Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

שמעתי בחצי אוזן שאפשר לדלל את החומר הנ"ל עם מים ולקבל נוזל קוויק דיטיילינג.

הרצתי חיפוש בפורום ללא הצלחה .

אשמח לדעת באיזה יחס לדלל .

תודה :)

COCOdetailing

פורסם

מה הכוונה שניתן לדלל את החומר ואז לקבל קוויק דיטיילר?

החומר הוא קוויק דיטיילר.

בכל מקרה את החומר הזה לא מדללים.

אם היה ניתן היה רשום על האריזה/הוראות יצרן, שתמיד עדיף להצמד אליהן.

"יאללה בירי".

פורסם

אני אישית מדלל את v7,,והתוצאה מצויינת.כמובן שזה על אחריותך ותלוי למה אתה מצפה מתוצאה הסופית.לי זה עוזר להוריד סימני מים וזה מה שאני מקבל בצורה מעולה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
הגנה מינורית מאוד.

אל תבנה עליה.

ובשילוב עם הבלאק לייט, כפי שמומלץ על ידי CG, האם ישנה הגנה?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לבלאק לייט עצמו יש הגנה, וגם לדיטיילר.

לא הייתי מסתמך על היכולות של אף אחד מהם, מה שכן, הייתי מיישם הגנה מעל לבלאק לייט (נניח מנזרנה pl, שילוב טוב).

הוא בסיס טוב לכך מעצם היותו גלייז, ולאחר מכן כל שטיפה שניה הייתי מיישם v7.

"יאללה בירי".

פורסם

האמת שעשיתי שטיפה לרכב לאחר חודש שלא שטפתי, יש ווקס של פוסו dark עליו, לאחר השטיפה קינחתי מעט ב V7 (לא מדולל, לא שמעתי על כך שמדללים אותו)

התוצאות נראות יפות.

Opel Adam S 2017

פורסם

ציפופו, אני ישמתי DODO JUICE SUPERNATURAL HYBRID ומעליו התכנון אחרי שטיפות ליישם את ה V7 . צבע הרכב שחור. אני מתכון גם לרכוש את האוטם המהיר של דודו כדי ליישם פעם בחודש. מישהו ניסה שילוב כזה ? או שאם השילוב תקין?

פורסם

v7 טוב מעל הכל ומאוד נוח להשתמש בו.

הרגל שלי, עדיפות להשאר באותו קו מוצרים, אבל אם ברשותך כבר ה-v7, תחסוך את הכסף ו-וותר על דיטיילר נוסף.

ד"א אחלה ווקס!

"יאללה בירי".

פורסם

אני בעבר ישמתי בלאק לייט ועליו קולניט 845 התוצאה מעולה (צבע הרכב כחול גראפיט כהה יחסית) .

הV7 משום מה לא נוח לי כמו שהוא בתור קויק , מרגיש לי כבד מידי בגלל זה חשבתי לדלל.

COCOdetailing

• תוכן חדש...