Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב , אני מדבר בשם אחי, יש לוהונדה סיוויק שנת 2006 וכל בור, חיבור כביש של גשר (הברזלים האלה שיש בגשרים) וכל החרא למניהם שיש בכבישים מרגיש לנו כאילו הרכב זורק תחת, אחי אומר שזאת מחלה של ההונדות האלה (למרות שאני לא הרגשתי את זה בהונדות אחרות)

הוא עשה כיוון פרונט וזה לא עזר, הדבר היחיד שעזר לא להרבה זמן זה היה החלפת צמיגים וזהו זה חזר לקדמותו, יש הסבר לדבר הזה?

תודה רבה !!!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

מה הדגם של הצמיגים מקדימה ומאחור ומה גילם?

כמה ק"מ עבר הרכב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הצמיגים של חברת ״קונטיננטל״ הם על הרכב שנה והרכב עשה 130,000km

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם
הצמיגים של חברת ״קונטיננטל״ הם על הרכב שנה והרכב עשה 130,000km

כדאי לבדוק את מצב הבולמים

0

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אם הרכב עבר 130,000 קילומטרים בלי החלפת בולמים הם בטוח גמורים. הבעיה היא שההוראות במוסכים היא להחליף בולמים רק כשנגרם בהם כשל כמו נזילה ולא בעקבות שחיקה טבעית, שהופכת בדרך כלל לגבולית כבר אחרי שמונים אלף קילומטרים!

השחיקה הזו תפגע בנוחות הנסיעה אך בעיקר תאריך מאוד את מרחק הבלימה בחירום, תקטין את האחיזה בסיבובים ואף תביא לסכנת התהפכות. בנוסף, שחיקת הבולמים תביא לשחיקה בקפיצים ובקילומטראז' לא גדול בהרבה ממה שיש לרכב המדובר כבר יהיה צורך להחליף גם אותם, או שהרכב "ירכון" על אחוריו גם תחת עומסים נמוכים וגם ייצור בעיות סנוור בלילה.

מומלץ להחליף בולמים כל 80-100 אלף קילומטרים לכל היותר!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

האם הזריקה תמיד לאותו הכיוון? אם כן, תבדוק את מצב הבולמים האחוריים. במידה ואחד מהם נזל והשני עדיין בסדר יכולה להתקיים תופעה כמו שאתה מתאר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אוקיי חברים תודה רבה על עזרתכם אני אבדוק את זה יותר לעומר עכשיו שאני יודע מה הכיוון, אין עליכם תודה רבה!!!

• תוכן חדש...