Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עוד מעט יש לי לעשות טיפול לרכב שלי - טיפול 60 אלף קילומטר .

השאלה שלי היא כזאת האם אני צריך להחליף פילטר אוויר ופילטר מזגן בטיפול הזה ?

בספר רכב רשום שכל טיפול צריך להחליף פילטר מזגן ופעם ב 45K להחליף פילטר אוויר .. זה הגיוני ? האם זה לא אמור להיות ההפך?

אם החלפתי טיפול אחרון את שני סוגי הפילטרים, האם אפשר רק לנקות ולהחזיר אותם ?

עכשיו מה אתם ממליצים להשים תוסף דלק ומנקה מזרקים ? ואם כן על איזה תוסף אתם ממליצים ?

תודה מראש לכל העוזרים .

• ספונסר פורום
פורסם

לפי מה שאני רואה זה טיפול שכולל שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, נוזל בלמים ומסנן מזגן.

תוסף דלק אפשר להוסיף, לדעתי רצוי לפני הטיפול ולא אחרי. אבל אם אין בעיה מיוחדת ברכב אין למה להוסיף, מה זה יתן לך? הרכב לא יהיה יותר תקין מתקין.

פורסם

לא אחי אתה טועה ,

לי יש מזדה 3 ספיריט (לא 1600 סמ"ק) זה 2000 סמ"ק

ולפי הספר רכב הוא אומר להחליף שמן פילטר שמן ופילטר מזגן (כל טיפול רשום להחליף)

עכשיו אם החלפתי טיפול אחרון פילטר אוויר ופילטר מזגן אני יכול רק לנקות אותם ולהחזיר או שחייב להחליף אותם לחדש ?

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי אתה טועה, זה מה שמופיע בקובץ שנשלח אלי מדלק מוטורס.

פילטר אוויר חדש עולה כמה עשרות שקלים. בשביל סכום כזה לא הייתי מנסה לחסוך ולנער אותו אלא מחליף.

כנ"ל לגבי פילטר מזגן. אם אתה רוצה לחסוך תחליף אותו לבד לקראת הקיץ, זה ממש לא הרבה עבודה.

• תוכן חדש...