Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, מחפש רכב זול, אמין וחסכוני. מיועד לנסיעה של כ 60ק"מ בכל יום.

עדיפות לאוטומט, אבל לא קריטי.

ראיתי בלוח 3 רכבים מסוג פיאט פונטו,

אחת יד 3, שנת 2003, עברה 165K, דגם מפואר 60כ"ס.

נראת במצב טוב, ורשום כי מטופלת.

טסט עד 7/15.

מחיר: 8,500שח.

השניה יד 4, שנת 2002, עברה 81K, לא רשום בדיוק איזה דגם אבל ELX כלשהו (60/80) ואוטומט.

גם נראת טוב, ק"מ קצת מחשיד, נאמר כי היא אחר טיפול גדול.

טסט עד 2/15.

מחיר: 10,000שח.

השלישית יד 4, שנת 2002, עברה 150K, דגם 80כ"ס, אוטומט.

לפני חצי שנה הוחלף ראש מנוע וחוטי הצתה.

טסט לא צוין, דורש 8,000שח.

דעתכם?

פורסם

דיפות לדגמי elx/dynamic אלו הדגמים המפוארים עם גיר רציף,בשאר הגירסאות יש רובוטי פחות מוצלח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש את דגם ה elx או דינמיק , ולא רובוטי, גיא רציף מעולה וגם גיר ידני.

לגבי האקזמפלרים הספציפיים ,קשה לשפוט לפי נתונים, גש לראות את הרכבים ולבדוק את היסטוריית הטיפולים שלהם, חפש רכב שאין בו מי ברז, אם מצאת נוזל קירור מקורי פראפלו מצאת את הכלה שלך.

Miata ND2

פורסם

זה נכון שדגם ה ELX הוא מפואר יותר, עם יותר כוחות סוס ובמקרה של אוטומט גם עם גיר רציף.

עם זאת, הבחור מחפש רכב זול - כלומר איננו מחפש פאר.

הדגם הפשוט יותר (SX) בגרסתו הידנית, פשוט וזול יותר לתחזוקה עם הפרשי כוח לא משמעותיים (לתחושתי).

לא הייתי פוסל את ה ELX אך גם לא הייתי פוסל את ה SX.

ככלל - בקניית רכב עם וותק על הכביש (בעדינות), במחיר זול יחסית, תעדיף לקנות אותו בגרסה ידנית.

פורסם
כל הדגמים האוטומטיים הם מנוע 16 שסתומים עם 80 כ"ס, והם חסכוניים (גם ביחס לידני מקביל).

לא נכון. יש גם 60 כ"ס עם גיר רובוטי, ה80 כ"ס עם גיר רציף ושניהם בפועל נקראים גירים אוטומטיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שכתוב במודעה של יד2 זה טוב ונחמד. לרוב, במציאות הדברים יראו אחרת לגמרי ( 81 אלף קמ יהיו של המנוע החדש/ 150 אלף יהפכו ל 220 במד האוץ ויד 3/4 תתגלה כ6-7).

תתחיל מלסנן טלפונית ואז תפגש עם המוכרים ותראה את הרכבים במציאות.

גיר רובוטי הופיע בשנת 2004 עם מתיחת הפנים והגיע תחת רמת גימור "אקטיב".

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

^ ככלל - עדיף להתרחק מסוחרים. חשוב לוודא שהרכב נמצא בבעלות אישית של מוכר הרכב לפחות שנה ומבוטח על שמו.

באיזה שנתונים הרובוטי?

חוזר על השאלה.

פורסם

הוא הגיע במתיחת פנים משנת 2004.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אי אפשר לדעת,אם יש היסטורית טיםולים אז כן.

פורסם

בנתיים לא מצליח למצוא פונטו נורמלית..

בלוח המכירה של הפורום פורסמה פיגו 306 97' 1.6 180K ק"מ

כדאי לקחת אותה כאופציה? כולם זועקים לברוח מצרפתיות.. או להמשיך לחפש פונטו?

פורסם (נערך)

אם תשאל אותי אז תקח צרפתיות לפני הפונטו, גם אלו המוגדרות "מטופלות" מאכילות מרורים את בעליהן.

יש חיבה רבה אליהן פה בפורום, וגם לי הייתה אחת מלוקקת ומטופלת ושמורה, הכמות זמן כסף ועצבים שביזבזתי במוסכים הייתה עצומה. ושלי עוד הייתה ידנית.

אני יהיה הקול השונה בקהל, ואומר לך לרכוש כל דבר רק לא פונטו, רובן המוחלט יהיה מוזנחות עד אימה, וזה רכב עדין בצורה חריגה. רק מריח נוזל קירור לא מקורי, והראש מנוע כבר מתאבד.

המלצה שלי אישית, יונדאי גטס טולי תשתה לך יותר דלק, אבל סוס עבודה, אפילו שברולט אבאו שיש במשפחה, הם קנו את האוטו בגרושים, בציפיה להוציא אלפי שקלים תיקונים, עד היום כבר 4 שנים נוסעת ללא הפסקה. משלמים 100-200 שקל בחודש יותר על דלק מפונטו, אבל הרכב לא מפסיק לנסוע

הנה סתם מחיפוש של שניה ביד 2. fba2911dedf4d7fba3bc014812e85ba5.jpgae7a00b05a82fd0061c1478de310238a.jpg

עריכה אחרונה על ידי m.l
  • תוכן חדש...