Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי מצחיקות השטויות הקטנות שלהם כשהם מפרסמים רכב.

למשל רכב שרואים בבירור שהזכוכית של האיתות במראה שבורה לגמרי,הם כותבים-פגם צבע...שלא ישכחו שצריך להחליף מראה בגלל זה.

או למשל רכב שמפורסם שם,מצלמים את מחשב הדרך שמראה צריכת דלק של 14 ליטר ל100 קילומטר. הם כותבים בפרטים שהרכב צורך 14 קילומטר לליטר.

בקיצור יש להם עוד מה ללמוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מאמינה שלכל מיזם חדש יהיו חבלי לידה, אולי גם צוות לא מקצועי ב100%. לא אומרת שזה בסדר, חובתם ליישר קו ולהכשיר עובדים לפני שנותנים להם להציג את החברה מול הלקוחות. אבל הרבה יותר מציק כשבאלבר (חברה ותיקה בתחום) יש עובדים שמפרסמים תמונות גנובות (מקרה של יוליאן) במודעות, מפרסמים תמונה של פונטו במודעה של בראבו (זה לבן וזה פיאט אז תופס?), שלא יודעים מה זה קורה A\B\C ובטח לך יש עוד כמה דוגמאות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

איזה בכיינים.

כל הזמן מתלוננים על הרמאים בשוק ופה יש אתר של חברה מוכרת שמציעה תיווך בין מוכר לקונה ומתן 6 חודשי אחריות וגם זה לא טוב לכם.

פורסם (נערך)
לפני 5 ימים התקשר אליי איזה מנהל המצאה-כלשהי בקארטר והתנצל ארוכות על זה שטירטרו אותי לחינם עד אליהם. הוא אמר שהם יחקרו לעומק את המחדל, יסיקו מסקנות והוא יחזור אליי עם תשובות ואולי אפילו פתרון לבעיה שאני גר רחוק (נשבע שזה היה הניסוח - אני הבעיה). אף אחד לא התקשר מאז. אני מקווה שלא קרה לו משהו והוא סתם לא באמת התכוון לחזור אליי. או שהם סגרו את המיזם ?!

הם עדיין מחפשים לך דירה בתל אביב :D

איזה בכיינים.

כל הזמן מתלוננים על הרמאים בשוק ופה יש אתר של חברה מוכרת שמציעה תיווך בין מוכר לקונה ומתן 6 חודשי אחריות וגם זה לא טוב לכם.

תראה, הרעיון בבסיסו טוב, אבל הוא מיושם בצורה מעאפנה. מכל מקום, כמו שאמרו פה - אין שום תמריץ למוכר פרטי אשכרה להשתמש בשירות שלהם. העמלה אפילו לא כזאת נוראית (גם בלי הנחה, 5%), אלא כל המגבלות והתנאים שמטילים על מוכרים. לקונה זה אחלה שיש אחריות ואפשר להחזיר, אבל גם למוכרים צריך לזרוק איזו עצם.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...