Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי פלסטלינה לכל הרכב בעקבות חספוספים מתיקון צבע , הרכב הוא בן 7 חודשים

אחרי הפלסטלינה לא שמתי ווקס או שכבת הגנה , זה בסדר ?

פורסם

לא תקין.

לאחר פלסטלינה מומלץ להשים ווקס/אוטם צבע.

כרגע הצבע ללא שכבת הגנה, חשפת וניקית את הצבע משכבת הגנה קודמת אם הייתה, וגם מלכלוך קשה שהתייבש על הצבע ולכן עשית פלסטלינה. גם השכבה הקשה והמחוספסת של הלכלוך שהסרת היא "שכבת הגנה" מסוימת לצבע. כרגע הצבע חשוף למפגעים. מומלץ וכדאי ליישם שכבת הגנה כמה שיותר מהר.

פורסם

תודה על העזרה אבל אם אני בלי שכבת הגנה כבר חודשיים ולא ראיתי שינוי או משהו בצבע ,

צריך לראות שינוי ?

פורסם

הסבירו לך בעקרון בצורה הפשוטה ביותר שמה שעשית לא תקין.

השקעת כסף, קנית פלסטלינה, לא יישמת הגנה.

היה עדיף שתשאיר את הרכב ללא פלסטלינה או ניקוי יסודי כי ללא הווקס (ומנסיון אני אומר) לא עשית כלום.

לדעתי? עכשיו תצטרך לעשות שוב פלסטלינה בקטנה וליישם ווקס לאחר מכן, אפילו ווקס פשוט העיקר שיהיה משהו על הרכב.

לא לשכוח לנקות את הרכב לאחר הפלסטלינה או בשטיפה או ב IPA כפי שהדריכו בפורום, כדי להוריד שאריות לכלוך שמשאירה הפלסטלינה אחרי העבודה איתה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מחכה קצת עם השכבת הגנה בגלל שאני רוצה לעשות פוליש + 2 שכבנות ננו וצריך בשביל זה 3000 שקל

השאלה שלי פשוט אם עוד חודש בלי שכבת הגנה המצב יהיה ממש גרוע ?

פורסם

אם אתה הולך לעשות השקעה שכזו, אז כמה שקלים על פלסטלינה חוזרת וניקוי כמו שצריך לפני פוליש ושכבות לא כדאי שתזניח.

לעשות פלסטלינה לא לוקח הרבה זמן, וזה בשביל הורדה של סימנים שבוודאות יצטברו לך לעוד חודש בערך, אל תשכח שעכשיו יורד גשם מלוכלך מאוד שלא מועיל בשטיפה שעברה הרכב.

היית צריך לשטוף פשוט עם שמפו טוב ולהוריד לכלוכים מהרכב, ואז ללכת לעשות פלסטלינה + פוליש וכדומה.

נ.ב - הרכב חדש, מדוע פוליש? להוריד שכבה מהצבע של הרכב הוא רק 7 חודשים על הכביש, אולי תעלה תמונה ברורה שחברי הפורום המקצועיים יוכלו לתת חוות דעת על מצב הצבע?

Opel Adam S 2017

פורסם

הלכתי למקום שעושים את הפוליש והננו והוא המליץ לי על פוליש כי יש לי מלא סירוולים כאלה על כל הרכב שרואים רק שיש תאורה על זה

פורסם

פוליש צריך לעשות לאחר פלסטלינה כי אין טעם לעושת לפני כשיש לכלוך על הפח, אם הוא עושה לך כבר בטיפול אז בסדר.

נ.ב תשתדל לעשות "ערוך הודעה" במקום לכתוב הודעות כפולות שלא תקבל אזהרות ממנהלי הפורום.

Opel Adam S 2017

פורסם
פוליש צריך לעשות לאחר פלסטלינה כי אין טעם לעושת לפני כשיש לכלוך על הפח, אם הוא עושה לך כבר בטיפול אז בסדר.

נ.ב תשתדל לעשות "ערוך הודעה" במקום לכתוב הודעות כפולות שלא תקבל אזהרות ממנהלי הפורום.

מצטער אני חדש , תודה על הטיפ ;)

שאלה אחרונה לי אלייך זה בסדר לעשות את שכבת ההגנה בחורף ?

פורסם

אתה לא צריך להצטער בפני אני לא מנהל כאן :)

מה זה בסדר - זה מצויין, זה מתאים לכל השנה, יש ווקסים שיושבים על הרכב לתקופה ארוכה של כמה חודשים טובים (4-5 לפעמים יותר).

מי עושה לך את העבודה? מקום מקצועי?

Opel Adam S 2017

פורסם

שטיפת מכוניות בתוך חניון ויש להם פינה מיוחדת שם לפוליש וכל זה

אתה מוזמן לראות עבודות שלהם ולהגיד לי מה דעתךhttps://m.facebook.com/home.php?refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fcheckpoint%2F&soft=more

פורסם

במחיר שאמרת אתה יכול לעשות עבודה מקצועית במקום מקצועי וברמה גבוהה, שים לב להמלצות הפורום לאחר נסיונות של אנשים. הפייסבוק אצלי חסום ואני לא יכול לראות מה שלחת לי לצערי, אבל אני בטוח ששטיפה המונית לא עושה זאת בצורה מקצועית כמו דיטיילר איכותי (מבלי לפגוע במקום העבודה של מי ששלחת)

Opel Adam S 2017

פורסם
במחיר שאמרת אתה יכול לעשות עבודה מקצועית במקום מקצועי וברמה גבוהה, שים לב להמלצות הפורום לאחר נסיונות של אנשים. הפייסבוק אצלי חסום ואני לא יכול לראות מה שלחת לי לצערי, אבל אני בטוח ששטיפה המונית לא עושה זאת בצורה מקצועית כמו דיטיילר איכותי (מבלי לפגוע במקום העבודה של מי ששלחת)

על מי אתה ממליץ ?

• תוכן חדש...