Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שכחתי לציין שהבעיה עם האור בסלון נפתרה כבר.

אשמח אם תסביר לי מה זה ETCAS והיכן זה ממקום (או לפחות איך זה נראה) כדי שאוכל לבדוק את העניין, יש סיכוי גבוה מאוד שזה המקור לבעיה! (ולמיגרנה שיש לי כבר יומיים בגלל זה)

עריכה אחרונה על ידי MrCola
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אצלי בגטס 2009 הותקנו בזמנו שלטי נוחות בארץ.

המפתח היה נועל את כל הדלתות.

כשהתקנתי שלטי נוחות, פירקו את הריפוד של דלת הנהג והתקינו שם מנוע שתופס את אחד הברזלים ולפי פקודה מהשלט הוא פותח וסוגר.

האם יכול להיות שהפיוז של הנעילה נשרף? (יכול להיות שליד קופסת הפיקוד של הנעילה שהתקינו בארץ יש פיוז רק שלו והוא נשרף?) אם כן זה לא מונע מהדלת של הנהג ומשאר הדלתות ברכב להינעל עם מפתח ללא בעיה.

תבדוק את זה.

אצלי הלך המנוע בדלת פעם אחת והנעילה לא עבדה וזה לא מנע לפתוח את האוטו עם המפתח.

עריכה אחרונה על ידי r.a20
פורסם (נערך)
שכחתי לציין שהבעיה עם האור בסלון נפתרה כבר.

אשמח אם תסביר לי מה זה ETCAS והיכן זה ממקום (או לפחות איך זה נראה) כדי שאוכל לבדוק את העניין, יש סיכוי גבוה מאוד שזה המקור לבעיה! (ולמיגרנה שיש לי כבר יומיים בגלל זה)

טוב, ETCAS זו סתם הדיסלקציה שלי :-P

לעומת זאת, ETACS זו יחידת E lectronic T ime & A larm Contro l System שמצויה בכל דגמי יונדאי

יחידה זו אחראית, בין השאר, על מודולי נעילת הדלתות.

אני חוזר ואומר שוב- שרק למיטב זכרוני הדהוי בגטס היא נמצאת מאחורי הקונסולה המרכזית, קצת מתחת לרדיו המקורי. בדגמי יונדאי אחרים, היא ממוקמת בכל מיני מקומות בדש-בורד. אתה מוזמן לגגל "getz etacs" ולחפש היכן היא בדגם שלך, ולראות אם בכלל יש סיכוי שפשפשת שם וניתקת לה איזה קונקטור.

היא נראית (בד"כ) כמו דיסק קשיח של מחשב (ממש קופסאת מתכת כזו עם ברגים וקונקטורים ארוכים עם צמות חוטים שמתחברים אליה) ושעליה יש מדבקה עם הכיתוב המפתיע משהו "ETACS"

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מתעלק- אני מעוניין להתקין דבאל דין בגטס 2006 אך מפחד לחתוך את הקונסולה.

אשמח לקבל תמונות של ההתקנה ולקבל רעיונות בבקשה.

תודה.

פורסם

אם את פיינשמקר, כמוני, אתה תרכוש פאנל חדש לקונסולה המרכזית בכ-200 שקל, שמותאם מראש לדאבל דין, ותשמור את המקורי במחסן.

אם אתה בעל אספירציות יצירתיות, פשוט תנסר את הבר שמפריד בין תא האחסון לרדיו, ותסתיר את זה עם קצת אפוקסי+ליטוש+צבע/מדבקת קרבון.

יש דגמים של HU שיש להם מסגרת שתסתיר את הבושה גם בלי כל זה.

כל מקרה לגופו. :-P

פורסם

אני מחפש בגוגל ולא מוצא את המיקום של ה ETACS :(

בכל יונדאי חייב להיות ETACS ? אמרו לי עכשיו שאין לי אותו ברכב וזה נשמע לי קצת לא הגיוני..

תודה רבה לך על העזרה, אתה מאוד עוזר לי.

בקשר לדאבל דין, את המדף הקטן אפשר להוציא ואחר כך יש צורך בניסור קל וליטוש, אחר כך כדי שלא יראו מילאתי בסיליקון את החורים ושמתי מסגרת, יצא ממש טוב לדעתי :) :) :)

IMG_3372.jpgIMG_3373.jpgIMG_3385.jpg

פורסם

יתכן שהגיעו דגמים "מגולחים" ללא מודול בקרה.

במקרה כזה, הנעילה כן נשלטת מקופסא שחורה קטנה שהותקנה בארץ, וזרוקה ברישול אי-שם מתחת להגה.

פורסם

מנסיון עם I20 של חבר, ממליץ לך לבדוק את מגעי "הרגליים" של הפיוזים לבית הפיוזים.

אצלו הייתה מעין קורוזיה (בצבע חום עדין) ,ניקיתי בעזרת נייר שיוף את רגלי הפיוז ,החזרתי והבעיה נפתרה (אצלו זה היה פיוז התאורה הפנימי).

פורסם
אם את פיינשמקר, כמוני, אתה תרכוש פאנל חדש לקונסולה המרכזית בכ-200 שקל, שמותאם מראש לדאבל דין, ותשמור את המקורי במחסן.

אם אתה בעל אספירציות יצירתיות, פשוט תנסר את הבר שמפריד בין תא האחסון לרדיו, ותסתיר את זה עם קצת אפוקסי+ליטוש+צבע/מדבקת קרבון.

יש דגמים של HU שיש להם מסגרת שתסתיר את הבושה גם בלי כל זה.

כל מקרה לגופו. :-P

היי,

הגטס שלי שנת 2006 אבל לפני מתיחת הפנים, האם הקונסולה שנתת בקישור תתאים?

תודה.

פורסם
יתכן שהגיעו דגמים "מגולחים" ללא מודול בקרה.

במקרה כזה, הנעילה כן נשלטת מקופסא שחורה קטנה שהותקנה בארץ, וזרוקה ברישול אי-שם מתחת להגה.

כן, קופסה כזו קיימת בצד שמאל ליד הקופסה של הפיוזים אך זה מוזר כי לא נגעתי בה במהלך התקנת הדאבל דין...

אני עדיין לא מצליח להבין איך הבעיה קרתה במהלך ההתקנה..

מנסיון עם I20 של חבר, ממליץ לך לבדוק את מגעי "הרגליים" של הפיוזים לבית הפיוזים.

אצלו הייתה מעין קורוזיה (בצבע חום עדין) ,ניקיתי בעזרת נייר שיוף את רגלי הפיוז ,החזרתי והבעיה נפתרה (אצלו זה היה פיוז התאורה הפנימי).

תודה רבה, אנסה זאת!

מקווה שהבעיה תיפתר עד יום חמישי אחרת אאלץ לפנות אל בעל מקצוע...

אגב, לנתק את המצבר לחצי שעה יעזור? (פתרון מפורום יונדאי הרשמי)

פורסם
היי,

הגטס שלי שנת 2006 אבל לפני מתיחת הפנים, האם הקונסולה שנתת בקישור תתאים?

תודה.

כנראה שלא.

תצטרך לחפש את הקונסולה לדגם של עד 06.

פורסם

ובדיוק בגלל זה (לא מצאתי מעל חודשיים חיפושים) אני מבין שאין ברירה ואני צריך לחתוך את הקונסולה.

זאת גם הסיבה שעד עכשיו לא התקנתי.

בדגם של הגטס שלי הקונסולה מגיע בצבע אפור\כסף ואין להשיג בפירוקיות מה שאומר שיש לי ניסיון אחד להצליח וזה מפחיד...

פורסם

היום הייתי במוסך, הבעיה היא שלא היה פיוז אחד, אני לא מבין איך הנעילה עבדה קודם ללא הפיוז הזה או שאני הוצאתי ולא החזרתי..

בכל מקרה תודה רבה לכל מי שניסה לעזור לי כאן, מעריך אתכם מאוד אנשים :)

פורסם
ובדיוק בגלל זה (לא מצאתי מעל חודשיים חיפושים) אני מבין שאין ברירה ואני צריך לחתוך את הקונסולה.

זאת גם הסיבה שעד עכשיו לא התקנתי.

בדגם של הגטס שלי הקונסולה מגיע בצבע אפור\כסף ואין להשיג בפירוקיות מה שאומר שיש לי ניסיון אחד להצליח וזה מפחיד...

מצאתי לך אחד שיש לו במלאי עוד 2 שמתאימות לך כנראה (תשים לב שההבדל הוא, שהכפתורים בין היציאות של המזגן מלבניים. זה באמת כך אצלך?), וכבר יש לו רק באפור עכבר כך שאם אתה ממש מתעקש על כסוף, תצטרך גם לצבוע אותו...

והוא גם קצת יקרן - כמעט 400 שקל עם המשלוח.

• תוכן חדש...