Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק העניין, אין שום הבדל בין הטענה שהבחורה ההיא אכן טענה במשפט (ונפסלה ע"י השופט) ובין טענת ישה.

ישה הוסיף פלפולים על כך שאותה נהגת הספיקה לראות את ההונדה סוטה, את נהגת ההונדה מסתכלת אחורה ואת התינוק בוכה, ואז את ההונדה סוטה בחזרה, וכל אלה לא רלוונטיים לפסילת הטענה במשפט.

הגירסה של ישה הייתה הגיונית אם הפגיעה הייתה מתחילה בקדמת הרכב והייתה מתחילה במעיכה / שקע.

סיכוי לאשם תורם או חלוקה של אשמה יש גם אם תיקח את המקרה זהה כפי שהוא ושים אותו בידי שופט אחר!

קראתי את ההודעה של ישה במנותק מטענת הנתבעת במשפט, קראתי את הטענה שלה במנותק מההודעה של ישה, השוויתי בין שני המקרים, למעט הפירוט של ישה אין שום הבדל, אפילו לא טיפה.

בשני המקרים היא / "היא" טענה שעמדה במקום בתוך החנייה וההונדה היא זו שפגעה.

השופט בחן את תמונות הנזק, וכתב שהסתברותית הגירסה שלה לא מתקבלת על הדעת.

משמע השופט אומר - לפי הנזק עצמו - נראה שאין בסיס לטענה שלה!

השופט לא היה צריך את בלבולי ישה על התינוק או על הנתבעת שראתה את התובעת מסתכלת אחורה, הוא פסל את גרסתה גם בלי הפרדוקסים שנובעים מגירסה כזו.

אתה מוזמן להמשיך להתווכח, אבל אני מבטיח לך שהשופט לא טעה כאן, בלתי אפשרי לייצר נזק כזה ע"י תנועה של ההונדה בלבד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...