Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה 1: האם ניתן להתקין רמקולים 6*9 במגש אחורי של מיצובישי ספייס סטאר?

שאלה 2: האם כדאי לעשות זאת או שלהרכיב 6.5 בדלתות?

שאלה 3: המלצה על רמקולים 6.5 ו- 6*9 (ללא מגבר) - עד 500~ ש"ח

שאלה 4: כמה עולה להתקין את הרמקולים?

שאלה 5: כמה עולה להתקין דיבורית בלוטוס?

שאלה 6: מקום שיבצע את העבודה באזור השרון (נתניה או רעננה)

תודה רבה.

פורסם

תפנה ליוסי אביזרים - לא זוכר אם זה הרצליה או רעננה (נדמה לי הרצליה) או לרמי קראדי בהוד השרון - תומקאר אם אני זוכר נכון זה שם העסק -> הם ממוצלצים מבחינתי באזורים האלו.

אתה מחפש רמקולים קואקסיאליים פשוטים וטובים - ממליץ על מוראל מקסימו. לאחורה 6*9 אפשר למצוא גם ב200 שקלים וסה"כ עושים את העבודה ברוב המקרים אני ממליץ לנתק מהם את הטוויטרים בכל מקרה.

יכול להיות שיעלה לך קצת יותר אבל במחירים האלה - עדיף בכל זאת להשקיע על משהו פשוט שהוא בכל זאת טוב.

כמה יעלה להתקין - תשאל את בעל המקצוע, זה לא תחום מוסדר ואין פיקוח מחירים אבל בהתקנות כאלה שהן פשוטות מאוד ולא מורכבות זה לא צריך להיות סיפור יקר אני מעריך בין 150-400 כולל הדיבורית. ניחוש שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא התכוון שההמלצה שלו לרמקול קדמי קואקסלי הוא המקסימו (פה ב-400), ורכישה בנפרד של רמקולים אחוריים 6X9 ב-200 ש"ח.

אדי - את הטמפו ניתן להשיג במעט יותר. הם לא יהיו עדיפים? ובעוד קצת כבר אפשר להתחיל לדבר על קומפוננט.

אגב, תומקאר עברו ליהוד. ואם כבר נמצאים באזור שם, אפשר לבקר את יוסי אלפיין באור יהודה :wink:.

ומה לגבי הנווד, הלא הוא ישראל ג'וניור?

פורסם

יש שני תומקאר - אחד באמת של תומר ביהוד והשני של רמי קראדי בהוד השרון - אין קשר בין השניים, שם דומה.

בשביל מה? במחיר הזה ועל הגברה מקורית - שישקיע בENTRY LEVEL הכי פשוט של מוראל ויהנה.

רמקולים 6*9 בעקרון הייתי קונה משהו עלום שם ומנתק לו את הטוויטר ואולי גם אפילו את המידריינג'.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

גם לי יש ספייס סטאר, אבל דגם האוטומט עם 4 רמקולים.

שוקל להחליף אותם ולשדרג את כל מערכת השמע.

לא יודע עד כמה זה משמעותי, אבל משיטוט באינטרנט וקריאה ספציפית על הרכב הזה, הבנתי שהחור בדלת בו נכנסים הרמקולים הוא לא ממש בצורה רגילה עגולה בערך, אלא יותר בצורת משולש. מה שמקשה על הכנסת רמקולים חדשים, ומצריך חיתוך של המיקום עם מספריים או משהו דומה. המידע הזה הוא על הדגמים מחו"ל, משער שזה תקף גם לארץ?

אשמח לשמוע איך הסתדר המתקין במקרה שלך, שאדע למה לצפות.

עריכה:

זה השרשור המדובר

http://mirageforum.com/forum/showthread.php/1967-DIY-Front-speaker-replacement

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

אני מצפה מהמתקין לבצע את העבודה הזו. הם מודעים לעניין, זה לא דבר חדש הכוונה? יש על זה גביה נוספת בדרך כלל? (למקרה שיחליטו שזה קשה ודורש מאמץ!).

פורסם

קצת חזרתי לנקודת ההתחלה, מתברר: ברכב מותקן יצרן: PIONEER דגם: DEH155UB מגש אחורי יישבר אם להרכיב עליו 6*9 בדלתות ניתן להרכיב 6.5 מה לשים ? (יוסי אמר ב-200 ש"ח פייונר)

פורסם

ולסיכום : ביקרתי היום ברדיו בלה בלה בנתניה, הותקנו מורל טמםו במגש האחורי - עובד פצצה!!! יש קצת פחד על המגש האחורי שאולי יישבר (הבנתי שבכמה מאות שקלים ניתן ניתן לעשות מגש חדש אצל נגר ונגמר הסיפור). בכל מקרה מאוד אהבתי את העבודה שעשו ומחיר בהחלט היה טוב. תודה לכולם.

פורסם

אפשר תמונות? ואתה יכול בבקשה לסכם מחיר כמה עלה הכל?

עריכה: לא ממש מבין מה הכוונה במגש אחורי, בגלל זה מבקש תמונות :-).

פורסם

כך הכוונה?

oelywx2jmrgz.jpg

בספייס סטאר המגש הזה בעובי של קצת יותר מנייר, כנ"ל המשקל. איך אפשר לשים שם רמקולים? וסתם לידע כללי, אצל פותח השרשור יש את הדגם הידני, שמגיע עם שני רמקולים בדלתות מקדימה בלבד. אצלי יש את האוטומט, שמגיע מראש עם 4 רמקולים. אז יש טעם בתצורה הזו אצלי או שהיא נועדה למי שיש לו במקור מקום רק ל-2 רמקולים?

מצטער על השאלות הטיפשיות, אחד הנושאים שאני מתקשה לקלוט זה אודיו לרכב. כבר קיבלתי המלצה מחבר הפורום לבעל מקצוע מומלץ בראש העין, עד אז מנסה קצת להחכים :-).

• תוכן חדש...