Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן אצלי ברכב עבר תיקון וניראה שהרכב במצב תקין.

אבל שמתי לב שאחרי שמילאתי דלק באוטו והנעתי ואז לוחצת על הגז יש רעש מוזר כזה לכמה שניות ונעלם(לא תמיד ורק כשהמזגן מופעל)

זה קורה בעיקר כשהלחיצה על הגז חלשה וברגע שאני טיפה לוחצת יותר הרעש נעלם והאוטו נשמע רגיל.

כשהמזגן לא שולק אין את הרעש בכלל וברגע שאני מדליקה,כל כמה לחיצות על הגז הרעש מופיע. יש לכם מושג מה זה יכול להיות?

הרכב יונדאי גטס 2007.

פורסם

זאת בעיה רצינית? טכנית הרכב תחת אחריות על המזגן,השאלה אם זה משהו גדול?

והאם בטוח להמשיך לנהוג בינתיים ברכב?

פורסם
את יכולה לתאר את הרעש? מעין חריקה? צווחה? זמזום?

מממ יותר בכיוון של חריקה,זה כאילו נשמע מהמנוע אבל זה לא...איך אני אתאר את זה אממ...הכי קרוב ממה שאמרת זה חריקה,הרעש לא חזק במיוחד אבל כן מציק וכן שומעים

פורסם

ייתכן ומדובר ברצועת האביזרים באמת או במותחן עצמו..צריך לבדוק. אם יש לך אחריות על העבודה שנעשתה גשי לבדוק זאת. במידה והעניין מורכב יותר תעדכני ונישתדל לעזור כמה שיותר. תעדכני..

פורסם
ייתכן ומדובר ברצועת האביזרים באמת או במותחן עצמו..צריך לבדוק. אם יש לך אחריות על העבודה שנעשתה גשי לבדוק זאת. במידה והעניין מורכב יותר תעדכני ונישתדל לעזור כמה שיותר. תעדכני..

אתה חושב שזה רציני? כדאי לא לנסוע או משהו? כי רק בשישי אוכל לנסוע למוסך

• תוכן חדש...