Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה באתר וואלה.מספרים פה על גנבים שפורצים לכלי רכב בעזרת שלט מיוחד, שסורק תדרים ופותח כל רכב שיש לו שלט מפתח מקורי.אני זוכר שמזמן שיטת הגניבה הזאת של סריקת קודים לא עובדת בגלל rolling code קוד מתחלף שמשתנה כל פעם, זה אומר שגם אזעקת הביפר גארד שלי לה את הרולינג קוד גם ניתנת לפריצה כך? http://news.walla.co.il/item/2805789?m=1

פורסם

מישהי שעובדת איתי טוענת שכך פרצו גם לרכבה בבית קברות כשהלכה לאזכרה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

היינו ביום כיף בפארק בהרצליה,

בחור עם מאזדה 3 נפרץ לו הרכב נגנב לו מהרכב מספר דברים, בלי פריצה פיזית.

הלך למשטרה באיזור, מצאו מישהו שחשוד בגניבה עם הארנק שלו, ושלט כזה, יצאו החוצה מהתחנה לאוטו הפעילו אותה והרכב נפתח! מפחיד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אז מה הפתרון? מומלץ לסגור עם מפתח?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

ביצעתי פרויקט דומה עם arduino וציפ של 433MHZ והצלחתי להעתיק את קוד הפתיחה לסירון של אחד החברים מהעבודה שלי(כמובן בהסכמה).

יש לציין שלא היה לו ROLLING CODE.

מסתבר שיש מכשירים כאלה בנויים "קומפלט"

עריכה אחרונה על ידי KFC

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...