Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ACE

אין לך ברירה אלא לברר עם שלמה סיקסט לפני המכירה, ולוודא שאחרי העברת הבעלות רישום מקורי יהיה השכרה/החכר. תצטייד גם בניירות המתאימים שאולי יעזרו לך ביום המכירה.

רכב שרואים שהוא היה בבעלות שלמה סיקסט או קרדן, ורישום קודם "השכרה/החכר", יודעים שזה רכב ליסינג. אם יש לך ניירות שמראים שזה היה מימוני נהג יחיד, אז זה בכלל טוב. זה מה שאמור להיות במצב הזה לפי מה שאני מבין.

בנוגע לרכב חברה אאל"ט אין רישום כזה. באופן קצת מצחיק זה יותר גרוע. אם יש לך רכב, אתה יד שניה, בעלים קודמים 01, ובבדיקת בעלות רואים "שלמה סיקסט" אבל אין "השכרה\החכר" ברישיון, אז הירידת ערך גדולה יותר כי אפשר להגיד שזה רכב חברה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

רגע, קיימת אפשרות לשנות את סיווג הבעלים של הרכב לאחר העברת הבעלות להשכרה/החכר? זה משנה את כל התמונה, אבל האם זה באמת אפשרי? דווקא חשבתי שאם הרכב רשום על חברת הליסינג אז יותר הגיוני לחשוב שהרכב התקבל עם 0 ק"מ, אבל היגיון לחוד ומציאות לחוד.

תודה!

פורסם

אני מבין מה אתה שואל אבל לצערי אני לא יודע להגיד לך בוודאות. מה שכן אני יכול להגיד, זה שאם מחר אני הולך לראות רכב יד2 (נגיד 6 שנים על הכביש) בלי מסמכים נוספים, שבבדיקה מתגלה שבעלים קודם היה חברת ליסינג, אבל לא כתוב רישום מקורי "השכרה" או "השכרה\החכר", אז אני מסיק מזה שמדובר ברכב חברה, שיכול להיות ששימש 10 סוכנים שונים שחרשו עליו את כל הארץ.

אני לא יודע אם כל רכב ששלמה סיקסט רכשו מהיבואן נרשם כ"השכרה\החכר" ברגע שהוא עולה על הכביש בהתאם לעסקה שאליה הוא מיועד, או שזה נוסף כשהוא עובר יד.

פורסם

רק לרגע קטן אני אהיה 'פרקליט השטן' לעסקה הזו...

ונניח שמדובר ברכב שהיה השכרה / ליסינג רגיל לכל דבר ועניין, והמוכר "התמים" הוא סוחר דמיקולו שעובד עם חברת ההשכרה ומספר סיפור נוגע ללב, אבל ברישיון כתוב במפורש שהרכב היה בבעלות שלמה ולא שום ספור אחר.

מה אז?

בשורה התחתונה לעלם לא ניתן לדעת, וכשהרוכש יבוא למכור את הרכב ויספר את הסיפור הנוגע ללב הזה שלא ניתן לאמת יצחקו לו בפרצוף.

אני לא אומר דבר לגבי העסקה הספציפית אבל המחיר צריך לשקלל את האפשרות הגרועה ביותר, זו שציינתי הרגע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רכב חברה, לפי הגדרה, הוא כזה. לא יודע באיזה אחוז זה מתבטא במחירון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיסקו אתה לא פרקליט השטן. זה הלך הרוח של כל קונה, לפחות מול המוכר (ביד2) - "השכרה? - רכב שחוט"; "עלייה לכביש דצמבר 2009? - מחירון שורה ינואר 2009"; "צבע אדום\כתום\צהוב\לא שגרתי - אין לו שוק תוריד 10%";

אני מכרתי רכב שנת 2004 שהיה 12 חודשים בהשכרה עם אישור, הורידו לי ערך של השכרה מלאה בלי להתבלבל.

עדיין אם אפשר לקחת ניירות, עדיף.

• תוכן חדש...