כ-15 שנה במשטר של משמרות. סיוט אחד גדול. השינה אחרי משמרת לילה אינה שינה, ועד שאתה מתאושש מגיעה המשמרת הבאה.

עבודת משמרות נחשבת גם כמקצרת חיים.

הצד החיובי - תשלום גבוה מאד. בצורה שבה אני עבדתי הגיע גם להיקף של משרה נוספת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עבדתי 7 שנים במשמרות,בוא נגיד שאני מקווה שלא אצטרך לעולם לחזור לסיוט הזה.

בעיקר משמשרת לילה,הרגשתי שהתקצרו לי כמה שנים טובות מהחיים עקב העבודה בלילה.

היתרון שהמשכורת משמעותית גבוהה יותר,במקום העבודה שלי בכל אופן.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

עבודה במשמרות זה עניין מאוד אישי. יש כאלה שזה אחלה ויש כאלה שיעשו הכל בשביל לקבל רק משמרות בוקר.

אני למשל מעדיף משמרות ב' - אין פקקים, אין לחץ, לא צריך לקום בבוקר יחד עם השמש .. בקיצור, תענוג.

יש גם לזכור שברוב מקומות העבודה משמרות צהריים\לילה הם "שקטות" יותר ולרוב צריך פחות עובדים, לכן לקבל משמרת לילה יש סיכוי נמוך יותר ממשמרת בוקר.

אם כי שוב אדגיש, שזה תלוי מאוד במקום העבודה.

יעזור מאוד אם תספר באיזה תחום אתה מחפש עבודה.

פורסם

זיווד אלקטרוני.

בעבר עבדתי במקומות שהעסיקו משמרת בוקר בלבד. במצב של היום, כמעט כולם עברו לעבוד במשמרות.

פורסם

קח בחשבון שיש זיכוי מס למשמרות , כך שגם אם הברוטו לא יגדל, הנטו יגדל , הסכום תלוי בשכר כמובן, אתה יכול לשאול במחלקת השכר אצלכם

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פותח השרשור,

שאלת שאלה מאוד כללית.

עבודה במשמרות אינה מתאימה לכל אחד או מתאימה רק בשלבים מסויימים בחיים, עד שלא תתנסה לא תדע.

אני עבדתי במשמרות כ-5 וחצי שנים, משמרת בוקר מ-6:00 עד 16:00 ומשמרת ערב מ-12:00 עד 22:00.

זה היה בשלב שבו הייתי חייל משוחרר ובהמשך זה השתלב לי מעולה עם לימודי הערב במכללה כך שהיו לי יומיים שיצאתי מהבית ב-5:30 לעבודה, סיימתי עבודה ב-16:00 ונסעתי למכללה ללימודים בין השעות 17:00-22:00.

לי המשמרות לא הפריעו, להיפך, הן פינו לי זמן כך שיכולתי לצאת לבלות גם באמצע שבוע בידיעה שביום למחרת אני משמרת ערב.

תת סעיף של עבודה במשמרות זה העניין של עבודה בשבת (אם העסק עובד בשבת), הייתי צריך לעבוד פעמיים בחודש משמרת מוצ״ש שהיתה מתחילה חצי שעה לאחר צאת שבת ועד 22:00, שנאתי את המשמרות האלה כי זה היה דופק לי את השבת.

לגבי משמרות לילה יכול להעיד שאחי הגדול עבד תקופה של כמה שנים טובות כאחראי משמרת במסעדה בטיילת תל אביב כולל הרבה משמרות לילה, הוא מאוד מאוד אהב את משמרות הלילה, פעם אחת כי הכסף היה עדיף משמעותית ופעם שניה כי זו היתה תקופת הרווקות שלו וכל לילה היה מסיים משמרת ויוצא עם החברים שלו ובחורות וכו׳.

החסרון- זה לחלוטין הפך לו את היום\לילה, הדרך היחידה שיכולת להעיר אותו לפני 3 בצהריים היתה עם פטיש לראש.

בקיצור, כל אחד ומה שמתאים לו וכל עבודה עם הדרישות שלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...