Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני מתעסק הרבה עם נורות לד, ומרק צודק לגמרי שבינתיים נורות לד הם ריאליים עבורינו בכל מקום בו אפשר לוודא שיהיה לו קירור טוב ואמין מספיק, אבל כהחלפה לנורות ראשיות ברכב רגיל, אין אופצייה ריאלית.

והאופצייה הריאלית היא לפחות פיליפס +30%, ומעלה, הלוגן.

קח בחשבון, שנורת לד לא נותנת בערך רק פי 3 אור מנורת הלוגן מהסדרות האלה, לאותו צריכת חשמל. בשום אופן לא פי 5. כך שזה לא ריאלי, בגלל יותר מידי סיבות, שאין לי את הסבלנות ברגע זה לפרט, ואני מתנצל.

אכן כן. גם ההשקעה הראשונית לא תמיד משתלמת.

הראשונים שפיתחו נורות לדים לפנס אחורי הייתה חברת HP לפני כ-20 שנים לערך עבור חברת ניסן וזה היה ממש תיכנון הנדסי מעולה שאמור היה להחליף את כול מנורות הליבון ברכב אבל לצערינו, עדיין יש מספר בעיות טכניות לפתור במיוחד בנושא חום וזווית פיזור האור המוגבלת של לד בודד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...