Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף ועשן כשהמנוע קר - 307 2.0L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אז לאחר שפתחתי פה ואמרתי שכבר 280,000 ק"מ הכל תקין ואין בעיות, מגיעה המכה..

מזה זמן שבהנעת בוקר המנוע מזייף ורועד ויש הרבה עשן לבן. לאחר כדקה או שתיים של נסיעה התופעה נעלמת והרכב חוזר להיות כריש - אין עשן ואין רעידות.

לי זה נשמע כמו גומיות שסתומים/שסתומים נדבקים....מה דעתכם?

תודה,

אלעד.

בריאות לכולם!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות גם חיישן חום מנוע מזייף

והוא שולח אותות לא נכונים למנוע כשהוא קר והמנוע לא מקבל מספיק דלק

ולכן מזייף

פורסם

טיימינג בוצע בחברה לפני כחודשיים, שמן הוחלף בטיפול לפני כ 8000 ק"מ ומאז כבר הוספתי איזה ליטר.. כשמניעים בבוקר - המנוע בהחלט נשמע שעובד מגמגם בדקות הראשונות.

בריאות לכולם!

פורסם

איזה שמן הוספת ?

במנועים האלו זיוף בבוקר נובע ב 99% ממרימים הידראוליים. שמן 5W40 ולעיתים גם פלאשינג, פותרים את הבעיה.

מאידך, בזיופים מהסוג הזה לרוב נרשמות תקלות במחשב של MISFIRES, אבל לא תמיד.

מתי הוחלפו פלאגים ? האם בדקת (עכשיו) מה מצבם ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פלגיםהוחלפו בטיפול - לפני 8000 ק"מ, לפני כחודשיים-שלושה, לא בדקתי מה מצבם, אבל אם מדובר על פלגים - אולי הקויל דפוק? אני רוצה לציין שהמנוע חזק ובועט כשצריך - לא מורגשת ירידה בכח...

בריאות לכולם!

פורסם

בדיקה ויזואלית של הפלאגים היא פשוטה, ולרוב יכולה לתת אינדיקציה (בערבון מוגבל) על משהו נקודתי באיזה צילינדר או באיזה פלאג ספציפי.

נסה לבדוק אם יש בקויל סימנים של סדקים ובריחת נצוץ (לרוב זה משאיר סימנים לבנים במקומות מאוד סציפיים היכן שבורח ניצוץ).

איזה שמן שמת בטיפול האחרון, 5W40 ?

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון קל - לא היה לי עדיין זמן לבדוק פלגים/כויל, אבל לאחר בחינה מדוקדקת יותר של הסימפטומים - בהנעה ראשונית, בלי לגעת בדוושה - הרכב מניע ועובד טוב בטורים בסביבות 1100 סל"ד, אבל ברגע שנוגעים בדוושה או שהטורים יורדים מעט - הרעידות והגימגומים מתחילים. איציק - השמן ששמתי בטיפול הוא אותו שמן שתמיד השתמשתי בו - 10W40 חצי סינטתי.

בריאות לכולם!

• ספונסר פורום
פורסם

לפי נתון תת הלחץ בסעפת היניקה, תקלת הזיוף נובעת ממרימים הידראולים לא תקינים.

לגבי העשן, בטוח שה עשן ולא אדי מים?

פורסם

אני מהמר על אדי מים - למרות שאם יתגלה שהרכב אוכל שמן, לא מן הנמנע שאולי גם הטבעות בוכנה מעט תפוסות בגלל בוצה.

בכל מקרה, בשלב ראשון, הייתי עושה פלאשינג למערכת השמן ושם 5W40 עם פילטר חדש, ומקווה לטוב.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

נקודה נוספת למחשבה - מה קורה עם נוזל הקרור? האם יש חוסר קבוע של הנוזל?

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...