Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 25K סטודנט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש כבר תקופה מסויימת רכב שישמש אותי לנסיעה לאוניברסיטה (הוד השרון- בר אילן) זאת תהיה העבודה העיקרית של הרכב.

ידני כמובן, מקבוצת המיני, חשוב לי צריכת דלק הגיונית, ומראה חיצוני (הכרחי בעייני אני קונה רכב אני רוצה גם להנות מהמראה שלו)

עד עכשיו הייתי נעול מאוד על הפולו (הייתי מוכן לשאת בתיקונים קצת יקרים) אבל עקב היצע נמוך החלטתי לזלוג לכיוונים אחרים כי התייאשתי כבר.

מה שחיפשתי עד עכשיו זה קצת פיג'ו 206 שלא מצאתי מודעה כלכך רלוונטית בלוח יד 2, פולו, קצת סיאט איביזה (בעיקר רכבים חרושים וגמורים ע"י צעירים) עקב סגידה המונית של חברי הפורום לפיאט פונטו החלטתי להסתכל קצת לכיוון הזה.

למען האמת מבאס אותי לחשוב שזה יהיה הרכב שאני אסע בו, אני יודע שזאת מחשבה לא בוגרת, אבל למרות הכל מהרגע שהוצאתי רישיון ובתור ילד תמיד חלמתי על הרכב הראשון שלי שיהיה משהו שימצא חן בעייני מבחינה חיצונית, רכב שיהיה לי כיף להשקיע בו ולהנות גם מהמראה החיצוני שלו ועכשיו שמגיע הרגע שבו אני רוצה לרכוש רכב קשה לי לזלוג לכיוון הפונטו כי הוא פשוט רכב מכוער בעיניי.. אבל אחרי התייאשות מחיפוש ארוך שלא הניב פירות, התחלתי להסתכל על פונטו ספייס ופונטו גרנדה. לא הבנתי מה בדיוק ההבדלים בינהם, מה אתם יכולים להגיד לי בכללי על הרכבים הללו.

ואם יש דגמים נוספים שאתם יכולים להמליץ אני אשמח לשמוע.

אני מאזור המרכז כבר ציינתי אם תוכלו להפנות אותי אולי למודעות רלוונטיות זה גם יעזור.

נ.ב בעבר קיבלתי פה המלצה לסיאט קורדובה, וסקודה פאביה אם אני זוכר נכון, שללתי אותו מסיבת מראה חיצוני כך שזה עדין לא רלוונטי.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם (נערך)

מה לגבי יונדאי גטס? מראה זה עניין סובייקטיבי אבל אני מכיר המון אנשים שאוהבים את המראה שלה. יש לי אחת כזו (רוצה למכור אבל היא אוטומטית ולא ממש חסכונית) ומניסיון אישי היא אמנם לא זריזה בגרסת ה 1400(אני חושב שקיימת גם 1600) אך היא יציבה על הכביש ומאד אמינה,אצלי 3 שנים ללא תקלות,פשוט לא רואה מוסך. בתקציב שלך,תוכל לנסות לקנות שנתון 07, שלפי מיטב הבנתי תצרוכת הדלק שופרה מאד,בנוסף לרכב ידני ותוכל לקבל צריכה טובה מאד. אם החלטת לבדוק, לך על רמת גימור GLS בלבד! השאר הן פשוט מסוכנות מבחינת בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי royph
פורסם

אתה קצת טועה רוי,השנה שבה צריכת הדלק השתפרה היא 2006 עת הגעת המנוע ה1.4,לגטס יש רמות איבזור GLS/GLI/GLX שגם בהם יש ABS ו2 כריות אוויר וגם 4,ואכן זה רכב סוס עבודה.

אין פה סגידה לפיאט,יש לו יתרון שהוא זול,מאוד חיסכוני וחלפים לא יקרים,ולכן הוא טוב למי מחפש רכב זול.

הפיגו הידנית גם לא רעה,תהיה נוחה מנוע ה1.4 וותיק ללא בעיות מיוחדות,יש כאלה גם עם 1.6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

גטס פחות הטעם שלי...

לגבי הפיג'ו שמעתי שהיא נכנסת הרבה למוסך, לאחותי הייתה אחת והיא הייתה מבלה איתה הרבה במוסכים, בכל מקרה 1.4 יותר רלוונטי לדעתי, פשוט לא מצאתי כרגע מודעה רלוונטית ממש.

לגבי הפיאט, שאמרתי סגידה כמובן שהגזמתי... זה פשוט הרכב הראשון בתחום המחירים הללו שחברי הפורום ממליצים עליו, תמיד כולם משבחים (ייתכן שיש הצדקה, סתם פשוט זכור לי מכל אשכול שני שכל המגיבים פשוט אומרים פונטו) בכל מקרה מה בדיוק ההבדלים בין הגראנדה לספייס ומה מבינהם עדיף במידה ותמצא מודעה רלוונטית.. איך תצרוכת הדלק של שניהם?

פורסם

הגרנדה היא מחליפת הפונטו,היא גדולה יותר,בטיחותית יותר,בין עירוני בספייס בערך 1/17 הגרנדה כבדה יותר לכן תקבל צריכת מעט פחות טובה,לספייס יש דגם ELX שהוא זריז יותר מאשר הSX,אבל גם פחות נפוץ.

לגרנדה 2 מנועים אחד עם 1.2 והשני עם 1.4 שהוא נפוץ פחות על עדיף יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגרנדה היא מחליפת הפונטו,היא גדולה יותר,בטיחותית יותר,בין עירוני בספייס בערך 1/17 הגרנדה כבדה יותר לכן תקבל צריכת מעט פחות טובה,לספייס יש דגם ELX שהוא זריז יותר מאשר הSX,אבל גם פחות נפוץ.

לגרנדה 2 מנועים אחד עם 1.2 והשני עם 1.4 שהוא נפוץ פחות על עדיף יותר.

משתמש מהדברים שלך שמתאים לי יותר הספייס?

פורסם

אם תמצאי את הגרדנה בגירסת ה1.4 שמורה ללא ספק לקחת,ה1.2 לדעתי חלשה מידי לכזה רכב.

אבל גם הספייס מצוינת ואפילו ישאר עודף.

פורסם

היונדאי גטס רכב מאוד אמין, יש פה חבר פורום שתמיד מזכיר שהרכב הזה מסוגל לשרוד הפצצה גרעינית :)

חוץ מזה, הפיאט פונטו ספייס/גרנדה רכבים זולים לתחזוקה, הגרנדה יותר נוח ומרווחות ובטיחותית.

בתקציב שלך תוכל לרכוש גרנדה שנתון 2008. צריכת הדלק שלהן די זהה ולא יהיה הפרש גדול, הגרנדה עושה בתוך העיר 1:13.5 ומחוץ לעיר 1:17.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

פיג'ו ורנו ידניות יענו לך על כל הדרישות שלך. השוק מלא בהן, השנה פחות חשובה מאשר רמת התחזוקה ומראה חיצוני ופנימי.

רכב שמור יהיה חסכוני ואמין מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...