Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב הוצף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נהג חדש חודש על הכביש

הבוקר קמתי לראות את האוטו שלי הופך לסירת פדלים גם

האוטו הוצף ולא מצליח להניע אותו..הוצאתי כמה מים שאפשר מבפנים

מה עושים? גרר ומוסך? גרר וחשמלאיי? להתקשר לחשמלאי שיגיע אליי?

הרכב זה ניסן אלמרה שנת 96....אני חייב ייעוץ חסר ניסיון.

פורסם

לא ציינת מה היה גובה המים.

הכלל הראשון הוא לא לנסות להניע לפני שייבשת את המנוע ואת כל הצמות החשמליות.

הנזק לרכב מותנה בגובה המים, מים עלולים להיכנס גם לגיר ולמנוע.

פורסם

צר לי אינני איש בשורות.

אם כדבריך האוטו הוצף ובאופן טוטלי כמעט רוב הסיכויים שהמים גרמו לנזקים משמעותיים לרכיבי חשמל ואלקטרוניקה ואולי אף למכאניים.

אפשר לתקן/להחליף כל דבר כמעט - השאלה היא העלות. אצלך רכב ישן בן 18 כך שהעלות עלולה להאמיר הרבה מעל על שווי הרכב.

מן הסתם אין לך ביטוח מקיף - כך שמכאן לא תבוא הישועה.

למען הסר ספק ואולי ישחק מזלך - נסה לייבש בעצמך ככל שניתן וחכה יום יומיים . אולי תצליח להניע בעצמך או דרך מצבר תורם.

אם הרכב אכן מושבת ו/או עלות התיקון אינה משתלמת הייתי שוקל לתבוע את הרשות/עירייה על הנזק בהנחה שתחזוקת ניקוזים לקוייה מצידה גרמה להצפה.

פורסם
קודם כל תבדוק אם פילטר האוויר רטוב, אם כן, ולאחר ניסיון ההנעה שלך, המנוע טוטל-לוס, אם לא, אולי יש תקווה.

אין לי מושג מה זה פילטר אוויר ):

להתקשר לחשמאלי רכב או לקרוא לגרר שיקח אותי למוסך?

תודה על הענות אגב!!

בפנים האוטו הוצף עד גובה הכסא טיפה מעל הכסא

פורסם

לפני אמירת "ברוך דיין האמת" כדאי להמתין עוד יום יומיים.

גם אם הרכב יהיה במוסך לא ניתן לנסות להניע אותו. קודם צריך לייבש את הרכב לחלוטין. מים בגובה שמעל המושב הגיעו לתיבת הנתיכים הפנימית וגם חדרו למערכת החשמל בתא המנוע. כמו כן צריך לוודא שהמים לא חדרו לגיר ולמנוע.

השאלה כמה תרצה להשקיע בתיקון.

גם אם יתחולל נס והרכב יניע, נזקים של חדירת מים נמשכים עוד הרבה זמן כי נוצרת קורוזיה במקומות בהם אין אפשרות ליבש לחלוטין את המים.

אם יש לך כסף ומוסך אמין, גרור לשם את הרכב. אם אין - הרכב הגיע כנראה לסוף ימיו.

פורסם

^

לתבוע תמיד אפשר. השאלה מה יוצא מזה בסוף.

לדעתי, למרות שההגיון אומר שהרשות המקומית אחראית על נושא התשתיות, זה די חסר סיכוי.

אולי זה לא נכון, אבל קשה לי להאמין.

בכל מקרה, אני חושב שלא יזיק ואפילו כדאי, להתייעץ עם עו"ד/מישהו שבאמת מבין בזה, בהנחה והרכב באמת ישבוק חיים.

פורסם

שלום כדי לנסות לעזור שאלה אחת :

האם בנסיון ההנעה שעשית המנוע הסתובב אך לא הניע

או עשה חצי סיבוב ונעצר ולא המשיך יותר להסתובב ?

• תוכן חדש...